- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgi803
őstag
válasz
LucasGrant #40558 üzenetére
Akkor most mi lenne a menete,ha pl. vissza akarom kapni a pénzt?
-
Gicz
addikt
válasz
LucasGrant #40543 üzenetére
az hogy egy mai tv-n nics fülhallgató kimenet eszembe se jutott, annyira alap. bocsánat mindenkitől....
-
Rhino666
addikt
válasz
LucasGrant #40534 üzenetére
2 távirányító?
Minek annyi?
Meg én ezt sehol nem olvastam, hogy kettő járna hozzá.
-
Tirexi
addikt
válasz
LucasGrant #40516 üzenetére
Ez a Soft AP és Miracast ez micsoda, hogy egyszerre csak egyiket lehet használni?
-
Vaze
őstag
válasz
LucasGrant #40516 üzenetére
Koszi igy mar muxik
-
3dfan77
újonc
válasz
LucasGrant #40474 üzenetére
Köszönöm a segítséget,így már bátrabban megveszem.
-
zozor76
tag
válasz
LucasGrant #40305 üzenetére
Megnéztem, nincs új csatorna, vagy lehet hogy van, de nem mindet szoktam nézni...
Viszont meglett az M1 HD csatorna-hiba: beállítások- programok rendezésénél be volt kapcsolva az "átugrás" opció, ezért volt szürkével jelölve, s ezért lépett mindig a következőre. Hogy ez eddig miért nem esett le... -
Thunder78
őstag
válasz
LucasGrant #40475 üzenetére
Nekem a MM-be azt mondták, hogy a K400 kimondottan az LG-hez készült
Majdnem felnyerítettem -
bulldoser222
csendes tag
válasz
LucasGrant #40429 üzenetére
Köszi, ezt fogom tenni!
-
bulldoser222
csendes tag
válasz
LucasGrant #40420 üzenetére
Erre a fostalicskára is rá van irva alulra pici betőkkel, hogy Conax
de szerintem te másra gondolhatsz.
Meg scart-tal van csatlakoztatva, bár nem tudom, hogy ez mennyire elavult már az ilyen hs tvk-hez.Felhívtam az ügyfélszolgáltatót, ott azt mondták, hogy tudnak adni valami kártyát amit a tv-be kell bedugni a set top box helyett. Csütörtökön bemegyek és megnézem mire gondolnak. Úgy láttam valami jó vastag kártya kell hozzá.
Egyébként a Conax modul alatt mit értesz? Ezt a kártyás módszert?
-
gurabli
őstag
válasz
LucasGrant #40419 üzenetére
Már meg is rendeltem. Szerintem a Pana és a Samu is kb. ezt tudja minőségben és úgy általában. Így ez az LG lett. Majd a hétvégén látom, hogy milyen is valójában, de ha minden jól megy, apám már azon nézi ma 6-kor a VB-t
-
gurabli
őstag
válasz
LucasGrant #40407 üzenetére
Kb 96e, bontatlanul, 2 év garancia. LB650 fölöslegesen van telepakolva, egyszerűen nem kell nekik semmi belőle. Csak a kép legyen normális, főleg a foci
LG 39LB5610 nagyon nem jó választűs erre a célra? Az említett Pana vagy Samu jobb lenne?
Elég sürgős
-
Thunder78
őstag
válasz
LucasGrant #40371 üzenetére
[link]
A fenti link szerint az LM620S is Edge Led-es. -
weresgyufa
tag
válasz
LucasGrant #40320 üzenetére
Ezt magyarázd el kérlek?
Ha bedugom a vezeték nélküli Sony fülesem adó egységének kábelét, a tv azonnal elhallgat, menüből nem igazán tudtam a hangot visszaadni a hangszórókra, vagy én vagyok balfék -
Thunder78
őstag
válasz
LucasGrant #40371 üzenetére
E-szerint az Edge Led lenne a jobb?
Kiindulva abból, hogy a felsőbb kategóriában használja az LG. -
bok92
addikt
válasz
LucasGrant #40304 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
totalpatec
tag
válasz
LucasGrant #40272 üzenetére
Köszi a választ. Egyébként ez a fícsőr annyira adná magát, hogy nem is értem miért nem erőltetik már évek óta a tv gyártók.
-
limpfred
csendes tag
válasz
LucasGrant #40049 üzenetére
köszönöm hogy írtál és a segítséged. akkor ebböl lb671v lesz
-
wocsok
tag
válasz
LucasGrant #40056 üzenetére
2nd TV-re, amivel tudom nézni a TV adást okostelefonon...
-
huncutka1029
addikt
válasz
LucasGrant #40021 üzenetére
na ez új az idei modellektől.
Miért veszik ki a time shiftet?
A PVR mappa még mindig kódolt? vagy kimenthető már a tartalom?, Illetve lejátszható más eszközön? -
porkesz
csendes tag
válasz
LucasGrant #40015 üzenetére
Hali!
köszi a választ! akkor felejtsem el a pendriveot......ok!
De egy 2,5-ös winyóval (160 GB) menni fog a felvétel???
Azt sem fogja formázni??De gondolom csak az adott tv-n fogja kezelni, mármint amit felvettem???!!
köszi huncutka1029 közben láttam az uj üzenetet.így már értem.. -
Menojano
újonc
válasz
LucasGrant #39894 üzenetére
Kipróbáltam és továbbra is ugyanaz a probléma.
Elképzelhető, hogy energiatakarékos módba lett téve gyárilag és azért csinálja ezt? Dehát annyira nem veheti le, hogy a működést gátolja, nem? Amúgy meg hogy kapcsoljam ki ezt a funkciót, ha alig látom? -
rfjanika
tag
válasz
LucasGrant #39817 üzenetére
nekem egy lg 47lw5590 van, megérné azt átadni húgomnak, és akkor magamnak vennék egy lg 47la620s modellt
észrevenném a különbséget a 2 tv között megérné cserélni?
-
rfjanika
tag
válasz
LucasGrant #39817 üzenetére
hugom megtud barátkozni vele, nekem 119 cm van, de kb egy hátig volt jó a mérete már kicsi
-
demonlaci
tag
válasz
LucasGrant #39754 üzenetére
Miskolcon az Auchanban halmokban áll a műszaki osztály közepén az LA660S 170 ezerért.
-
Willie
őstag
válasz
LucasGrant #39757 üzenetére
Értem, köszönöm a segítséget.
Az eddigi Samsung TV tapasztalatok miatt inkább az F6100-at rendeltük meg. Talán legközelebb nyer az LG.
-
Willie
őstag
válasz
LucasGrant #39753 üzenetére
Köszi a választ!
Az LG honlapja szerint a LB570B is FullHD.
Tudom, hogy ez nem az a topik, de a Samsungokkal mennyire vagy tisztában?
Egy LG 32LN575S vagy Samsung UE32F6100 lenne a jobb választás szerinted? -
egonca
csendes tag
válasz
LucasGrant #39684 üzenetére
Jó, és akkor hol fizetek elő? UK-ban?
-
sequator
senior tag
válasz
LucasGrant #39654 üzenetére
Köszönöm.
Eredetileg 40-42"-es méretben gondolkodtam, de ma elmentünk a feleségemmel megnézni a TV-ket élőben is és nagyon megtetszettek neki az 50"esek. Ez árban jó, az 5 év garancia megnyugtató, a 3D és a smart hiánya kevesebb hibaforrást jelenthet.
De ezzel az Orionos dologgal most nagyon elbizonytalanítottál.Esetleg szóba jött még ez a plazma, bár ez okos meg 3Ds és majd kétszer annyit fogyaszt:
LG 50PB660V
Ennél meg az zavaró, hogy a LG honlapján semmit nem találtam róla. (csak az LG UK és holland oldalán)szerk: Dzsekó: akkor ha jól sejtem, nagy méretű, jó minőségű, 3D+smart sallangok néküli TV igazából nincs is?
sautia
-
Macsorsi
tag
válasz
LucasGrant #39619 üzenetére
MM-ban kb. mennyibe kerül a plusz garancia? Ha interneten rendeltem a TV-t, akkor is tudok venni hozzá?
-
Vikitorony
tag
válasz
LucasGrant #39623 üzenetére
Inviteles IPTV-vel lehet-e kezdeni valamit, hogy vigye a TV távrinyája a set-top-box-ot is?
Úgy néz ki, hogy egy LG 47LA660S-hez lenne csatlakoztatva az Albis SceneGate 8000-es beltéri, vagy amit most ad az Invitel. -
Thomas16
tag
válasz
LucasGrant #39560 üzenetére
És a Smart funkció is szükséges, hogy lássam a hálózaton a filmeket?
Vagy csak elég egy sima UTP bemenet?Köszi!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
LucasGrant #39564 üzenetére
Így már világos.
Viszont 570-ből azt hiszem csak a 32es hd ready, felette már fhd.
Mi 42ln570s-t vettünk. -
Zirowe
nagyúr
válasz
LucasGrant #39560 üzenetére
Az r a végén mit jelez?
-
Dzsekó
addikt
válasz
LucasGrant #39499 üzenetére
"WebOS összeségében nekem nagyon tetszik, mivel teljesen új OS-ről beszéllünk, szerintem ahogy jönnek a frissítések jobb lesz."
Az ráférne, mert nálam eléggé köhög ez a WebOS. Elég lassú is, és tegnap pl. egy 3D-s film lejátszás elkezdésével sikerült kifagyasztanom a smartshare részt. Az exit még működött, más nem, a film már USB-ről ment, mert a wifi is köhög rajta (picit odébb lévő LA620S sosem produkált ilyet). TV ki-bekapcs után újra felismerte az usb-t, és akkor már játszotta a filmet. Ja és az első 3 USB bedugásnál kiírta, hogy csatlakoztatás, ez eltűnt, de smartshareben nem jelent meg az USB stick. Aztán átdugtam a 2. portba, ott kapásból csatlakoztatta, majd vissza 1-es portba, és innentől jó az is (ezután volt a smartshare kifagyása). Ma is néztem még mindig jó. Kapott egy fix UTP kábelt is, mert meguntam a wifi köhögését.
Összességében van még mit csiszolni ezen a WebOS-en, nem lesz rossz, ha kiforr, de még látszik, hogy első generáció. Egyelőre LA letisztultabb és nem utolsó sorban stabilabb és gyorsabb menüje jobb szerintem. Tény, hogy én nem TV-n tolom a netet, inkább médiára vettem. -
Vikitorony
tag
válasz
LucasGrant #39499 üzenetére
Köszi a hasznos infókat!
A Local Dimming-nek még megpróbálok utánaolvasni, hogy mi haszna, esetleg élőben megnézek egy LB650-est és LB670-est, hogy mi a különbség a kettő képe között.Akkor dizájnt figyelmen kívül hagyva, ám a tulajdonságokat és ár/érték arányt előtérbe helyezve leginkább marad az LA660S és az LB670V, mint két jelölt.
Innentől meg nekem kell eldöntenem, hogy szánok-e rá annyival többet az LA660S-re, hogy az új webOS-t tudjam használni.Köszi!
-
fnsteam
tag
válasz
LucasGrant #39511 üzenetére
használtan vettem, két távirányítót kaptam hozzá , az egyik ez a magic , de nemvolt hozzá semmiféle adapter :/
-
fnsteam
tag
válasz
LucasGrant #39403 üzenetére
na igen nekem olyan adapterem nincs hozzá .... ilyet honnét tudnék beszerezni?
-
Vikitorony
tag
válasz
LucasGrant #39493 üzenetére
Nézd el nekem, de nem igazán értem ezt az univerzális távirányítós dolgot.
Az LA691S-hez adják a Magic Remote-ot, meg egy ehhez hasonló univerzális távirányítót is, míg az LA660S-hez csak egy MR-t adnak?
Vagy mindkettőhöz egy MR-t adnak, csak más a típusszámuk? Vagy ugyanazt a típusszámút adják mindkettőhöz, csak az LA691S esetén van egy plusz funció?A Local Dimming (Micro Pixel Control) mennyire hasznos funkció? Mennyire "parasztvakítás"? Mit is csinál pontosan?
Az LB650 és LB670 között dizájnbeli különbség a Cinema Screen (keskeny káva), illetve a +1 távirányító az LB670 javára. Tegyük fel, hogy szükségem van a második távirányítóra, és beszerzem a gyártótól/alternatív forrásból.
Megér a Local Dimming kb. +30.000 Ft-ot, ha a dizájn nem elsődleges szempont?Ha jól vontam le a következtetéseket - dizájntól eltekintve -, akkor az LA szériából ár/érték arányban mindenképpen a 660S az ajánlott, LB szériából nem tudom melyik.
A specifikáiók szerint az LA660S/691S és az LB670V is tudja a Local Dimminget.
Illetve most vettem észre, hogy az LA-széria Edge-LED, míg az LB-széria Direct-LED háttérvilágítást használ. Ez mit jelent? Melyik a jobb?
Edge-nél tudtommal oldalról világítja be a LED a kijelzőt, ezért a közepén tán már nem olyan erős a fénye?Meg ugye még kardinális kérdés a korábbi OS vs webOS is. Melyik a gyorsabb, jobb, használhatóbb?
Jelenleg egy 32LW5590-est nyomkodok időnként. Mint TV teljesen jó funkcionál, a 3D is rendben van számomra, de ha már egy alkalmazást akarok elindítani, az bizony akár perceket is igénybe tud venni, mire betöltődik, ezért azt a részét nem is igazán használjuk.LucasGrant, Te melyiket választanád?
Szívesen folytatom PÜ-ben is, ha azt mondod ne terheljük a fórumot.
Üdv!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
LucasGrant #39470 üzenetére
Ezt rosszul mondod, mert a 2013asok hibátlanul kezelik a dts-t bármilyen forrásról.
-
Sennalacy
aktív tag
válasz
LucasGrant #39467 üzenetére
Köszönöm az infókat megnyugtattál. Már csak ki kell várni, hogy ideérjen..
-
törölt tag
válasz
2014-es LG smart tv-k támogatják már optikai kimeneten a DTS 5.1-et?
-
Dzsekó
addikt
válasz
LucasGrant #39481 üzenetére
Ezzel páldálóztam fent, Magyar AC3, ezt le fogja játszani, tehát lesz magyar hang, de ki fogja írni a DTS miatt, hogy nem támogatott hang, és nem lehet majd átváltani angolra, mert az már DTS.
-
iglrrc
csendes tag
válasz
köszi Lucas, ennek kiküszöbölésére a megoldás?
Mediabox hdmi-vel? vagy egyéb módon?
köszi előre is
-
sznoopy1977
tag
válasz
LucasGrant #39467 üzenetére
Sógorom is MM-ből rendelt karácsonykor, hibátlan, bontatlan volt a készülék, minden kiegészítőjével.
-
Dzsekó
addikt
válasz
LucasGrant #39436 üzenetére
Ki van ez találva, hogy minden TV-hez vegyél egy MR-t.
Valószínű akkor az MR-500 lesz majd, mert az ergonomikusabb is meg az új TV sűrűbben lenne használva. Az alap táv persze mindkét TV-t vezérli.
Feliratot ha megnézed, akkor azt megköszönöm, esetleg ha van valami trükk 650V külső felirat beizzítására vagy 3D felirat beizzítására LA és LB TV-ken, akkor írhatsz privit is, azt hamarabb észreveszem. Ha addig rájövök valamire, akkor azt én is megosztom. Eddig a HDMI fekete szintjének magasra állitására jöttem rá.
-
Lebowski
tag
válasz
LucasGrant #39416 üzenetére
Csak ne kapcsold ki a tv-t
-
Dzsekó
addikt
válasz
LucasGrant #39395 üzenetére
WebOS van, akkor ide nem kell kiegészítő.
És fordítva nem jó, azaz az MR400-at venném meg, és ezzel ugye menne a 620S, csak az a kérdés, hogy egy
2014-es WebOS TV felismer-e egy 2013-as MR400-ast?Másik kérdés, hogy feliratok terén mennyire vagy otthon? Próbálnék 3D filmet felirattal nézni. Ide speckó sub-idx fájlok kellenek, kmplayerrel már megy is, de se a 620S se a 650V nem ismeri fel alapból. A feliratfájlok külső fájlokban vannak és ugyanaz a nevük, mint a film neve. A 650V valamiért nem érzi a külső feliratot. De a 620S-nél működik, viszont ezt a speckó sub-idx-et ő sem tudja lejátszani. Lehet valamit trükközni, vagy nem fogják kezelni ezek a TV-k ezt a feliratformátumot?
Egyébként arra van ötleted, hogy 650V-nél a sub alatt miért nem tudom a táv nyilaival kiválasztani a külső feliratot? Alapból a belső feliraton áll, és csak OK-val oda tudok belépni. Pont egy olyan szerencsétlen filmet próbáltam, aminél angol felirat az mkv-ban volt, a magyar felirat mellette srt-ben. A 620S a magyar srt-t veszi alapul, de a 650V az angol feliratot hajlandó lejátszani csak. -
KőkorSzaki
tag
válasz
LucasGrant #39416 üzenetére
-
Flashget
félisten
válasz
LucasGrant #39407 üzenetére
Amit írsz az alapján, a túl közel elképzelhető kb. 1 méterről és inkább lefelé néztünk. Egyszerűen nem volt hely hátrébb menni, Hülyén oldották meg a bolti dolgozók vagyis zsúfoltan. (Köki-ben az Euronicsban)
-
szente
addikt
válasz
LucasGrant #39403 üzenetére
A bluetooth-ról jut eszembe. Az LA660s bluetootha tudna működni egy bluetoothos fülessel? Vagy csak az MR-hez van?
-
bajaki
őstag
válasz
LucasGrant #39392 üzenetére
És az 55LA660S gyakorlatban mivel tud többet az 55LM660S-től? Ezekben milyen hardver van ami a Smart funkciókat hajtja?
-
Dzsekó
addikt
válasz
LucasGrant #39350 üzenetére
Köszi! Arra pont nem tippeltem, hogy leírás alatt lenne a fw.
Bár lehet, hogy ez is csak ilyen magyar elfordítás.
Mégegy kérdés. Vennék egy ilyen 500-as Magic remote-ot. Ez viszi az LA szériát is, vagy csak az LB-hez jó?
Jó lenne vinné, mert akkor elég lenne egy ilyen táv a két szobába. -
Dzsekó
addikt
válasz
LucasGrant #39315 üzenetére
Köszi!
A DLNA tényleg a pipa volt, most megy, csak éppen ugyanúgy 1 hangsávot játszik le, mint a 620S, de ezt már megszoktam. Viszont a változatosság kedvéért a 650V DLNA-n csak a belső feliratot hajlandó lejátszani, a 620S viszont meg csak a külső fájlban lévő feliratot, ráadásul 650V-nél az alap kódolás is olyan, hogy az ékezetesek helyett hieroglifákat ír, Latin 1-en jó, igaz az nem közép európai kódolás, de jó. Valamint a dőlt sort sem képes megjeleníteni, csak kiírja a <i> és </i>-ket, mintha a 620S ilyeneket nem csinált volna. Remélem USB-ről kezeli a külső feliratokat, mert ha nem akkor morci leszek, így is picit visszalépésnek érzem a 620S-hez képest feliratkezelés terén a 650V-t.A másik, az energiatakarékos mód ki van kapcsolva, nem ez volt a gond. Igazából szerintem ez a TV hülyesége, de 2 óra szívás után rájöttem. Van egy olyan a képopciók alatt, hogy fekete szint. Ez minden bemenetnél (Scart, digitális TV, analóg TV) szürke auto és nem lehet állítani. HDMI-nél lehet állítani alacsony és magas értékre. Alapból alacsony, ezt kell magasra állítani (amúgy is túl sötét a kép HDMI-n a többihez képest). De a cifra az, hogy fényerő 80-on (gyári alap ez) semmi baja nincs a TV-nek alacsony fekete szint mellett. Viszont igy túl sötét a kép, ezért feltoltam 100-ra a fényerőt. Na ekkor csinálja ezt a "fícsőrt", egyszerűen nem tudja lekezelni az alacsony fekete szinthez a magas fényerőt a TV. Magas feketén le kell venni picit a háttérvilágítást 60-ról 40-50-re és jó lesz a kép, plusz nem ingadozik össze- vissza a fekete-kontraszt érték (vagy nem tudom mi zuhan meg ilyenkor). Lehetséges, hogy fw frissítéssel orvosolják majd. Apropó, innen jut eszembe. Hol kell firmware-t frissíteni a web os-es 650V TV-n?? Nem találtam egyik menüben sem. 620S-nél legutolsó menüpont legelején ott is van, de ennél nem láttam sehol.
Köszi! -
F_Zolee
nagyúr
válasz
LucasGrant #39328 üzenetére
Ezek szerint te pont ezt a típust használod?
Bár így is csak hétfőre lesz belőle valami, mert a Logi eladója nem éppen aktív... -
mazza
tag
válasz
LucasGrant #39200 üzenetére
Sikerült, köszönöm.
-
mazza
tag
válasz
LucasGrant #39198 üzenetére
Letöltöttem, újraindítás után elérhető lesz ezt írta, egyszerűen csak kapcsoljam ki, majd vissza? Nem pipáltam be az automatikus frissítési módot.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
LucasGrant #39160 üzenetére
Maga a smart részre. De ha tudsz infót a HBO-ról az is megköszönöm. Nekem ez az egész tök új mivel most kerültem még csak ebbe bele...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
LucasGrant #39158 üzenetére
Félig ehhez kapcsolódna a kérdésem. Láttam, hogy a tv-n is be lehet jelentkezni valamilyen felületre. Külön a gépen regisztráltam az LG oldalán egy profilt ahol bejegyeztem a készüléket. Próbáltam a tv-n belépni ezzel de nem sikerült. Külön a tv-n is kell regisztrálni vagy hogy megy ez?
Láttam több alkalmazás kéri, hogy lépjek be... -
Lidl
senior tag
válasz
LucasGrant #39121 üzenetére
Hali,
Amikor vásároltam, úgy emlékeztem, hogy legalább 3-4 különbség van a 660 és a 690 között. De most ránéztem (hogy ne mondjak hülyeséget) és csak az NFC-t valamint az Universal Remote-ot találtam.
És igen, a csatlakoztatott eszközhöz be lehet állítani különböző típusú virtuális távirányítókat, aminek megjelenik a képe a tévén, ha megnyomjuk a q.menu gombot. És ekkor a nyillal bármelyik gombot megnyomhatjuk amit végre is hajt a csatlakoztatott eszközön.De van egy másik funkciója is. Gondolom ez is az Universal Remote része, mert csak azután működöt, miután beállítottam a csatlakoztatott eszközt.
Ez pedig az, hogy a MR gombjai is úgy viselkednek, mintha a külső eszköz távjának a gombjai lennének.
Tehát ha én a Cisco STB-t nézem és megnyomom az MR-en a csatornaváltó gombot, akkor az STB-n vált csatornát.
A jobbra-balra-fel-le nyilak is úgy viselkednek, mint az STB hasonló gombjai. Van egy pici késleltetés, nem teljesen olyan, mint a saját távja az STB-nek, de teljesen jól használható.
Viszont pl. a hangerő változtatás a tévé-t vezérli nem az STB-t (azon is van saját hangerő)Ez a fícsör az, amit én plusznak gondolok, de nem volt a kezeim között 660-as tévé, szóval lehet, hogy ez azon is működik.
De szerintem csak a HDMI-n csatlakoztatott eszközöket lehet vezérelni vele, mert csak azokra a bemenetekre van beállítás, amire van csatlakoztatva valami. Amúgy mivel mással irányítaná az eszközt?
Most kipróbáltam azt, hogy úgy tartottam az MR-t, hogy az STB nem láthatta az infra jelét, és úgy is vezérelte.Meg még egy (korábban már beszéltünk róla). Ez a funkció csak MR-el működik. Hagyományos távval (rendeltem egy olyat is) nem.
Lidl
-
Nenősüljmeg!
tag
válasz
LucasGrant #38995 üzenetére
Beszéltem lg Magyarországgal.
Azt mondták nyugodtan elfogadhatom, itthonról nem kuldenek adatot. Ellenőrzöm majd mi megy kifelé és ha lesz bármi gyanús megy a békéltetőhöz a kárigény.
Ami nem lesz kevés -
TazLeacher
nagyúr
válasz
LucasGrant #38985 üzenetére
+1. Ha azt a Tabot eladod 60.000 Ft-ért, akkor 439.000 Ft-ért megvan a 965-ös...ami valljuk be vicc akár már a pár hónapja lévő normál FHD TV árakhoz képest is.
-
kyd
tag
válasz
LucasGrant #38882 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat, megfontolom őket
-
csaba12242
tag
válasz
LucasGrant #38859 üzenetére
Én LA660-hoz vettem nemrég pont egy ilyet, és nagyon szépen működik vele, igaz nem egy miniatűr darab.
-
reggy
tag
válasz
LucasGrant #38716 üzenetére
ha a tunerra utal az S ill 8, akkor az azt jelenti, hogy a 8-as végüvel a magyar digitális sugárzású adások nem biztos hogy jönnek?
-
@matthew@
őstag
válasz
LucasGrant #38716 üzenetére
Köszi a helpet! Ha 6208-ast venném meg (lévén olcsóbb) akkor arra is gyári garit kaphatok (PcLandnál venném pl) vagy lévén más modell arra sufnis a gari és inkább ne vegyem meg hanem drágábban a 620s-t?
-
Sam67
csendes tag
válasz
LucasGrant #38706 üzenetére
Köszönöm a gyors választ neked is, és szunya1 fórumozónak is.
A 740S eddig nem volt a "listámon" így most olvasgattam róla egy kicsit.
Kezdésként jó volt látni, hogy a vélemények / tapasztalatok többsége pozitív, a megelégedettség szintje bőven 95% feletti, a PH teszt kicsengése is biztató, ezért elgondolkodom rajta, viszont a panel kivételével, legalábbis így első blikkre nem sok különbséget látok a 660s, és a 740s között. Gyakorlatilag ugyanaz a két készülék.....Ebből adódóan szeretném megkérdezni tőled, mint 740s tulajtól, hogy a 800Hz-es panel látványban nyújt-e annyival többet otthoni környezetben, normál TV nézést feltételezve, mint amennyivel többe kerül a 660s típushoz képest?
Nem elhanyagolható, hiszen a 660s jelenleg 164.000Ft, míg a 740s alsó hangon is 245.000Ft.Egyébként milyen panel van szoftveresen felhúzva 800Hz-re a 740s-ben?
(A normál TV nézést azért emelem ki, mert HD, illetve Blu-Ray tartalmak a korábbi (660s) modellen is nagyon szépek.)
A válaszokat ezúton is köszönöm.
-
boksz
senior tag
válasz
LucasGrant #38688 üzenetére
köszi
-
Lackki
őstag
válasz
LucasGrant #38645 üzenetére
a sarkokban egyáltalán nincs fényerő és a LEDek látszanak fehérképnél, vmint beég a kép
A twitteres menütől meg hülyét kapok. -
zsombor22
aktív tag
válasz
LucasGrant #38543 üzenetére
Köszönöm LucasGrant,sixpak
-
huncutka1029
addikt
válasz
LucasGrant #38415 üzenetére
Pontosan tudom mi a különbség a kettő között.
[link] -
huncutka1029
addikt
válasz
LucasGrant #38412 üzenetére
nincs letiltva, csak a gyári távirányítóval nem elérhető.
Kell egy univerzális táv, vagy robotos telefonra meg kell venni az LG service menu explorert. -
Zirowe
nagyúr
válasz
LucasGrant #38248 üzenetére
Nyaralóba/vendég szobába ment, szóval az olcsóság volt szem előtt, wifi meg a talp csak felesleges sallang, a belső lejátszó és a dvb-s2es tuneren volt csak a hangsúly, így 42ln570s lett, most visszük haza.
Másik szobában pedig a monitorként használt 32ln575s, ami overkill, de olyan olcsón tudtam megvenni (ajándék magic remoteal, amit rögtön el is adtam), hogy nem tudtam otthagyni.
Ez még a karácsonyi Ts akcióból származik, szóval ez is gyári garis.Már csak anyu tvjét kell lecserélni, de az még ráér.
Lehet majd csak jövő januárban lesz esedékes, akkor meg megkapja az én 55la620s-emet, én meg veszek vmit 60-70" közötti 2014es modellt. -
törölt tag
válasz
LucasGrant #38218 üzenetére
Nem is tudtam,hogy lehet felvételt készíteni a cam-al, köszi az infót.És még én szidom a smart dolgokat,amikor lassan a mars expedicióra a NASA nak elég lesz egy LG TV-t telepítenie az űrhajóra,nem is kell több fedélzeti számítógép és nem mellékesen a legénység közben nézheti a kedvenc animal poresz múviját 3D ben
-
parkr
őstag
válasz
LucasGrant #38203 üzenetére
Abból biztos van 32"-es? itt csak 42-től felfelé van írva.
De az még türhetőbb lenne. Még meglátom hogy alakul a dolog a következő hónapokban. -
parkr
őstag
válasz
LucasGrant #38188 üzenetére
Igen, azt néztem én is. alatta csak webcast van.
És még ez is csak ezüstben elérhető... hát ezeknek nem is kell a pénzem
Ennyire megterhelő/költséges lenne nekik egy kisebbet gyártani mondjuk 730-ból vagy legalább fekete 650-est? -
Zirowe
nagyúr
válasz
LucasGrant #38173 üzenetére
Köszi.
Real Ghoost: neked is köszi.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
LucasGrant #38120 üzenetére
Az nem para.
Akkor csak azt kell eldöntenem, hogy megér-e nekem 2.5k-t a szebb talp+a wifi, amit ezzel sosem használnék. -
petya2012
őstag
válasz
LucasGrant #37998 üzenetére
oksa köszi
megpróbáljuk
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
LucasGrant #37899 üzenetére
Arra megkérhetlek, hogy akkor sorolsz nekem párat? Vagy dobnál egy listát? Mert én nem találtam. Lehet rossz szavakra kerestem. De szívesen kipróbálnám, hogy milyen az, amikor ez normálisan működik. A két említett játék "sajnos" nem tartozik az érdeklődési kőrömbe.
-
válasz
LucasGrant #37876 üzenetére
Ilyen funkció van, de utána a sorrendet nem tudom változtatni DTV esetén. Analógnál van "mozgatás" funkció a zöld gomb segítségével. A DTV-nél következőképp néz ki:
képJelenleg a 04.01.26 üzemel rajta. Rendelkezésre áll a 04.99.99 és a 05.00.03 verziószámú frissítés is. Amennyiben nem jövök rá a csatorna szám variálásra, szerintem frissítem (habár fogalmam sincs min javít).
-
Lackki
őstag
válasz
LucasGrant #37829 üzenetére
teszteltem a tv-t és kiraktam rá egy logót, 10 perc múlva átváltottam egy másik sourcera, megnyomtam a menüt és ott volt teliben a logó
nem is kicsit hanem még a szöveget is elolvastam. Jó pár perc után tűnt csak el. Fehér képet beraktam, sarkokban kb sötétszürke volt annyira nincs ott már fényerő, de ami a legviccesebb, hogy szürkés pöttyöket látni szintén fehér képnél
azok biza a LED-ek voltak. Szerintem botrány ez a visszafejlődés. Webos-t 2x is lefagyasztottuk, és hogy mindenhova több klikkeléssel lehet csak eljutni, hát... szokni kell
-
Zirowe
nagyúr
válasz
LucasGrant #37827 üzenetére
De ő látta a szent zarándokhelyén, az mmben és olvasta egy külföldi fórumon!
Ezután mindegy ki mit mond, vagy máshol mit írnak, mindegy milyen panel van benne és a szent ingavideó milyen eredményt ad, mert az orákulum kinyilatkozott és a hülyeségeit ismétli végtelenítve két plazma istenítés közben.
-
Gicz
addikt
válasz
LucasGrant #37806 üzenetére
Az adatokban kötöttem bele, amik mérhetőek, objektív dolgok. Nem abba hogy neki mi tetszik.
-
OldAkita
aktív tag
válasz
LucasGrant #37799 üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni. Pár napja jelentettem be hogy pl a Passio c. filmnél nem tudok nyelvet váltani. Ügyfélszolgálat válasza: Ha nem set top box-al használom (márpedig nem azzal, mert azt a szekrény mélyére dugtam, hanem csak a kártyát tettem a tv-be) akkor nincs garancia a helyes működésre. Mondjuk nem értem mi köze a set top boxnak az HBO Go-hoz?
-
joco91x
csendes tag
válasz
LucasGrant #37795 üzenetére
köszönöm a választ!
ma 3 rom tescoba voltam mind a 3 ba annyi volt az ár.
-
demonlaci
tag
válasz
LucasGrant #37792 üzenetére
Na ugyi....én megmondtam:
-
demonlaci
tag
válasz
LucasGrant #37779 üzenetére
Az én 42la620s-készülékemen csak néhány ex szocialista ország volt választható(még a szervizmenüs régiókód váltás után is csak pár EU-ország volt választható az 4.22.11-es sw-vel).Én a 04.22.53-ast használom, csak ezért javasoltam,mert szerintem így teljes a dolog.
-
demonlaci
tag
válasz
LucasGrant #37751 üzenetére
Az www.lg.de honlapról töltsd le a 4.22.53-as firmware-t és minden európai ország és régió , szolgáltató ország elérhetvé válik-27 ország, ha Németországot állítod be van HbbTV-is.. A magyar vagy kelet euróbába szán készülékeken lebutított firmware van.
-
japy
őstag
válasz
LucasGrant #37751 üzenetére
A kérdésem második felére adott válaszra lettem volna jobban kíváncsi! Valaki esetleg?
-
nobeige
tag
válasz
LucasGrant #37732 üzenetére
Kösz, ám a kérdés nem egészen ez volt.
Specifikusan az 50la660s tulajdonosokhoz szólt az első kérdés:4.22.11 után megmaradt-e a de-blur opció. A kérdést azért tettem fel, mert olvastam olyan jelentéseket (nem itt, máshol) amelyek szerint bizonyos, közelebbről meg nem nevezett méretű LA660S tévéknél a 4.22.11-re történt frissítés után a de-blur beállítás eltűnt. Én ezt nem szeretném.
Úgy érzem, hogy az 50-es méretű LA660/690 bizonyos értelemben kakukktojás az LG palettáján. Nem IPS panel van benne, és például a local dimming az én készülékemen csak ki/be állással rendelkezik, míg (ahogy olvastam) más méreteknél ki/alacsony/közepes/magas állása van...
(Másik, nem IPS paneles LG készülék elvileg a 39LA620.)A Fuso információ viszont elszomorít. Cimborámnak LM640-e van, épp tegnap nézte meg a kedvemért, hogy nála a gombnyomások reakció ideje kevesebb mint egy másodperc, vagyis teljesen használható - ellentétben a nálam tapasztalt sok másodperces késésekkel. Nem tudom, mi a baj. Ha elindul a streamelés, akkor már nincs gond, bár a kezelőfelület akkor is nagyon lassú, de legalább a kép meg hang renden van. De amíg eljutok odáig , hogy elinduljon a stream...
-
Lacinavi
tag
válasz
LucasGrant #37685 üzenetére
Lassan eléri egy buta tablet szintjét az agya pedig a technika adott csak még sok pénzért el lehet adni addig sok buta tv-t. Elvileg kell egy HDMI bemenetes tv jó képfeldolgozó áramkörökkel jó lcd és egy android tv dobozkát rálökni szerintem kategóriákkal feljebb kerülne még a prémium környékén is!
-
Gicz
addikt
válasz
LucasGrant #37681 üzenetére
a fényes és matt panel dolog sötétben, ahol filmet néz az ember, teljesen mindegy.
igen van 1 db sony ami IPS, meg 8 ami nem.
nem a mért adatokank hiszek, itthon van mind2 tv, egymás mellé tettem őket, ugyanazt a forrást kötöttem rájuk, sötétben, és brutál a különbség.
amig nem látsz ilyet ugysem hiszed el...
-
hello28
aktív tag
válasz
LucasGrant #37665 üzenetére
Értelek szóval akkor az Lb nem ér 260-at?
Kettő között kép minőségre nincs különbség ?
Koszi elore is -
patomi
őstag
válasz
LucasGrant #37665 üzenetére
Nem tudom ki,hogy van ezzel, de elég fura ez a talp kialakítás. Igazából nem is tudnám ezekkel a talpakkal letenni a készüléket a tv állványra.
Vajon van "hagyományos" talp is, vagy most már ez az új irányzat..?Cinema Screen formatervezés 4 pontos talppal Most látom a leírásban..ez ilyen és kész.
-
hello28
aktív tag
válasz
LucasGrant #37662 üzenetére
Koszonom a választ ...blokk vezérlés ??670 jobban megéri mint a 691?
106 centi szep kép bizonyos keretek között ..
Újabb típusok Lb azok uj software más különbség nagyon nincs is?? -
rumiferi
csendes tag
válasz
LucasGrant #37633 üzenetére
Probáltam wifi direct és routerrel is összekapcsolodik de egy pár másodperc után le is csatlakozik a a telefonom a tvről,a telo kijelzője meg se jelenik a tvn,egy samsung telefon van gyári 4.1 verzióval ebben all sharecast nevü alkalmazás tudja ezt a funkciót,de lehet hogy csak samsung tvvel tud összekapcsolódni
-
malphitee
senior tag
válasz
LucasGrant #37633 üzenetére
Miracrast vs dlna. Bármelyiket használom pl full HD videó nezesere a tv-n telefonról , ugyan az a minőség nem? Bar mivel iPhone telefonom van, mira kilőve.
-
válasz
LucasGrant #37639 üzenetére
Csekkolom, köszi.
-
válasz
LucasGrant #37636 üzenetére
Ööööö....ezt nem tudtam. Hogyan működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest