Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
gacsoi #54772 üzenetére
De ne csak hallgasd! Hanem valami normális hozzászólást vagy a tv-vel kapcsolatos hasznos infót adj. Sztem még most sincs fogalmad mid van vagy mikről szólt a fórum témája heteken át.
Olvasd már le mit írtál az első hsz.odban.
Reménykedve vártam már,hogy valaki ír valami infót LB850-ről annál kicsit többet,hogy ő megvan vele elégedve.Honnan tudjam hogy mi a te elégedettségi szinted, főleg akkor ha tényleg nem 850 hanem 580.Ezzel nem szeretném megbántani a hasonló kategóriájú tulajokat vagy akát téged,de onnan nagy lépcső van ....
A 850-ről még senki nem írt szinte ha jól tudom...akkor honnan veszed azt, hogy (idézlek: itt amit írnak ..
És nem egy kategória a többivel mivel a 850 edge a többi direkt led. -
sz.z.csicsi
tag
válasz
gacsoi #54701 üzenetére
Másrész, meg meg vagyok elégedve vele, pedíg az itt leírtak szerint nem kéne.
Most nem értem: Azt írod egy sorral előtte,hogy nem ír róla senki és aztán meg ez amit idéztem.
Engem is érdekelne tapasztalat róla ,de ha lehet nem elfogult márka hű tapasztalat hanem olyan igazi. Én a 850 és a 730 között választottam (forum javaslat szerint) a 730-at de kicsit bánom.Jól jönne valami megerősítés..pl : bánhatod is vagy nem vesztettél semmit
-
Tutu7030
veterán
válasz
gacsoi #50237 üzenetére
Régebbi lg tv-n (pl LD sorozat) --> "Hotel Mode menü elérése: A távirányítón nyomd meg a MENU vagy HOME gombot
és tartsd nyomva addig (kb. 5 másodperc), amíg el nem tűnik ez a menü és meg nem
jelenik a csatorna információ. Gyorsan üsd be a 1105 kombinációt és a végén OK-t."
Ott a TV Link-Loader menüpont, majd a Send to USB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Mobil flották
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest