Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikitorony
tag
válasz
Vikitorony #71288 üzenetére
Gyors mozgásra (sport, pl. foci) jobb az Edge LED? "Felhősödés" elkerülése végett...
-
huncutka1029
addikt
válasz
Vikitorony #39574 üzenetére
nekem FHD -n van a biztonsági kamera rendszer otthon, 4 kamera képe teljesen jól látható, de ha kameránkéni nézetre váltok, akkor is remekül láthatóak.
A kameráim 900-sor-felbontású IR kamerák., van egy ami csak 600-soros, az is jó, még felismehető az arc rajta gyenge fénynél is. 1/4 kijelzőnLG42 LW590-re van kötvve a DVR egység, és a kapu telefon kamerája is.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
Vikitorony #39496 üzenetére
Az LA660S/690S/691S hez csak 1 távirányító jár, méghozzá a Magic, ami tanítható, Tv-ben van egy un. ,,univerzális távirányító,, funkció, itt hozzátudsz párosítani, Házimoti, STB-t, Bluray lejátszót, és tudod irányítani az MMR el. (Ez nem HDMI vezérlés, ez más mint a Simplink)
Mivel már Direct Led et használ az LB670 nála a Local Dimming (ami nem egyenlő a MicroPixelControllal), az sakktábla szerűen van, az LA660/690 párosnál, meg függőleges sávokban.
Nem tudom, hol tervezed megvenni, de az LB szériás modellekre amiket kinéztél, adnak ajándékva vinyót sok helyen
WebOS összeségében nekem nagyon tetszik, mivel teljesen új OS-ről beszéllünk, szerintem ahogy jönnek a frissítések jobb lesz. Nekem a kedvencem a magyar hangalapú keresés, ami tényleg jól működik,.simán rákeres egy rövidebb mondatra is. A Netcast 4.0 (LA) meg egy jó alapokkal rendelkezik. Szóval pro és kontra.Szerintem a Local Dimming nem parasztvakítás amúgy.
Ha nekem kéne dönteni, és hosszabb távra venném, és lenne is rá keret, akkor a 47LB670et választanám. -
berbatov2
senior tag
válasz
Vikitorony #39496 üzenetére
Roviden a 660 vs 691 azt vedd amelyik jobban tetszik. Smart reszuk felejtheto. Nekem lassan 1 eve van 47la691 minden ok vele, en a dizajn miatt valasztottam.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
Vikitorony #39492 üzenetére
Az LA691S designban tér el az LA660S-től, amúgy az LA660S is tudja az univerzális távirányító módot.
Az LB650 és az LB670 között, az LB670 javára ott van Local Dimming, illetve a 2 távirányító, plusz a Cinema Screen design.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest