Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Rhino666 #41581 üzenetére
Értem, de az elvárásaidnak csak egy pc felel meg. Nyilván egyik cég se fogja ezt "engedni", mert akkor minek kellene gép. Elsősorban tv-t adnak el neked, ez csak extra, hogy ilyesmiket is lehet vele csinálni. Kb mint a tablet esete, az sem váltja ki a pc-t, mert kötött sok mindenben.
-
polgi803
őstag
-
huncutka1029
addikt
válasz
Rhino666 #40535 üzenetére
pedig van, a hagyományos, és a magic.
néha jó ha van hagyományos, sajna a tavalyi modellekhez csak az egyiket adták, tavalyelőtt és azelőtt is voltak modellek amiket 2-vel adtak.Pl a magic távval nem elérhető a hotel mode, ahol ki lehet menteni a csatorna listát tbbek között.
Bár gyanítom hogy a Web OS nél ez is változott. -
huncutka1029
addikt
válasz
Rhino666 #40529 üzenetére
a dual play támogatás annyi hogy nem kapsz hozzá 1 pár DP szemüveget.
De ugyanúgy tudod használni, ha csinálsz egyet -egyet a 200 Ft-os cinema city-s szemüvegből.
A konzolon beállítod a tbbjátékos módot osztott képernyőre (alul ferlülre lehetőleg)
Azután bekapcsolod a 3D -t a tv-n, és kiválasztod ott is az alul felül opciót.
Akkor mindkét játékos teljes képernyőn látja a saját játékát.
Kb ennyi a lényeg. Simán fogadd el az újabbat, ha ugyanannyiért adják. -
superg
senior tag
válasz
Rhino666 #40527 üzenetére
Én csak a 650-est próbáltam az alapján számomra megfelelő.Stopperral nem mértem de első inditásra smart rész vagy setting menu lehet volt vagy 8-10 mp is talán mire bekapcs után elsőre elindult.Utánna viszont már gyorsabb.De ott van a direkt led miatti jobb fekete.Azon már a local dimming is lehet használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest