- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztianm
csendes tag
válasz
Shingen #50597 üzenetére
Ezt Én sem értettem pedig két hosszabbítót is kipróbáltam meg is ijedtem hogy rossz a tv újkorában de mikor a HDD gyári rövid kábellel üzemeltettem jó volt visszavittem a boltba a kábeleket, mikor megkérdezte az eladó, hogy a HDD nem usb3 mert akkor olyan hosszabbítóval próbáljam ki elhoztam és simán ment vele aztán másnap mentem fizetni igaz nem volt olcsó de így most jó és működik.
-
Sicilian
addikt
válasz
Shingen #50604 üzenetére
Wifi-t nem tudtam lekapcsolni, hogy nem legyen mindig a neten a Tv.
Azonnal mondta a menüt lépésről-lépésre, hogy hova menjek.
Ott nem találtunk 1 'mégse' kapcsolót.
Erre elment, megnézte a menüt nekem egy demó Tv-n
és ajánlotta, hogy frissítsem a szoftvert és úgy már működött a dolog.Minden profi és segítőkész volt a hozzáállástól kezdve minden. Így kéne mindennek működni !
-
-
A-l-i-e-N
aktív tag
válasz
Shingen #50515 üzenetére
Tegnap próbáltam, kolegának ilyen volt, pöccre beolvasta
Valószínűleg ilyet veszek én is.
Samsung M3, 1 TB -
-
pomk
őstag
válasz
Shingen #50301 üzenetére
Szóval akkor vegyek inkább Samsungot?!
(#50304) TaylorPro
"elszállt" mi?! Fogadjunk segítettél neki elszállni!(#50314) Rudi50
Apropó Time Machine. Két dolog is felmerült bennem, amire sajnos boltban nem tudtak válaszolni(Tételezzük fel, hogy megfelelően be van állítva a megfelelő HDD és nincs STB a tv-hez csatlakoztatva):
1. Ha nézem A csatornát, B adását párhuzamosan fel tudom venni közben?
2. Ha A csatorna adását szeretném felvenni, bekapcsolva kell lennie a tvnek közben? Ez hogy alakul időzített ill. manuálisan indított felvétel közben?(#50326) huncutka1029
Tudsz esetleg ajánlani valami ilyen anyagot? Letöltöttem pár dolgot: killa sample, 1080p Full HD 3D videó.
De ha esetleg van erre konkrétan javasolt anyag, szívesen fogadnám. -
TaylorPro
addikt
válasz
Shingen #50301 üzenetére
Más: Amióta meg van a TV olyan filmnézés dömping van itthon hogy ma rendeltem egy 1TB-os vinyót a letöltésekhez mert a pc totál tele. A Passporton is szépen gyűlnek a filmek. Kinyílt a világ! Ez az első LCD TV-m, már nagyon régóta szerettem volna. A nyáron elszállt a "nagy" 72cm-es katódsugaras Thomsonom, így volt indok a vásárlásra.
-
luckyman
aktív tag
válasz
Shingen #50259 üzenetére
Nem emlékeztem, hogy volt róla szó. De miért ne adhatnák ki, a mobilok is frissülnek, a régebbiekhez is kiadják az újabb droid verziókat? Ha gyenge a hardver hozzá, azt megértem, de a szimpla "csak" az köcsögség, szerintem.
Egyébként panelben nagy ugrás lesz szerintem, ebben biztos vagyok. Nem tesz jót hosszútávon az eladásoknak a "650-es jelenség". Azt a panelt tuti nem erőltetik idén.
-
-
hivi83
újonc
-
huncutka1029
addikt
válasz
Shingen #50074 üzenetére
erre épül a fogyasztói társadalom!
szerinted nem tudnának, olcsó oled 8K smart 3D tvt már most piacra dobni, egy jó android felülettel?
Dehogynem, csak ha ebből évente csak egyet tesznek hozzá, emberi áron, akkor 5-6 évig még milliószámra lehet elsózni a tvket.Ha tetszik, vedd meg, cserélni 4-6 évente elég, kb akkor van igazi érdemi ugrás közöttük
-
luckyman
aktív tag
válasz
Shingen #49817 üzenetére
Köszi, erre nem is gondoltam.
Más, ami eszembe jutott: Szemüvegnél van képminőségbeli eltérés? Mert ehhez csak kettőt adtak, én meg vettem az arénában ( mozi ) 4 db szemcsit 920 Ft-ért ( 230/db, vicc, nem? ) és azzal is teljesen jó. Talán még kényelmesebb is, mint az LG, és én nem látok különbséget. Vagy csak a szemem rossz?
És nem mintha számítana, de képzeljétek, nem kínai hanem koreai a mozis szemüveg. Rég láttam ilyt, hogy olcsó kiegészítő nem kínában készül. Na mindegy, csak eszembe jutott.
-
Zsmester89
őstag
válasz
Shingen #49548 üzenetére
Nyugi, ugyan olyan szép a kép mint mindig
soha nem tagadtam, hogy a sarkokban van kb 1-1,5cm sötétebb rész
de 140cm-nél ez már kb semmit nem jelent
észrevehetetlen filmezés során
Aki pedig homogén fehér vagy szürke.... képeket szeretne nézegetni, az ne vegyen ilyen tv-t
Amúgy meg 650-es tv hibáival ne zaklasson itt senkit semaz a tv belépő kategória
az egyetlen aki hibás, aki olyat vesz és hisztizik
-
*H*
aktív tag
-
TaylorPro
addikt
válasz
Shingen #49550 üzenetére
A 15cm-es 430Ft-tól: [link]
Ugyan ez 3.0-ban: 1346Ft-tól.
Kellene 4 db. Egy pendrive, egy HDD, a másik kettő apósnak.
A WD Passport Ultra kábele 3.0, visszafelé kompatibilis persze. A toldók a TV-ben maradnak, ha a TV 2.0 akkor bőven jó neki a 2.0 toldó.
Apósom nem sejti hogy kap egy tévét januárban, lesz öröm.
-
szaszalino
csendes tag
válasz
Shingen #49434 üzenetére
Bizony, pedig szar!!!
Tudod, ha az ember szán a Tv-re 230 ezret, elvárható lenne a kielégítő minőség!!!
Nem hiszem, hogy ha az autód zörög-lötyög, elfogadható az a magyarázat: "a technológia ennyit tud"
Az LG ennyivel be is fejezte a vitánkat.
Nekem egy LG47LB731V van, de piszkosul megbántam a vételt. A sport csatornák olyanok (hiába az éles kép) mintha maszatos vagy poros lenne a képernyő!!! -
TaylorPro
addikt
válasz
Shingen #49393 üzenetére
Na igen. De a hdd pont ezért kellett hogy minden adatmozgás megoldódjon. De sebaj, jó ez így. Viszont veszek egy rövid 3.0 USB toldót hogy se a tv se a hdd usb aljzata ne menjen tönkre a húzgálástól.
Más:
Dec. 23. érkezett a futár a digitalkotól. LG 47 LB671v. 24. bontottuk ki mert akkor jöttem haza. Teljesen originált bontatlan csomagolás. Érintetlen szűz TV. Ketten feleségemmel kibontottuk, vigyázva a kijelzőre, hátára fektetve rászereltem a lábakat. A TV hibátlan, pixel és sérülés mentes. Besza-behu, imádjuk! Ma rendeltem apósomnak egy ugyan ilyet mert megnézte és készen volt a tévétől.
A gari levél lemaradt, de most pont megyek Debrecenbe és beugrok a digitalko-ba és adnak gari levelet. Nagyon megvagyok elégedve velük, korrektek voltak. A TV-vel is nagyon elégedettek vagyunk, jó választás volt nagyon. Sokan fanyalognak az IPS miatt, én nem is vennék mást. Lehetne erősebb hardver a TV alatt, de használható, szépen teszi a dolgát. A képét a képvarázslóval állítottam be, teljesen jó. Azóta hogy itt a TV nem győzzük nézni a filmeket. 3D, Full HD minden. A hangszóróival is elégedett vagyok, Tv-nek bőven jó, másra itt a házimozi. Jövőre csináltatok alá egy profi TV asztalt. Szóval minden tiszta boldogság!
A legfontosabb, köszönöm a topiknak és mindenkinek az infót és segítséget!
-
Shingen
addikt
-
rongylab
tag
válasz
Shingen #49163 üzenetére
ennyit kínlódtok egy videó kiküldéssel a TV-re. (ez nem pont neked szól) . venni kell egy König hdd external box-ot. sata2,-USB-s, és 1500 ft-ból megoldva.
Ez sata 2-es van hozzá y kábel is.(bár az lg tv-hez nem kell.. és bármilyen 2,5" -s winyot bele raksz. Ezt használom a gépek közötti másolásra. ez a "külső HDD-m" egy 500 MB winyot tettem bele. nem kell semmiféle intel i7es proci, sem wi-di meg ilyen úri huncutságok. winyoja mindenkinek van. ráteszi a filmet bedugja a tvbe és nézi fullhd 3D-ben. se driver se semmi nem kell. külső áramforrás sem kell..
-
zenok555
csendes tag
válasz
Shingen #48585 üzenetére
Hát nem is tudom, hogy lehet óvatosak lenni e téren. Jó sokat visszaolvastam az elmúlt napokban, de nekem egy kicsit próba-szerencse jellegűnek tűnt az összes frissítés.
Ahogy írtam is tegnap meg ma próbáltam tv-n keresztül frissíteni, de nem ment. Hátha ez azt jelenti, hogy egy nagyon stabil verziót tesznek éppen fel -
dWan
tag
válasz
Shingen #47869 üzenetére
Oké, ez nekem is eszembe jutott, de így nem tudom távirányítóval kezelni a pc mappáit. Pont azt akarom elkerülni, hogy 2 dologgal babráljak egyszerre.
eszter23 Még mindig nem sikerült boltot találnod? A digitalko-t most már én is ajánlhatom. Magyar nyelvű garanciajegyet is adnak, ahogy itt már írták is. Igaz, hogy telefonom ma nem tudtam elérni őket, de ettől függetlenül rendben vannak.
-
farkas-j
őstag
válasz
Shingen #47639 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy abszolút nem éri meg az árát! Én az aliexpress-ről rendeltem 5m-es kábelt 4,5$-ért (~1000Ft volt), és kifogástalanul működik, pedig volt strapálva rendesen! Sokáig ezt használtam az előadásokon, amíg át nem álltam vezeték nélküli technikára. Nem is értem minek kellene egy kábelre egy kisebb vagyont elkölteni?
-
-
wocsok
tag
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Shingen #46446 üzenetére
Legyünk pozitívak és bízzunk benne, hogy a racionális gondolkodás és az ész érvek győzedelmeskedni fognak
brendonka23: én eddig még csak NAS-ról néztem meg pár médiát, de nem volt semmi gond vele.
Három probléma viszont felmerült, bár nem hiszem, hogy orvosolhatóak:
1. a beépített lejátszónál a karakter kódolást mindig át kell állítani a feliratoknál, különben nem jók az ékezetek. Valamelyik tesztben olvastam, hogy nem egyedi eset, sőt más márkánál is előfordul. Nem lehet állítani az alapértelmezett karakter kódoláson valahogy (valószínűleg nem , csak a remény hal meg utoljára)
2. Az univerzális távirányító appal használom a set-top boxom (T-s Cisco), és nagyon frankón működik is, csak kikapcsolni nem tudom :S esetleg valami ötlet?
3. Szombat óta átesett a kicsike a beüzemelés után nem sokkal egy szoftverfrissítésen és ha jól tévedek azóta figyelhető meg a beállítások bizonyos menüiben, de meglehetősen sok helyen, hogy ahol kapcsolható opció van talán a "be" vagy "jó" opció helyett mindenhol "jPDo" jelenik be. A funkció ugyanúgy választható, működik is, csak a hozzá tartozó elnevezés nem stimmel. Nem akarok butaságot mondani, hogy melyik, mert nem emlékszem, este megnézem. Esetleg valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Linux felhasználók OFF topikja
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Titan Quest II
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest