- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szaszabond #108330 üzenetére
Jelenleg android-os tv-k tudják a smb-t, nfs-t. Nem tudsz olyan programot tenni rá amitől tudni fogja.
-
pjen
félisten
válasz
Szaszabond #108338 üzenetére
Nekem van philips de dlna t használok. Azért köszi.
-
vargalex
félisten
válasz
Szaszabond #108338 üzenetére
Nem csak az LG nem tudja ezt...
-
ultio
aktív tag
válasz
Szaszabond #108324 üzenetére
Pl. Asus RT-AC66u B1 router. Rácsatlakoztatott winyó médiaszervernek beállítva, a tv is eléri. Filmek, képek, videók, mindent lejátszik a tv is.
És természetesen más eszköz is, ami a hálózatba van kötve. -
blakey
titán
válasz
A Plex is direkt, + az is tud DLNA-t, ua. mint pl. a Serviio, de SMB/NFS szintű tallózásra ne számíts.
-
pjen
félisten
válasz
Szaszabond #108326 üzenetére
Igen, számítógépet tud. A kijeölt meghajtókat látja és Tudsz is benne tallózni. Gépre felrakod a progit, hozzá adod a Tv ket amiken van hálózat és már megy is. Van serviio topik is.
-
pjen
félisten
válasz
Nincs nasom, tehát csak tipp. A serviio nem működne?
-
blakey
titán
válasz
Szaszabond #102429 üzenetére
Ha nem tudja a DTS-t akkor semmilyen módon nem fogja tudni.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Szaszabond #102429 üzenetére
De miért akarja vki tvn keresztül küldeni hangot?
Ha van erősítőd meg hangfal gondolom,akkor miért nem egyből az erősitőre megy?Vagy nincs hozzá ezköz? -
TeeJay
félisten
válasz
Szaszabond #102237 üzenetére
Ezt szokták fő különbségként írni hogy a 19-es modellekben még van DTS az ideiben nincs
Hozzáteszem filmeknél magyar szinkronban DTS elég kevés filmen van, angol hangsávban viszont gyakori nagyon
Engem nem érint mert PC-ről játszok és a PC mindent IS lejátszik és 2.0 hangfalam van arra meg a DTS-s is megoldja gond nélkülProciban lehet fejlődött valamit az idei széria meg webos5.0 ugye az még 4.5 "csak"
Panelban a 65UN8000 tutira RGB IPS, a 19-es szériában nem tudom hogy WRGB-e mert az picivel gyengébb felbontásra -
TeeJay
félisten
válasz
Szaszabond #102234 üzenetére
Az UM még 19-es széria tud DTS-t az ideiek már nem ez angol nyelvű filmneknél lehet gáz főleg
-
junkpod
veterán
válasz
Szaszabond #102047 üzenetére
Egy CoreElec képes Amlogic box lejátszó meglehet 15K-ból és semmivel nem tud kevesebbet mint a 100K-s Dune és tsai (sőt!). Kérj tanácsot az "Milyen asztali médialejátszót?" csoportban!
-
válasz
Szaszabond #102052 üzenetére
Igen AC-s a wifije.
Bár nálam elég sokszor pufferelt 4K-nál,ezért lett kábeles megoldás.
De persze próbáld ki az a biztos. -
válasz
Szaszabond #102050 üzenetére
Nálam gyönyörűen viszi a legnagyobb bitrátájú 4K-t a 100-as ethernet porton keresztül is és ez egy 2 éves nagyon nem felsőkategóriás LG.
Próbáld ki az Emby-t a Plex helyett,nekem jobban bevált.
A DTS-re meg valószínűleg sajnos külső eszköz lesz a megoldás,de igazából legjobb tudomásom szerint át kéne engednie a DTS-t,még ha maga a TV nem is tudja megszólaltatni. -
válasz
Szaszabond #102047 üzenetére
Xiaomi Mi Box tudja a 4K-t és nem egy vagyon és arra is van Plex,de van rá Kodi is.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Szaszabond #101948 üzenetére
Sony 65XF90 [link]
-
rainman72
nagyúr
válasz
Szaszabond #101945 üzenetére
Hát akkor ne vedd meg,amugyis drága
Viszont bármit veszel meg van a sansz rá hogy állandóan a régihez fogod hasonlítani,ha azzal nagyon meg vagy elégedve,úgy meg nehéz lesz a tartalomra koncentrálni!
Saját tapasztalat,az se jó ha nagyon elmerülsz ebben a témában,nem tudok normálisan megnézni vmit,mert csak a hibákat lesem -
rainman72
nagyúr
válasz
Szaszabond #101941 üzenetére
Sztem egy Lg Nano91 már jó vásárlás! [link]
Nekem egy alapabb IPS jött a héten egy hasonló árú és tudású VA TCL helyett!
Tv Hd adásokkal nagyon jó de hiába van dolby vision támogatottság,a Netflixes tartalmakat nem hozza ugy mint a VA panel,hiányzik a kontraszt különbség!
Viszont Lg Nano már egy magasabb kategória,sztem ott már nem lenne meg ez a különbség!
Láttam egy SK8000-t nem rég,az csak edge ledes volt nem Fald,de IPS létére nagyon megfogott a képe,hiába 2 éves model!
Néztem én is a Nano90-91-t csak hát az ára -
válasz
Szaszabond #101939 üzenetére
Édesapám használ egy 55" 9-es sorozatú nanót, ő meg van elégedve vele. Nyilván nem egy oled, de szerintem eléggé vállalható már az a szint feketében is. Mennyiért nézted egyébként?
-
válasz
Szaszabond #101939 üzenetére
Szia!
Hasonló tv-t én is kérdeztem, de válasz nem jött. Szerintem itt nincs senkinek tapasztalata ezért nem írtak. Teszteket is kerestem, azt sem találtam, pedig most a telekomnál kedvező áron tudnám venni.
Amire számítok ha megveszem az kis bevilágítás a sarkoknál, remélem a mostani szintjét azért hozza, vagy jól megközelíti. -
TeeJay
félisten
válasz
Szaszabond #101770 üzenetére
Én szoktam bele beszélni de szó szerint ért mindent
tehát youtube-on bemondom "audi á6" és "audi áhat"-ra keres sajnos
Lehet "A six" azt kellene mondanom majd kiderül -
asdf_
veterán
válasz
Szaszabond #101572 üzenetére
Veszel majd hozzá egy HDMI-s okosítót és készen vagy, ne ezen aggódj. Az ilyen x év múlva nem működik, az amiatt szokott lenni, hogy a kiszolgáló-infrastruktúrát folyamatosan fejlesztik ugye és egyszercsak elérnek oda, hogy nem éri meg a lefele kompatibilitással szórakozni (vagy biztonsági okok miatt nem lehet lehetővé tenni régebbi kliensek csatlakozását), vagy mondjuk kodeket váltanak, és a régi készülék hw-esen nem képes erre, sw-esen meg gyenge a vas alatta, hogy izomból dekódoljon, de ettől mondjuk most nem kell félnii, a h.265-tel elleszünk egy ideig). Sajnos a kassza elhagyása után megtiszteltetésnek kell venni, hogy a készülékgyártók sw-esen is hajlandók még foglalkozni a készülékkel és frissítéseket hoznak ki rá (nekem pl. egy tavalyelőtt májuisi megjelenésű telefonom van, fél évvel megjelenés után vettem, épp nemrég filóztam rajta, hogy a Covid miatt lassultak be a frissítésekkel esetleg, de kiderült, hogy nem, 2 évig adnak rá ki frissítéseket, az idén májusban letelt, részükről a fáklyás menet, hogy én meg 4-5 évig használok egy telefont, az meg az én problémám).
-
Headbang
aktív tag
válasz
Szaszabond #101572 üzenetére
Én már azzal is elégedett lennék, ha 5 év múlva még működőképes a tv.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Szaszabond #101186 üzenetére
-
rainman72
nagyúr
válasz
Szaszabond #101186 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest