- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinnyesgabor
tag
válasz
tcsaba007 #93317 üzenetére
Szia! Erre tudok én is egy példát felhozni: "A tv menüből azt mondja, hogy ő 50UK6950PLB....."
Én hosszú idő után kaptam egy cserekészüléket, miután nem tudták megjavítani rendesen az LG 58UH635V típusú tv-met. Kaptam egy LG 60UH605V típust a Tomi TV Kft-től, aminek a tv menüjében 55UH615V szerepel. magic remote távot én sem kaptam az LG 58UH635V típushoz. Egy másik Webáruházban alapból járt hozzá, csak ott drágább volt a tv, azért nem ott vettem. De ez a Tomi TV Kft kispórolja a csomagból.
-
-
.LnB
titán
válasz
tcsaba007 #91078 üzenetére
Most néztem utána jobban én is. Igen, azt gyanítottam, hogy ez nem legális nagyon. De elsőre nem tudtam. Találtam honlapokat, ahol 9000+ csatornát kínálnak havi 10€-ért. Látom, hogy ez egy app, és küldenek egy playlist-tet email-ben, ami kvázi hozzáférést biztosít a csatornákhoz. Kvázi olyan ez mint régen az ftp szerverezés. Itt is csinálnak szervert, és tesznek fel sorozatokat, filmeket is. Lehet, hogy fogok tenni egy próbát mert US chanelek között rengeteg van ami érdekelne az NFL és az NHL miatt. De ennyi, szerintem itt fórumon ezt nem is szabadna tárgyalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest