- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dejavu71
csendes tag
válasz
s.s.j.goku #77571 üzenetére
Sokat még nem tudok mondani, tegnap kaptam meg, szerintem elég természetesek a színei, a menü nekem még szokatlan, de úgy tűnik , h elboldogulok vele. Az 55" meg valahogy olyan hatás, mintha moziban ülnél, tudtam, h nagy lesz, de ennyire
-
Dejavu71
csendes tag
válasz
Indiant #77567 üzenetére
Romániában vettem, egy romániai oldalról, ugyanis én itt élek, ez egy megbízható oldal, kevesebb mint 48 óra alatt itthon volt a tévé, és ellenőrizhettem a tartalmát fizetés előtt. Itt vettem, ha valakit erdekelne [link], és én csak kb175 ezer ft ot adtam érte, mert akciós volt
Azért adtam meg egy magyarországi oldalt, h tudjátok követni, mert románul nem mindenki értené, és átszámolni is nehézkes lett volna esetleg -
Dejavu71
csendes tag
Sziasztok
Nah, két nap alatt le is jött a tévém, pedig nem vagyunk egy nagy csomópont...A megrendelésnél én bejelöltem, h ki akarom bontani a csomagot átvétel előtt, nem is volt semmi gond, és végülis még ezt sem számolták fel, eddig úgy néz ki minden rendben van, tetszik a tévé, de szinte ijesztően nagy az az 55", tele van vele a szoba, olyan, mintha moziban ülnél. Kínlódom a beállításokkal, mert mint említettem, nem vagyok egy műszaki zseni, de nah, haladok azért
-
Dejavu71
csendes tag
válasz
#94529552 #77485 üzenetére
Érdekesség, hogy amint megrendeltem a tévét, aztán frisítettem az oldalt, ahonnan rendeltem, és már pár perc múlva 200 ezer ft lett, és azóta is folyamatosan annyi, úgy tűnik, tényleg az volt az utolsó abban az árban, mert amúgy írta, de esetleg reklámfogásnak tűnhetett volna....
-
Dejavu71
csendes tag
Nah, srácok, úgy néz ki, döntöttem, legalábbis eddig bírtam a strapát
Több, mint valószínű, hogy megrendelem ezt a tévét, aztan lesz ami lesz
[link], és nekem úgy tűnik, hogy jó árban lesz, én Erdélyben élek, és átszámolva kb 175zer ft ért találtam neten
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest