- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
malphitee #37644 üzenetére
Kép, Videó, Zene amit a DLNA támogat az jobb. Az apple -nek is van amúgy ugyan olyan megoldása mint a Miracast, WiDi lehet kapni kínai pendrivoktól kezdve az apple TV -ig sok mindent de egy Linuxos XBMC -nek is lehet képet küldeni iPhone, iPad -ról. Igazából az elv mind 3 esetben ugyan az csak véletlenül sem 100 % -osan 1 szabvány nehogy mindenen egyformán működjön ...
Én nem használok apple termékeket mert nekem túlzottan zárt világ de ismerősöknek a Skifta -t szoktam javasolni DLNA -ra (androidon is). De van sok amúgy jól működő más megoldás is.
YouTube azt nálam megy Chromecastra a telefonról de amíg nem volt addig az is működött, hogy a TV beépített kliensét össze párosítottam a telefonnal (YouTube app) és akkor is bármit rá tudtam küldeni a TV-re az váltott a YouTube -ra és lejátszotta amit kiküldtem rá. Tudtommal ez az iPhon -os YouTube apból is így működik. Telefon / tablet / laptop nálam mindig van amikor felmerül a YouTube használata így nálam fel sem merülne a távirányítóval való szerencsétlenkedés meg így a normális nem mobil verzió megy ki a TV-re az biztos. -
gyugyo79
addikt
válasz
malphitee #37641 üzenetére
Nem ugyanaz. Az ilyen wifi kép átküldésnél a küldő eszköz tömöríti a képet 100% míg DLNA -n ha a a fogadó ismeri a forrást és a küldő programban nincs beállítva akkor ott az eredeti minőségbe megy ki a tartalom. Tehát ha a tartalom kiküldhető DLNA-n eredeti formában akkor az jobb megoldás, viszont a DLNA az korlátozott a tartalom szempontjából tehát pld egy prezentációt nem lehet DLNA -n át megoldani.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
malphitee #37611 üzenetére
A bolton keresztül tudod a garit intézni, az lg közvetlen nem fog hozzád kijönni megjavítani.
retesz147: a digitalkonál biztosan gyári garit kapsz, egy barátom karácsonyra rendelt tőlük egy LA6130at és láttam a gari papírját, az a kis alapú füzet, pont, mint amilyet az Lg G Padunkhoz adtak.
-
malphitee
senior tag
válasz
malphitee #37552 üzenetére
Persze ettől függetlenül nekem is életem első nagy tv je érkezik kedden ami a 42LN575S re esett, nagyon varom mar, es örülök neki hogy lesz ilyenem. De hogy azt mondjam ra csúcs tv az nagyon erős lenne, az előbb említett nagy cm UHD tv mellett, a hajlított tv rol mar nem is merek beszélni
-
huncutka1029
addikt
válasz
malphitee #37445 üzenetére
miért is akarsz settop boxot venni, mikor a tv-ben van dekóder ember???
CSak dugd be az antenna koaxát a tv-be, és indíts egy "légi" keresést.
Megtalálja az összes mindig tv adót, ha a kódoltakat is akarod nézni, akkor veszel egy mindig tv extra csomagot CI modullal, és beteszed a tv kártyafogadójába. -
LucasGrant
aktív tag
válasz
malphitee #37413 üzenetére
Még így is sokkal jobb választás a használt 47LX6900-as mint egy új belépő alap Tv. Anno ez jó drága volt, kifutó 47"os ára is bőven 300e Ft felett volt. Mozgás megjelenítése jó, ő még az első generációbol való 3D-s Tv-k, szóval ő még aktív 3D-s és nem passzív.
Röviden, ennyi pénzért ez a Tv ajándékszemüveget kapsz hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest