- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bivaly26
tag
válasz
middleaged #91480 üzenetére
Ha a keret ezt engedi akkor kèpben nem lesz rossz az amit kinéztél!Nekem is van HD ready LG tv ès szèp kèp van rajta az is 1366x768-as felbontású!
-
Bivaly26
tag
válasz
middleaged #91463 üzenetére
Szia!Ha ilyen olcsobb tipusban gondolkodsz és méretben akkor már a Full HD legyen a szempont!Én ezt a tipus ajánlanám!LG 32LK6100PLB vagy kicsit drágább 6200 ast!
-
farkas-j
őstag
válasz
middleaged #79740 üzenetére
Ha a TV-d vagy a laptopod a Windows 10-zel nem támogatja a Miracastot, akkor mindenképpen szükség lesz egy külső eszközre. Én a laptopomhoz egy EZcast HDMI sticket használok. (Amikor vettem akkor még 17$ volt! Most cudar ára lenne ennek a 2GB-os verziónak ha lehetne kapni!) Ez az eszköz képes közvetlen WiFi kapcsolatra, vagy ha a helyi hálózatba beléptetik, akkor a belső hálózaton keresztül is képes fogadni a képet és a hangot. (A vezetékes csatlakozású PC-mről is tudok így rá képet küldeni.) Tudja a képernyő tükrözést, a kiterjesztett asztal, valamint a DLNA üzemmódot is. A PC-re vagy mobil eszközre fel kell telepíteni az EZcast szoftvert és már mehet is a móka. Egy szívatás van vele, hogyha érzékeli, hogy egy böngésző (mindegy melyik) meg van nyitva a laptopon, akkor nem ad át képet csak hamgot. Ez a saját böngészőjének a használatára ösztökéli a felhasználókat. Gondolom ez a reklámok miatt van. Egyet sajnálok, hogy nem tudja az 5GHz-et, mert képernyőtükrözés üzemmódban néha szaggatnak a filmek a 2,4GHz-es WiFi-vel. DLNA üzemmódban nincs problémája.
-
Lacc
aktív tag
válasz
middleaged #79324 üzenetére
Köszi a választ, és neked is Duree
-
törölt tag
válasz
middleaged #78349 üzenetére
Az Eco módban próbáltad? Ott 4 óra a minimum, aminél kikapcsol, ha nem nyúlunk a távhoz, sztem nem számít a beltéri. De inkább HDMI-vel használd, sokkal jobb lesz vele a képminőség. Az elalvás időzítő se működik?
Laca1212 FHD már csak 55"-van, MR- előkészítéssel a tavaly 55LF630V például, ha még kapható.
raven24 Grat hozzá, használd sokáig. Írták, hogy lassú a menü, főleg ha a smart nélküli, vagy képcsöves után jön. -
TRob1
veterán
válasz
middleaged #78286 üzenetére
Semmivel. Max az újabb webos... amúgy meg egyre gagyibbak a cuccok, egyre xarabb anyagokból, egyre ócskább összeszereléssel és egyre rövidebb élettartammal (sőt, akár még kevesebb tudással és/vagy csatlakozóval is). De ez már évek óta tendencia... Ezért dobják lassan utánad még az uhd-t is (vagy főleg azt) egy hosszabító mellé ajándéknak (mert ez meg már el is indult lefelé, mikor még a csúcson sem volt - hisz már itt a 8k, pl. japánok már augusztus óta 8k-ban nyomják a köztv-t
). kb.
Tehát ne aggódj.
-
dave0825
őstag
válasz
middleaged #77995 üzenetére
Köszi, Neked is!
-
dave0825
őstag
válasz
middleaged #77992 üzenetére
TVRaktár.hu-ról, nem maradt nagyon más lehetőség. Remélem, hogy nem lesz probléma... Elvileg 2 év gyári garancia, regisztráltam a tv-t az LG oldalán, számlaszkenneléssel együtt, egyelőre nem kaptam semmi visszajelzést onnan.
-
cs.adam
csendes tag
válasz
middleaged #77981 üzenetére
Ha nem tűnt volna fel, az egyik fórumtárs megkérdezte, hogy kinek mi a véleménye és tapasztalata a megadott típusokról. Nekem pont olyan tévém van, ezért megírtam neki a tapasztalataimat hogy segítem a döntését, és ne kelljen "sírnia" később, ahogy te fogalmazol.
Erre mindenki a személyemet támadja, hogy sírok, nem értek hozzá, stb.
Én meg azt hittem, hogy ez egy szakmai fórum... -
TRob1
veterán
válasz
middleaged #77939 üzenetére
Miért? Te még kb. 160-ért vetted az 50-est akció nélkül?
Akkor lehet azért mert nemigen van más 3D-s alternatíva (nekem pl. többet ér mint a 4k, habár kevesen osztják ezt a véleményt)? Vagy fogytán van... fene tudja.
Aki meg ezt a tv-t lenézi, na én meg pont az olyanokat nézem le.
(de ezt csak halkan, és csak neked mondom, ne add tovább)(#77938) [CS]Blade2:
Hidd el, van akinek elég a kandalló nézése/haveroknak-szomszédoknak mutogatása is.Valaki meg továbblép és megnéz mellette pár demót is.
(Lényeg a lényeg, sosem a felhasználó diktál, csak azt hiszi - és annak örül, ami a gyártók akarata/elképzelése a pénzcsináláshoz/lehúzáshoz. Ez már bebizonyosodott milliószor.Ilyen az ember, mese nincs.)
-
vond
MODERÁTOR
válasz
middleaged #77631 üzenetére
Igen, plusz alatta ott van, hogy "Azonnal elvihető, Bemutató darab", és ott van, hogy hol.
(#77632) Indiant: Szerintem sokan hiányolták a hagyományos gombokat, ezért.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
middleaged #77626 üzenetére
Van pofájuk a bemutató darabokat ennyiért adni, ráadásul joy napok alatt. Pfff...
-
tonerz
aktív tag
válasz
middleaged #76669 üzenetére
Amikor vásárlás előtt voltam, én is túrtam a netet ezerrel és láttam ezt az oldalt is amit linkeltél.
Egyedül náluk láttam ez a 47-es input lag eredményt, mindenhol máshol 30-ast írtak.Ezen a videón [link] viszont tökéletesen van prezentálva hogy 30ms az input lag.
Kb 2 hónapja van meg a tv és már jó pár multi fpst és tpst is játszottam ps4 platformon és semmi problémát nem tapasztaltam ezen a téren. -
edari
őstag
válasz
middleaged #76076 üzenetére
Hm, talán a google-n találsz valami ilyesmi progit, de nem tudom mennyire lesz jó.
-
edari
őstag
válasz
middleaged #76072 üzenetére
Szerintem sehogy.
A videóban több is helyen le van írva: WiDi is an Intel based screen streaming technology
-
Lehiñito
senior tag
válasz
middleaged #75443 üzenetére
Melyik csatorna sugároz 4:3 képarányban?
Én is thomeos vagyok cisco Home Gate Way illetve cisco hdmi-s beltérivel, de nem nagyon találok olyan csatornát ami, nem 16:9ben sugároz. Talán az M3, de azt nem nézem.
Hdmi-vel van összekötve a beltéri?
Az hogy a tv adás 4:3as és van fekete csíkod két oldalt, attol nem fog tönkremenni a tv-d.
Bár én nem kínoznám magam ilyen csatornákkal, általában találok valami értelmes műsort a HD csatornák közűl.Az stb távirányítóján a kilences alatti gombbal tudod állítani még a kép méretét, azt nézted már?
-
törölt tag
válasz
middleaged #75437 üzenetére
Szerintem a fekete sávok miatt nem lesz belőle gond, mint ahogy a plzma tévéknél is csak a világos, vagy fehér logó tudott beégni.
berbatov2 Azért nem venném készpénznek amiket írnak a gyakorlat nélküli "oktatók", sőt...
-
max004
tag
válasz
middleaged #75322 üzenetére
Eloszor a talpat meg azt a muanyagtartot szereld ossze,meghozza szogletmerovel,nehogy ugy jarj mint en(vagy sregen alt a tv,vagy egy kicsit elore bukva mint ahogy most all nekem-igy is hagytam,nem merem tobbet alligatni,megint lefekteni stb.)Mikor szogletmerovel beallitottad,akkor szereld a tv-re a talpat
-
huncutka1029
addikt
válasz
middleaged #75322 üzenetére
csak van egy franciaágy, vagy egy puha szőnyeg, meg pléd a lakásban nem?
Szerintem mindannyian hasra fektetve szereltük össze.....
De azt biztos, hogy 2 ember kell hozzá!
mivel amint elvágod a pántokat, és leemeled a dobozt az alsó részről, azonnal pofára akar esni a tv. tehát egy embernek tartani kell, míg a másik félreteszi a dobozt.
Utána egy plédeet terítesz az ágyra vagy szőnyegre, ha megfelelően "lego " mentes, és úgy már rászerelhető a talp, vagy a konzol.(#75321) kalifa777 csak egy HSz-t olvass vissza.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple MacBook
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Formula-1
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest