- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsolo
senior tag
válasz
LucasGrant #37562 üzenetére
Köszönöm mindenkinek
Ezt a Bolti bemutató módot nagyon nem tudtam hova tenni.
-
törölt tag
válasz
LucasGrant #37612 üzenetére
Hagyjuk inkább.Felesleges bármit is mondani.Ha kell a Sokol rádiónál egy fokkal jobb hang,virsli vastagságú hangkeltővel, hangyaf@sznyi hangszórókkal, majd 80 ropiért,hát tessék.
-
baaka
tag
válasz
LucasGrant #37578 üzenetére
Truemotion: Sima
-
coolfire1973
csendes tag
válasz
LucasGrant #37581 üzenetére
Köszönöm a választ.De ezzel a játékgéppel olyan sötét lett,úh. ha nem lesz baja,inkább hagyom normálon.
Köszi. -
coolfire1973
csendes tag
válasz
LucasGrant #37578 üzenetére
Szia!
Már a múltkor is segítettél,most nem tudnál?
Az 1900-as felbontás túl nagy,alig látni valamit az asztalból,így maradt az 1360.
A másik mi ez a pc-mód?Ha nem használom tönkremehet a TV?
A HDMI hangot nagy nehezen megoldottam.
Csak féltem a TV-t,azért érdeklődöm ennyit. -
reggy
tag
válasz
LucasGrant #37567 üzenetére
És az "uninstall" is vagy csak az ikon törlődik?
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
LucasGrant #37500 üzenetére
Teljesen logikus... De köszi az észrevételt, a WebOS miatt lehet érdemes lenne arra rámenni. Hol láttad? Meg mennyiért?
De lehet inkább beszerzek most egy kifutó 620ast vagy 660ast, mert már most elég jó áron meg lehet őket kapni. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Hevc tamogatas, fincsi.
Engem inkabb a mostani tvk nyari idoszamitasa orjit meg.
Dvb-trol beolvassa az idot rendesen, majd nem tudni miert, de dvb-sen visszaugrik a teli idore (dvb-s idozonja ugyanaz, mint az itthoni), akkor atallitom az idozonat +2re, de szinten csatornavaltas utam visszaugrik a +1-re.Ez van automata idobeallitasnal, ha viszont kezire allitom, akkor az egesz epg tonkrevagodik.
Wtf?!Elkepeszto, hogy az idot meg mindig a csatornakbol olvassa es a konstans netkapcsolat mellet nem kepes inkabb onnan venni.
Hogyan lehetne ugy beallitani az idot, hogy maradjon rendesen valtozas nelkul es az epg is maradjon?
Orszagot kell valtani beallitasoknal? -
spiritex
veterán
válasz
Nem tudod esetleg egy LG 32LN536B LED TV-nél az AV szinkron beállításnál hogy-hogy a TV hangszóró hangját lehet szinkronizálni a képhez? Csak mert mindenhol (így ebben a topic-ban is) azt olvastam, hogy ez a szinkronizálás a tv-out-ra vonatkozik, vagyis ha optikai vagy más kimeneten kivezetem a hangot egy erősítőre. De ez a TV hangszóró menüpont megléte szerint mégsem. A fő kérdésem pedig az, hogy ez normális, hogy +6-os álláson van szinkronban a kép a TV hangszórójával? Miért van erre szükség, miért van egyáltalán csúszás?
-
max004
tag
válasz
Az idei LB730V, LB670V, LB650V -
http://www.areadvd.de/tests/lg-roadshow-previews-zu-den-webos-tv-serien-lb730v-lb670v-und-lb650v/ -
Arthuro_Adam
őstag
válasz
LucasGrant #37432 üzenetére
Tudsz írni pontos típusszámot? Szoftvert meg kell néznem, megírom akkor majd pontosan a kérdésem.
Köszi,
-
malphitee
senior tag
válasz
LucasGrant #37450 üzenetére
Most találtam egy samsung 40ES5500 at 16ms input lagos, Smart tv ez is. Van olyan jo képminosegben mint az lg ln575S? Mert egy áron van ? Es ha nincs sok különbség egyértelmű hogy samut veszem a konzol miatt.
-
malphitee
senior tag
válasz
LucasGrant #37450 üzenetére
Local dimming mire jo?
-
malphitee
senior tag
válasz
LucasGrant #37435 üzenetére
LA660S vs LN575S? Melyik a jobb képminosegben? Illetve input lagg ban? Edge LED vs direkt LED , melyik jobb? MCI mit takar, mindkettőben van? 3D annyira nem kell, sok helyen olvastam hogy az aktív nem valami jó , nem nagy szám . Smartv tv tudasilag van különbség ?
-
kmarci25
veterán
válasz
LucasGrant #37435 üzenetére
És nem utolsó sorban az áruk is...
-
makoss
veterán
válasz
LucasGrant #37343 üzenetére
Jó de mi ajánlott ezek közzül?
Meg van 1 csúszka is... -
TazLeacher
nagyúr
válasz
LucasGrant #37346 üzenetére
Köszönöm. Akkor ha jól értem:
De-judder: minél nagyobb annál folyamatosabb a kép?
De-blur: minél nagyobb az érték annál elmosódottabb?Hülye kérdés, de miért kell egyáltalán "mosni"? A folyamatosságot értem, de az elmosást nem. Vagy a folyamatossággal csökken a részletesség és ezért kell "utánamosni"? Tényleg nem értek hozzá.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
LucasGrant #37343 üzenetére
Ha TM. A két érték mit jelent? Ha mindkettőt felnyomom max-ra, akkor lesz a legdurvább, és minél kisebb annál kevésbé "szappanperásodik" be?
-
fricc_
tag
válasz
LucasGrant #37230 üzenetére
Köszi.
Arra (eddig) még nem gondoltam, hogy esetleg elfogyhat ez a típus. Igyekszem ezt is figyelembe venni.
A szekrénysor kidobása, és átalakítása nem játszik, de azért köszönöm a javaslatokat :-)
-
pistocs
csendes tag
válasz
LucasGrant #37246 üzenetére
A szolgáltató országot át állítottam Németországra, a piros gombot sikerült előcsalni, az infó csatornáról indultam volna de nem jött össze! Valami más ötlet még? Azért köszi!
-
Gicz
addikt
válasz
LucasGrant #37220 üzenetére
Attól, hogy Téged nem zavar, még ez a helyzet, lehet, hogy őt ugyanúgy zavarni fogja mint engem, és emiatt majd vált is, ahogy én.
Ez puszta tény. az LG ips panelek kb 1000:1 kontrassztal rendelkeznek, a samu pva-k kb 2500:1, egy mai plazma meg olyan 15000:1. Nagyon nem mindegy.
-
Tütüke007
csendes tag
válasz
LucasGrant #37208 üzenetére
Ha valóban csak ennyi lenne a különbség, akkor az nem zavarna az LA640 javára. Korábbi TV-nél sose használtam a Dual Play funkciót. Az MMR érdekes dolog, de kétélű. Vagy bejön, vagy nem. Ahogy ismerem magam, tetszene :-). Mélynyomó megint nem opció, mert erőlködőn lenne. A LED vezérlés kifejthetnéd bővebben. Az mit jelent?
Még annyi különbséget láttam az LG oldalán, hogy az LA640 MCI-je 200 Mhz, míg a 660-nak 400 Mhz. Gőzöm sincs, hogy ennek az értéknek mire van hatással, de ha a képminőségre vagy valami hasonlóra, akkor eldőlt a kérdés számomra. Ha ezt még valaki meg tudná válaszolni, vagy akár te, LucasGrant?! -
pusi1981
aktív tag
válasz
LucasGrant #37175 üzenetére
Settings gombot a tv-n nyomjam vagy a távirányítón???
Ha a távirányítón kell nyomni akkor mit nyomjak mert NINCS settings gomb a magic remote-n...
??? -
yodamester10
őstag
válasz
LucasGrant #37169 üzenetére
Előre is bocs,hogy ha már volt kérdezve,de egy 1 terrás 2,5-es vinyóra rá férhet a VB?
-
tigipuf
senior tag
válasz
LucasGrant #37068 üzenetére
Neked is köszi,sajna nem bírtam egybe szerkeszteni a hozzászólást,a smart persze csak egy + tudom,de nálam első a képminőség.
Nálam mióta ips_es lg van,egyszerűen etalon színek . -
gOldie
tag
válasz
LucasGrant #36956 üzenetére
ah koszi, tenyleg ott volt a kamera memoria a szemem elott..
Kar, hogy a sample fotokat nem lehet eltuntetni -
baandii
senior tag
válasz
LucasGrant #36916 üzenetére
Nekem az aktuális verzió a 04.04.17-es...akkor lehet nem ártana frissíteni?
-
atee_13
őstag
válasz
LucasGrant #36900 üzenetére
Megnéztem normál-on volt alapból, de van még 3 vagy 4 beállítási lehetőség. Sajnos én egyáltalán nem tudom melyik lehet a legjobb, nincs véletlenül valami tanácsod rá? Akkor ha normál-on volt akkor cészerű lenne a n570s -t vennem ugye?
-
atee_13
őstag
válasz
LucasGrant #36893 üzenetére
Köszi a segítséget. Milyen beállításnál tudom ki/be kapcsolni?
-
yodamester10
őstag
válasz
LucasGrant #36884 üzenetére
Sajna nincs ilyen kábelem,gondolom más csatlakozási lehetőség nincs.
-
Tanczi01
tag
válasz
LucasGrant #36881 üzenetére
Elvileg csak én törhetem össze,nem??? Mit tudsz még róla?
-
Tamás34
senior tag
válasz
LucasGrant #36809 üzenetére
Rendben! Nem nyalizni akarok, de te egy tök segítőkész fórum tag vagy!
Köszönöm a gyors válaszodat!
-
Gicz
addikt
válasz
LucasGrant #36796 üzenetére
és nem zavar a képen ilyenkor megjelenő rengeteg artifakt?
mert ha azok nem lennének könnyebb lenne elfogadni a dolot. de így h még a kép tele van hibákkal is
-
Tamás34
senior tag
válasz
LucasGrant #36796 üzenetére
Értem! Köszönöm a válaszodat, megint tanultam!
-
Tamás34
senior tag
válasz
LucasGrant #36792 üzenetére
Amikor szaggat, akkor ki van kapcsolva, de ha bekapcsolom, hogy ne szaggasson akkor "sima" módban!
-
válasz
LucasGrant #36782 üzenetére
kicsit elkeseredtem, hogy egy dual core intel nem tudja... Ilyen prociigényes ez a widi dolog? Vagy csak későbbi feature?
-
Tompie
őstag
válasz
LucasGrant #36782 üzenetére
Na holnap utánanézek :-)
köszönöm -
Tompie
őstag
válasz
LucasGrant #36776 üzenetére
Dell 1504 wifi kártya van benne ami elvileg nem widi képes ahogy most láttam viszont van egy linksys wusb600n wifi stickem azzal mehet?
-
Tompie
őstag
válasz
LucasGrant #36776 üzenetére
LG42LM670S és DELL Latitude E6530 laptop.
-
Gicz
addikt
válasz
LucasGrant #36770 üzenetére
hogy lehet a
hányadékfura szappanopera effektre gerjedni hihetetlen....a mozgóképfelbontásról azonban fogalmad sincs.
nézd meg ezt, itt el van magyarázva rendesen. [link]
ja és egyelőre én vagyok aki látta élőben egymás mellett a 660-onés 620on is az FPD benchmarkos felbontás mérő ábát, ti nem vagytok hajlandóak megnézni, pedig azonnal látnátok a különbséget. De úyg tűnik h nem számít a 300 soros mozgóképfelmontás ha megvan a hőn áhított szappanopera effekt.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
LucasGrant #36770 üzenetére
Vigyázz, mert mindjárt elhív téged is az mm-be.
-
Gicz
addikt
válasz
LucasGrant #36760 üzenetére
ne kezd... az 1080 soros mozgás meg a szappanoperás folyamatos (szappanopera effekt) kép nem kötődik egymáshoz.
Black frame insterionnal hálisten nem lesz szappanoperás a klép, mégis jó lesz a mozgóképfelbontásod.
-
dr.bubo
őstag
válasz
LucasGrant #36760 üzenetére
De a feketéje feketébb.
-
Gicz
addikt
válasz
LucasGrant #36747 üzenetére
focihoz és f1 hez a jó mozgóképfelbontás dukál, amiben a sony jobb, és még a feketéje is 3x mélyebb, én azt venném.
-
kosazolika
csendes tag
válasz
LucasGrant #36697 üzenetére
T-home stb használok.Akkor azért nem megy
-
g0dl
addikt
válasz
LucasGrant #36690 üzenetére
Egyébként mit jelent, hogy "hang leírás"? Ez így számomra teljesen értelmezhetetlen fogalom.
-
kosazolika
csendes tag
válasz
LucasGrant #36690 üzenetére
Bocs Hangleirás,de nem találom seholsem
-
Scrym
tag
válasz
LucasGrant #36679 üzenetére
Köszönöm!
Úgy látszik felléptél első számú válaszadómnak! -
Scrym
tag
válasz
LucasGrant #36634 üzenetére
No, sikerült, mondjuk jò primitív ez az app.
Ace2m van, 2.3-as androiddal. Az is tàmogatnà? Rà nézek. Köszönöm a segítségedet!!! -
Scrym
tag
válasz
LucasGrant #36576 üzenetére
Úgy néz ki ezt buktam! Fel telepítettem az Inteles laposra, de azt írta, hogy nem támogatott a WiDi, akkor már az AMD-s asztalin kár is kipróbálni. Találtam egy Widi Remote nevű progit, az ment de a tv nem látott semmit! Kár érte, hasznos funkciónak tartottam volna, nem fogok 10m-es HDMI kábelt venni, ami lehet nem is elég hosszú. Gondolom más módszer nincs a képernyő kiterjesztésére?!
Más: Facebook app. Igen, kéri, hogy menjek a facebook/device oldalra, ezt meg is teszem, alkalmazom a kódot, minden ok, azt visszamegyek az app-re, és ugyan ez mint előtte, csak másik kódot nyom az arcom elé!Nem is megy app-on keresztül?
-
joco52
tag
válasz
LucasGrant #36581 üzenetére
Akkor az LM620S nem tudja ezt,sajnos!
-
joco52
tag
válasz
LucasGrant #36579 üzenetére
Köszönöm,ezzel a progival tényleg lehet nézni a TV adásokat a tableten?
-
törölt tag
válasz
LucasGrant #36564 üzenetére
igen wifivel használom a wifi a másik emeleten van de maximumon van a jel, digi 80 Mb-os net és tp link 300mbps sebességű router
-
joefasalasso
aktív tag
válasz
LucasGrant #36541 üzenetére
Igazából egy Samsung UE40ES700-ről mennék felefelé kategóriában és egy kicsit méretben.
Amúgy a 42LA860V 2013-as? -
joefasalasso
aktív tag
válasz
LucasGrant #36537 üzenetére
Kérdés, hogy a 42LA860V megéri-e a pénzét?
-
joefasalasso
aktív tag
válasz
LucasGrant #36537 üzenetére
Köszi! Panel típus, kepminoseg 2, ill 3D képességek.
Ilyenekre. -
ImI87
őstag
válasz
LucasGrant #36505 üzenetére
Az a baj, hogy ez mind szép és jó, árban is fasza egy 660-as, de pont hiányzik a köztes méret.
2,5m-ről úgy érzem óriási lenne a 42-es..... most 32-es van, túl nagy ugrás.
Eredetileg 37-est kerestem volna, aztám szembesültem vele, hogy olyan már nincs. -
ImI87
őstag
válasz
LucasGrant #36502 üzenetére
Köszi
Ezek a felsorolt tulajdonságok ugyanúgy igazak 32 méretben is ? -
Zirowe
nagyúr
válasz
LucasGrant #36489 üzenetére
Csatlakozókról jut eszembe, hogy az lg valami ritka szarul oldja meg ezeket.
Nem tudom más tv gyártóknál hogy van, de amit itt van, az egyszerűen nevetséges.
Régi modelleknél is azonos az elrendezés, úgy látszik még senki nem hívta fel rá a figyelmüket.A 90 fokos hdmi csatlakozókat nem lehet alkalmazni, mert túlságosan is be vannak mélyítve a portok.
Ugyanez a helyzet az antenna csatlakozóknál, mondjuk ott szerencsére lehet tovább foldozni, de nagyon mókás, hogy ha én egy 90 fokos csatlakozót szeretnék, akkor annak a végére kell még egy normál csatlakozó, mert csak akkor olyan hosszú, hogy tud rendesen is működni.
Mondjuk ha falra szerelném, ugrana az egész koncepció ezzel, mert nagyobb lenne a hátsó kiugró rész a kábelek miatt, szóval értelmetlen a kialakítás. -
mighawk
csendes tag
válasz
LucasGrant #36444 üzenetére
És ezekről mi a véleményed.
[LG 42LA6608]
[LG 42LA6918]Jobbak ezek vagy rosszabbak az általad felsoroltakhoz képes? Főként 2D képminőségre, hangra és összeszerelés minőségére fókuszálva. Tudom, hogy a LA6918 valamivel drágább, de most németben hasonló árkategóriában meg tudnám venni, mint a többit.
Köszönöm szépen!! -
baandii
senior tag
válasz
LucasGrant #36404 üzenetére
szereztem egy usb-s Y hosszabbított de még így is akadnak/szaggatnak a filmek...
akinek van ötlete szívesen a veszem a segítséget! -
Maggio7
tag
válasz
LucasGrant #36406 üzenetére
Nem.
-
baandii
senior tag
válasz
LucasGrant #36402 üzenetére
köszi a segítséget és a tanácsokat kipróbálom őket
még lehetne annyi kérésem hogy tudnál linkelni egy ilyen Y elágazású kábelt hogy hogy is néz ki. ja meg annyi hogy nekem az 1es USB HDD, akkor gondolom ebben az esetben a 3as lesz az.köszi a segítséged!
-
baandii
senior tag
válasz
LucasGrant #36400 üzenetére
igen 2.5 hdd, nincs hozzá kötve usb hosszabbító és a tv hdd csatijába van bedugva.
melyik az 1.2A usb port? -
baandii
senior tag
válasz
LucasGrant #36397 üzenetére
köszi a segítséget, így már oké
-
Zirowe
nagyúr
válasz
LucasGrant #36392 üzenetére
Köszi, így megy.
-
Gicz
addikt
válasz
LucasGrant #36297 üzenetére
persze h háttérvilágítással van gond. fekete képernyőn a világosabb foltok, fehér képernyőn a sötétebb foltok a feltűnőek, ennyi.
de nem magukkal a ledekkel, hanem a duffúzorral van a probléma a felhős esetekben.
plusz a fényképezőgép kicsi dinamika átfogása miatt látszanak ennyire a képen. valóságban ez nem ilyen azért mint a képen szerintem.
-
PeliScan
addikt
válasz
LucasGrant #36263 üzenetére
Azt hiszem értem!
Tehát a 570S-nél is működik, hogy a laptopról vezeték nélkül menjen a film, a mobil vezeték nélküli stream nem megy. Remote app viszont működik telefonról.
Mennyire kell ez a mobil stream? Mire jó? Ti használjátok? Én még nem tudom elképzelni, hogy sokszor használnám.
-
mik-oca
tag
válasz
LucasGrant #36249 üzenetére
Köszi!
-
tisti1965
aktív tag
válasz
LucasGrant #36197 üzenetére
igen,csak sajna ennyi a keretem
-
MR!!
aktív tag
válasz
LucasGrant #36158 üzenetére
Nem , nincsen. Inkább rádugtam egy usb egeret , sokkal egyszerűbb.
-
MR!!
aktív tag
válasz
LucasGrant #36028 üzenetére
Köszi.
A probléma ott kezdődik (youtube videóról nézve) nem akar alaphelyzetbe állni a távirányító, hiába nyomom egyszerre a "Back+Smart" gombokat 5mp-ig , nem villan fel a piros led 3szor...
-
gyeniko
őstag
válasz
LucasGrant #36059 üzenetére
Így van. Van 60LA620-am és 65LM620-am is. Már a 65LM620-ra is igaz volt, hogy 100/400 Hz-es, ellentétben a kisebb méretű LM620-akkal, melyek 50/200 Hz-esek voltak. Mindkét szériánál igaz, hogy - bár a 620 elvileg belépő szint - a legnagyobb méretű modellek kategóriát váltanak (felfelé).
-
Gicz
addikt
válasz
LucasGrant #36052 üzenetére
csak a 740 valós 100hz a 620 meg nem
-
huncutka1029
addikt
válasz
LucasGrant #36052 üzenetére
-
zoltannn75
csendes tag
válasz
LucasGrant #35914 üzenetére
Értem.
Igaz, hogy a UPC Direct ingyen adja az m1 HD csatornát nem HD-s, csak sima UPC Direct csomagnál HDMI-s box esetén? -
OldMike
őstag
válasz
LucasGrant #35890 üzenetére
Legjobb lenne egy frissen formázott pendrive, pontosan a leírt nevű könyvtárral, és abban a letöltött fw fájllal.
-
deer tb
újonc
válasz
LucasGrant #35658 üzenetére
Kössz.Akkor fölös a csere.
-
goyo2
csendes tag
válasz
LucasGrant #35688 üzenetére
Az AQUA-től vettem tegnap egyet. nem gyári garit adott, és kérdeztem hogy hova vigyem ha gond van, azt mondta hogy hozzájuk. Remélem nem fogtam mellé nagyon. Azért ilyen szokott lenni nem?
-
SoundBox
aktív tag
válasz
LucasGrant #35688 üzenetére
És amikor hozza a futár kibonthatom a terméket megvárja vagy először ne adjak neki pénzt vagy ezt hogyan tudom normálisan intézni?
-
kenyerr
tag
válasz
LucasGrant #35640 üzenetére
Kösz, akkor ahogy sejtettem sajnos. Valszeg a 13ashoz szerzek egyet és tesztelve lesz.
-
válasz
LucasGrant #35607 üzenetére
hát nemtom, azért 640-esen kikapcsolt truemotion-el mondjuk a reggeli beszélgetős műsorok alatti fehér szöveg nem igazán folyamatos. Tehát akkor 50hz-es alapból?
-
crhis86
tag
válasz
LucasGrant #35607 üzenetére
Hajrá!
Linkeld!
-
Tamás34
senior tag
válasz
LucasGrant #35579 üzenetére
Nagyon Köszönöm!
Megpróbálom ahogy írtad!
-
nofi
addikt
válasz
LucasGrant #35570 üzenetére
Akkor marad valami notebookkal összekötés
-
DeniBoy
aktív tag
válasz
LucasGrant #35560 üzenetére
Köszi!
-
Tékozló
tag
válasz
LucasGrant #35552 üzenetére
Kösz!
-
MrChris
nagyúr
válasz
LucasGrant #35529 üzenetére
mikor pl a 25-ős csatornát nézed és reklám lesz, elkapcsolsz de minduntalan visszalépsz, a hüvelyk ujjal két apró mozdulat bepöttyinteni, ennél egyszerűbbet... nem szívesen körözgetnék a levegőben fél percenként ellenőrizve véget ért e a reklám... és küzdeni az asszonytárssal, hogy tanulja meg amit nem is akar. Hidd el 4500ft-ot sokkal könnyebben megkeresek
-
Müszi
senior tag
válasz
LucasGrant #35522 üzenetére
Ez itt dongle nélkül van 7K-ért. Nem oly régen még 4,5K ért mérték. Amiket kidob az árgép 10K körül, azok általában kompletten vevővel együtt vannak, de azért célszerű rákérdezni.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
LucasGrant #35522 üzenetére
Egyébként tegnap megint elővettem a magicet, és most ment párosítás és adapter nélkül az la620s és ln575s-en.
Ment a hangerő, csatorna váltás, ki/bekapcs, a smart gombra meg kiírta, hogy ehhez először párosítsam. -
snooze
veterán
válasz
LucasGrant #35517 üzenetére
Árgèpen kinéztem egy boltot,most kérdeztem meg ahol van,ott nincs benne az adapter..
te hol láttál komplettet? -
snooze
veterán
válasz
LucasGrant #35515 üzenetére
attol függ..árulják adapterrel meg nélküle is..meg kell kérdezni mit tartalmaz a csomag..láttam már csak remotet külön is..
-
datafax
csendes tag
válasz
LucasGrant #35512 üzenetére
Köszi! A 42LN570S-nél azt írja, hogy Magic Remote előkészítés.
Akkor kell egy bluetooth stick, ugye? -
Müszi
senior tag
válasz
LucasGrant #35472 üzenetére
Tudtommal ettől a beállítási opciótól még nem függ a valós képfrissítés és ugyanúgy 100Hz-es a 740-es is, mint a 660-690.
Valós 200Hz a 8xx-es sorozat a 2013-as modellek közül, de majd megerősítik itt, vagy cáfolják, mivel az LG spec-ben nem publikálják vmiért így ez egyenlőre vita tárgya marad. -
Tamás34
senior tag
válasz
LucasGrant #35467 üzenetére
Nagyon köszönöm, a probléma megoldva!
Furcsálltam is, hogy ilyet miért csinál! Most már boldogság van!
-
Tamás34
senior tag
válasz
LucasGrant #35464 üzenetére
Amikor megnyomom az infó gombot azt írja, hogy bolti!
-
rasurosenpai
tag
válasz
LucasGrant #35444 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a választ LucasGrant!
Nem widi képes a laptopom. Van más módszer vezeték nélkül csatlakoztatni a laptopot az LG la620s-hez úgy, hogy ne csak a médiát streamelje, hanem a a teljes képernyőt monitorként? -
sznoopy1977
tag
válasz
LucasGrant #35442 üzenetére
42LM640s volt
50LA660s van most és dupla mag ide vagy oda lassú akad iszonyatos... -
Zirowe
nagyúr
válasz
LucasGrant #35450 üzenetére
Reseteltem a magicet, most már ki/be kapcsol adapter nélkül.
Mókás, mert ha lekapcsolom a monitort, akkor a tv meg bekapcsol, pedig egymással szemben vannak, lehet tükröződik az infra jele.
Egyelőre próbálom megszokni ezt az új monitor méretet, még egy kicsit nagynak érzem így másfél évnyi 23" után.
Meg az egér kurzorát egy kicsit lomhának érzem, hdmi bemenet pc-re nevezve és játék képmódon van.
Háttérvilágítást és a fényerőt levettem 50-re, de szerintem még csökkenteni fogom, mert túl fényes.Monitorként vajon mi lehet az ajánlott háttérvilágítás és fényerő érték?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
LucasGrant #35448 üzenetére
Nem, parositas es adapter csatlakoztatasa elott csak kikapcsolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest