- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz
g.Viktor #50722 üzenetére
még azt lenne jó kideríteni, hogy van e a vinyódon energy saver mód.
azaz bizonyos üresjárat után lekapcsol e, mert ilyenkor alvó módból sokáig tarthat felpörgetmi, így a tv bizonyos idő elteltével nem próbál tovább csatlakozni.
Sajna van ilyen, ilyenkor segít, ha megtámogatod külső táppal is, vagy Y kábellel 2 usb-ről táplálod. -
huncutka1029
addikt
-
törölt tag
válasz
g.Viktor #48697 üzenetére
Telekomnál eddig működőképes volt az, hogy a Smart kártyát az olvasóval együtt átraktad a tévédbe, ezáltal kiiktatható volt a beltéri, de Iptv az más rendszer. Szerintem a Magic Remote-os, és a Mobilos távirányításnál is könnyebb, gyorsabb megoldás a beltéri távja. Nekem legalábbis nem szimpi, hogy csatornaváltás előtt más kütyükkel kelljen szöszmötölni. Inkább maradjon a 2 db távirányító.
coolmpi Már csak a 10W/20W miatt is 42lb5610, és általában árban is jobb. Ha megnézed ezeket, mind a 4 ugyanaz, de az 561x-es számozásúak hangerőben jobbak az 550x-eseknél. A külső design-ban meg csak színeltérések vannak. LG 42LB5610 + LG 42LB561V + LG 42LB5500 + LG 42LB550V
Shingen, Az 5 percen belüli hsz-eket kötelező lenne szerkeszteni.
-
válasz
g.Viktor #48697 üzenetére
Igaz nekem LB671V van, de ennél szintén Telekom IPTV úgy van, hogy a magic remote távirányítja a az IPTV-t ha HDMIre(SCART-al nem próbáltam) van rakva és elő lehet hívni a képernyőre egy távirányítót s akkor minden gomb megvan ami az IPTV távon. Tehát 1 távval lehet irányítani és ki-be kapcsolni a TV-t és a boxot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest