- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrym
tag
Üdv.!
Van egy LG 42LA620S-s készülékem. Időközönként felajánlja, hogy frissítsem a készüléket, de nem frissítem, mert ezt tanácsoltátok itt páran, hogy ha nincs gondom a tv-vel akkor ne frissítsek, mert van hogy rosszabb lesz.
Viszont mostanában elég sűrűn veszem észre, hogy általában videó nézés vagy böngészés közben kifagy, és csak a tv kikapcsolásával éleszthető újra!
Úgyhogy azon gondolkodtam, hátha a frissítés orvosolja a problémát! Vélemény? Segíthet vagy ront a helyzeten? Netán ha frissíteném a csatornalistát is újra kéne rendeznem? Előre is köszi! -
Scrym
tag
Szulita28, Edenyke köszönöm a válaszotokat!
Tehát barátkozzak meg a gondolattal, hogy ez ilyen. Vagy van akinél normálisan megy a Remote app adásátjátszás?!
-
Scrym
tag
Üdv.!
Van egy ilyen készülékem: 42LA620S.
Mobilon használom (Samsung xcover2) a Remote alkalmazást ami tökéletesen működik, kivéve a tv műsor lejátszását, ami viszont fontos lenne mert mondjuk ha kimegyek a konyhába és valami számomra érdekes megy a tv-ben az nézném mobilon.
A hiba, hogy beakad a kép, elcsúszik a kép a hangtól, tehát élvezhetetlen. Nem tudom mi lehet a gond a tv kábellal csatlakozik a routerhez. Volt már router csere is, az első még csak G-s volt, ez is egy G-s viszont 108Mbit-es (TL-WR642G), elvileg ez untig elég kéne hogy legyen, szóval nem tudom mi lehet a gond. Esetleg valaki tapasztalt hasonlót, vagy n-es wifis router kéne?!?! -
Scrym
tag
válasz
LucasGrant #36679 üzenetére
Köszönöm!
Úgy látszik felléptél első számú válaszadómnak! -
Scrym
tag
Abban tudna valaki segíteni, hogy hol lehet kimenteni a csatornalistát pc-re. Azt írta valaki itt a fórumon, hogy van rá mód, de én nem találtam sehol.
LucasGrant:
Köszi a segítséget! -
Scrym
tag
válasz
LucasGrant #36634 üzenetére
No, sikerült, mondjuk jò primitív ez az app.
Ace2m van, 2.3-as androiddal. Az is tàmogatnà? Rà nézek. Köszönöm a segítségedet!!! -
Scrym
tag
Bocsi, nem tudtam már szerkeszteni. A Miracast-hoz milyen app-kel, vagy csak LG okossal megy? Az legalább jó volna, fénykép megjelenítéshez.
-
Scrym
tag
válasz
LucasGrant #36576 üzenetére
Úgy néz ki ezt buktam! Fel telepítettem az Inteles laposra, de azt írta, hogy nem támogatott a WiDi, akkor már az AMD-s asztalin kár is kipróbálni. Találtam egy Widi Remote nevű progit, az ment de a tv nem látott semmit! Kár érte, hasznos funkciónak tartottam volna, nem fogok 10m-es HDMI kábelt venni, ami lehet nem is elég hosszú. Gondolom más módszer nincs a képernyő kiterjesztésére?!
Más: Facebook app. Igen, kéri, hogy menjek a facebook/device oldalra, ezt meg is teszem, alkalmazom a kódot, minden ok, azt visszamegyek az app-re, és ugyan ez mint előtte, csak másik kódot nyom az arcom elé!Nem is megy app-on keresztül?
-
Scrym
tag
Üdv.!
Tudtok abban segíteni, hogy hogy tudnám a pc képernyőét kiterjeszteni LAN-on keresztül a tv-re. Olvastam már régebben itt a Miracast-ról, meg a Widi-ről, de konkrétumokra volna szükségem, mert a tv-n nem találok semmilyen ilyen app-ot, meg azt sem tudom, mit kell a PC-re feltelepíteni.
42la620sEgyébként miért van facebook app a tv-n, ha átirányít a böngészőre, hogy ott jelenkezzek be a face-re?!
Előre is köszi a segítséget!
Bocsi, még valami. Normális, hogy 7Mbit down-t mérek speedtesten LAN-on? 20Mbit-es DigiNet, pc-n megvan a full!
-
Scrym
tag
Köszönöm Urak!
Megpróbálom majd!
-
Scrym
tag
Még annyit szeretnék kérdezni, nem igazán témába vág, de hátha tudtok segíteni. Régi LG-tvnk anyósnál kötött ki. Van ott valami gagyi analóg szolgáltató amire elő van fizetve, viszont mellette digitálisan be szeretném neki hozni a mindigtv ingyenes csatornáit, hogy azt nézhesse már jobb minőségben. Van erre valami kütyü, gondolok olyanra ami képes bemenetként fogadni két koax kábelt, kimenetre meg egyet, amit be tudok dugni a tv-be. Vagy valami komolyabb cucc kell hozzá, mert akkor lehet hagyom a francba?! Thanks!
Természetesen DVB-T tunner van a készülékben!
-
Scrym
tag
OK, köszi!
Egyelőre még sokat nem teszteltem, de eddig megfelel minden, úgyhogy nem frissítem! Ma még odahúzok egy UTP-t, és akkor kipróbálom DLNA-t is! Arra amúgy van valami mód, hogy a számítógép képernyőét kiterjesszük a tv-re, persze LAN-on, vagy WLAN-on keresztül? -
Scrym
tag
Ma végre beüzemeltük a 42LA620S! Egyenlőre nagyon elégedett vagyok! A képe szép, felhősödést nem tapasztaltam egyenlőre, gyorsba megnéztük a Gravitáció 3D-ben, az is frankón látványos volt. A tv hangja is elég tiszta, tény hogy mély nincs (mitől lenne), de ide panelba jó lesz így!
Hirtelen ennyi, majd kitapasztalom előnyét/hátrányát! Köszönöm a segítséget!
-
Scrym
tag
Érdekelne, hogy okos LG-vel lehet e netes streameket nézni, lehet esetleg valami programot rárakni, Sopcast vagy hasonlók?! Vagy csak olyat tud, amit a böngészője megnyit? Köszi előre is!
-
Scrym
tag
Már megjött 42LA620S a 220V-tól csak még hétvégén kerül hozzám, már nagyon be vagyok zsongva!
Voltam ma a Tecsóba és néztem egy Samsungot 40"-st aktív szemüveggel, piszok jó volt a képe, nyugtassatok meg, hogy ennek is lesz frankó képe passzív szemüveggel.
Egyáltalán melyik formátumokat játsza le Half-ou, HSBS? Bocsi, de nem vagyok képbe a 3D-vel. Előre is köszi!
-
Scrym
tag
Minden felvételnél formázza amúgy a hdd-t? Olyan hdd-re ne akarjak akkor felvenni amin fontos adatok vannak?!
-
Scrym
tag
Értem. Nem foglalkoztatott volna ez különlegesen.
Most egy kicsit a felhősödéstől vagyok betojva, most hogy így olvastam az előző kommenteket. Észre vehető ez nagyon? Mennyi az esélye kb. hogy ilyen TV jut el a vásárlóhoz. Igaz ez amúgy a drágább szériákra is, Samsungokra is egyaránt? -
Scrym
tag
No megrendeltem a 42LA620S-t! Nagyon várom már, kíváncsi vagyok miben lesz másabb mint a jól bevált 32lk530, a méretén meg az extráin kívül.
És remélem elkerül a felhősödés. A régi 100Hz-s volt, de nem volt soha gond a képpel, nem húzott csíkot semmi, remélem ennek az újnak is ilyen szép lesz a képe, illetve talán még jobb!
Köszönöm mégegyszer a segítségeteket!Annyit szeretnék még kérdezni, olvasni az LG okostévék kémkedéséről. Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy nem kell foglalkozni vele?!
-
Scrym
tag
Köszönöm köszönöm!
Nekem is gyanúsak voltak ezek a dolgok. Bizonyára félre tájékoztattak, vagy félre olvastam! Megy is holnap a rendelés!
-
Scrym
tag
Üdv.!
TV vásárlás előtt. A következő típust néztem ki: LG 42LA620S
Teljesen megfelelne az elvárásaimnak, viszont olyat olvastam, hogy csak a 40GB-nál nagyobb PenDrive-okat kezeli. Ez komoly, vagy csak valami rémhír?! Ennek nem örülnék, vagy egy csomó 16GB-os Penem.
Most is LG TV-nk van, elégedettek vagyunk a csatorna rendezéssel. Olyat is olvastam, hogy ennél a típusnál gépre kimentve lehet szerkeszteni a csatornalistát. Tényleg nincs mód a TV-n a lista szerkesztésére?
Megköszönném, ha valaki megerősítene ezekben, mert akkor nem biztos, hogy ez lenne a befutó, de annak örülnék a legjobban ha valaki cáfolna, mert nagyon bejön ez a típus így monitoron keresztül.
A másik lehetséges befutó:Samsung UE40F6400
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest