- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
kopi72 #92459 üzenetére
Es ahogyan irtak a samsung forumrol is, lehet minket balkaniakat sodornak ilyen kevesbe valogatott panelokba.
Mert mi mar nem is balkaniak vagyunk, hanem mar egyenesen oroszok. Pl romania mar nem. - nagyon rossz szemlélet és semmi köze a témához, sok eszközt vettem Ausztriából, Németországból és tökéetesen ugyanolyanok voltak, olyan felhős volt mint amit itthon veszel, olyan hibás volt az USB-je mint amit itthon vennél, stb. Nem kell ennyire negatívnak lenni és az efajta politizálást és önmarcangolást nélkülözni kéne, legyen több önbizalmad és érezd jobbnak magad, te építed a hazádat és nem a hazád téged, ne kritizáld hanem építsd. -
Flowtation
őstag
válasz
kopi72 #91843 üzenetére
Bocs hogy én is válaszolok. Én ugyanilyen módon vettem a tévémet, mert egészen egyszerűen nem volt jobb ajánlat a pénzemért. Értsd, csak a telekomnál volt kamatmentes részlet, és elfogadható ár, mondjuk erre a készülékre. Annyi volt a kitétel, hogy meglévő otthoni előfizu mellé, ami legalább 6 hónapos, két év hűségvállalással, de mivel nálunk csak T van, ez nem okozott gondot...
A flottás dolgot nem tudom, de szerintem ezek inkább otthoni akciók, mintsem céges ajánlatok, de ne legyen igazam. Egyébként meg az én tvm 2015-ös, 49FL632V, szóval ennyit fejlődtek tvk azóta....érdekes. -
Joshi
titán
válasz
kopi72 #91485 üzenetére
HagaNRG a #91442 hsz-ben pontosan ezt írta a leárazásról:
"(ráadásul megmondta az eladó szegény, hogy hozzam el nyugodtan 260k-ért az SK8500-at, BF-kor jövő héten 99%, hogy le fog menni 180k-ra az ára, és csak el kell vinnem a számlát, majd visszasztornózzák a különbözetet... mégsem mertem meglépni.)"
Itt konkrétan nem ír méretet csak azt hogy SK8500, és ez egészen biztos hogy a 49"-ra értendő mert az kerül most ~260k-ba, mert az 55SK8500 ára 300k fölött van.Szerintem ne esztergáljuk a fingot, mindenkinek jobb lesz.
-
kopi72
aktív tag
válasz
kopi72 #91351 üzenetére
ohh, a 6950-es is RGBW. Pedig rola masok nem nagyon panaszkodtak.
Ez egy nagyon jo osszehasonlito oldal ajanlom mindenkinek:
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/2c326afc2
minden esetre en RGB-set vettem, es a poen az, h meg sem neztem eloben milyen a 8100-nak a kepe..
Pont 10e ft-al kerult tobbe, mint a 2015-ben vett 50-es 3d-s tv
-
Losicica
csendes tag
válasz
kopi72 #90986 üzenetére
Igen, az Eth lett volna a következő lépés, csak kicsit problémás, mert minden mindentől messze van, 10 méteres kábelem meg hirtelen csak egy van, de majd mindjárt összelogisztikázom
Ez nem szolgáltatófüggő router, ilyen gond nem lehet. De a routert egyszerűbb kicserélni mint kábelezni, lehet előbb cserélek azt. Végre vége a munkaidőnek, bootolgathatok, senkit nem zavar
Pedig hogy örültem a TV-nek, erre itt szívat -
-
Carvus
senior tag
válasz
kopi72 #90778 üzenetére
Jelentem minden fasza a TV-el és mindez aggancsos kóla és hubi nélkül(
)...tesztelgetem még és majd írok róla hosszabban is, ha van rá igény!
Amit kértél azt sajna nem tudtam rendesen tesztelni, mivel még nincs a végleges helyén csak egy gyors teszt volt wifivel azt nyilvánvalóan nem bírta, folyamatosan megakadt(webOS böngésző speedtest 30-40 megát mért csak), kábelen (igaz csak 100Mb!) talán elbírja majd. Bár én mindenképpen gigabites TV box-al (Kodi) szeretném, majd használni.
#90788: Ahogy kopi72 is írta: LG 55UK6950PLB
-
Carvus
senior tag
válasz
kopi72 #90774 üzenetére
Ma du meló után fogom majd csak kibontani...
Először 49-50-es méretben gondolkodtunk 40-es után, de doboza alapján már ez az 55-ös és óriásinak tűnik..fú ne is mond már nyár óta tv tesztekkel keltem-feküdtem, és gyakorlatilag már majdnem mindegyik gyártó egy adott modelljére rámondtam, h az lesz, de végül emellett az LG mellett döntöttem,remélem nem bánom meg.
-
blakey
titán
válasz
kopi72 #90685 üzenetére
Egy TV-t a képminősége alapján válasszunk és ne az oprendszere vagy az évjárata alapján. Nem törvényszerű, hogy az újabb jobb, sőt, általában gyengébb ugyanazon számozású újabb modell, mint az előd. A webOS 3,5 vs 4.0 között szinte semmi különbség nincs, napi használat során nem veszel észre semmi különbséget. Azt sem lehet tudni, hogy a rendszer meddig lesz támogatott de ha a készülék működik és úgy ahogy kell akkor frissíteni sem érdemes, mert előfordulhat, hogy rosszabb lesz. Nem tudom, hogy milyen szempontok alapján választasz, döntesz de én előbb venném meg a tavalyi modellt, mint az ideit.
-
gago1975
őstag
válasz
kopi72 #90169 üzenetére
Szia.
Én kérek elnézést, ha ez rád nézve sértő lett volna.
Akkor csak az LG SK8500/9500 vagy Sony KD XF9005-ös jöhet szóba mint nagyon minőségi Real 10bit-es tv. Bár én inkább LG párti vagyok.
Viszont most még viszonylag drágák 380K-körül van az áruk. +20-ért OLED-et kapok LG-ből
Szerintem november/december környékére le megy valamelyest az áruk és jöhet megint az 5év gondoskodás promóció is. Ez azt jelenti, hogy szemben a 2 évvel 5 év lesz a tv-re (az első 2 év garancia, utána +3 év jótállás)
-
gago1975
őstag
válasz
kopi72 #90164 üzenetére
Szia
Ezt ne vedd degradálásnak. kifejtettem azt is, hogy hivatalos kereskedés, illetve, hogy valamikor olcsóbb is ott csak telekom-osnak kell lenned, hogy ott vásárolj.
Listaáron 212 000Ft a telekomnál, tehát, ha nincs telekom előfizetésed akkor nem kapod meg 189960Ft-ért
-
gago1975
őstag
válasz
kopi72 #90143 üzenetére
Szia.
Ez így nem jó kérdés.
A 2017-es UJ6517/670/701-nek az utóda tudásban, minőségben az UK6750,UK6950-es.
A 2017-es UJ7507-nek pedig talán az UK7550-es, annyi, hogy az UJ7507-es Dolby Vision-t tudja kezelni, Az UK7550-es nem de Nanocellás.
A 2017-es SJ810-SJ850-950nek pedig a 2018-as megfelelője az SK8100, 8500, 9500-as modellek csak a 8500-as illetve a 9500-as már-már súrolják az OLED minőségét.
Ugyanez azért az SJ850/950-ről nem lehetett elmondani
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest