- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nofear19
tag
Akkor még jobb, ebben sajnos nincs tapasztalatom.
A lényeg a lényeg ha LG garanciád van teljesen mindegy hogy megszűnik egy bolt vagy sem.
Pár tapasztalatot még megosztanék de nem a garanciával kapcsolatban :-)
Nehezen de rászántam magam hogy frissítsem a tévé által felkínált új FW-t. Sok problémát hallottam a frissítésekkel kapcsolatban ezért féltem belevágni.
Szóval frissítettem az LG 42lm 640-es tévémet és szerencsére minden a legnagyobb rendben ment.
Ami jobb lett az a youtube már teljes képernyőn is nézhető de számomra ami fontos az az hogy eddig a szolgáltató által leadott műsorok leírása nem volt elérhető. Hiába kattintottam az info részre, szürke volt a leírás része. Most minden csatorna infó részében olvasható az aktuális adás tartalma, mettől meddig tart a műsor stb.Elérhetővé vált a prémium tartalom mint pl. a HBO GO de ez már lényegtelen mert ez már fizetős. Egyszóval regisztrálsz majd befizetsz egy bizonyos összeget (gondolom én) és kb 500 és 1000 ft között kérhetsz le filmeket a videótárukból. Nem próbáltam ezért a pontos folyamatát nem ismerem de a HBO mellett van a FILM BOX LIVE ami szintén egy videótár és írja is hogy 990 ft egy film,persze az ár változó annak függvényében hogy mikori és mennyire nézett.
A magic remote távirányítóról annyit hogy az elején mikor érdeklődtem itt a fórumon hogy mennyibe kerül mit tud stb. valaki írta hogy dobozost vegyek amit nem értettem hogy miért írja. A dobozosban van egy jeladó mellékelve a magic távirányítóhoz ami szükséges hogy működjön. Ezt a jeladót/vevőt kell bedugni a tévé usb részébe.
Hogy megéri-e kiadni kb.10.000 ft-ot? Megéri .Nagyon is. Kb úgy kell elképzelni azt ha nincs, mint amikor a pc-ből kihúzod az egeret és próbálj mindent billentyűről működtetni. Én belepusztulnék az biztos :-)
Én 99%-ban a magic távirányítót használom és nem bántam meg hogy megvettem hozzá. -
panses
aktív tag
-
olahjana
tag
persze azzal nincs is nagy gond. viszont a 80-100 kByte feltöltés megkeseríti az ember életét.
Mindenesetre köszönöm az észrevételt de sajnos nem a kérdésre válaszoltál most sem
'' 55''ban gondolkodom lm620. Tv-t nem sokat nézek rajta, viszont sok 350megás sorozat menne rajta.
3-4 méterről mennyire lenne gáz?''
persze nem csak az menne, de sok az olyan is -
olahjana
tag
ok köszi
sajna ezt a részét nem vágom.
Ezek szerint akkor ha filmlejátszáshoz használom akkor csak a DLNA jön szóba.
Ahhoz viszont NASt kell a routerhez kötnöm.
Ebben az esetben viszont kell vennem hozzá WIFI sticket az lm620 hoz, vagy a DLNA az megy anélkül is?
ha igen akkor milyen hatótávolsága van ennek? A tv mellé kell tenni a nast vagy lehet a szomszéd szobában?
THX -
csuzso72
tag
Én úgy csinálom, hogy rámegyek, amit el akarok rakni, kijelölöm (középső gomb), sárga megnyom, majd oda megyek, ahová akarom rakni, és itt nyomok egy ok-t (középső gomb). Így nekem oda teszi, a többit pedig hátrébb (vagy előrébb) tolja, de a sorrenden nem változtat.
Ja én a kurzormozgatókkal viszem oda, nem beütöm a csatornaszámot.
-
Indiant
addikt
A weblapon kerestem.... A tv meg jó lenne, ha nem játszaná az okost, hogy ő magától frissít...
Olyat olvastam, hogy fw. frissítés után eddig jól működő dolgok nem mennek, eltűnnek és hogy visszafelé csak a szakszerviz tudja frissíteni. (konkrétan nem az új fw-ről, hanem a frissítésekről)
De ha esetleg nem így van, annak én örülök a legjobban.
Erről a konzolról van valakinek véleménye? -
Sanyipapa
csendes tag
Köszönöm,hogy foglalkozol a kérdéssel de ez LG3000 amit te találtál azt már olvastam az LH3000-hez való.
Nekem ez nem működik előjön egy kis service ablak de csak néhány dolgot állíthatsz rajta se jelszót nem kér semmi. Egyébként V3.15.1 volt rajta de már V3.55.1 re frissítettem és azt is olvastam ,hogy nem lehet butítani a fireware-t. Ezért kérdeztem az univerzális távot hátha valaki megmondja a billentyű konbinációt. De abban sem vagyok biztos,hogy jó hozzá. -
Lacass
csendes tag
Ez a nehezebbik és kockázatosabb fele a szervizmenü hozzáféréséhez !
Igaz ezt az utat én megcsináltam ezzel a tv-vel: LG32LG2100 és működik !
Arra figyelni kell,ha frissíted vagy lerontod a firmwaret nehogy kikapcsold a készüléket,mert vége lehetés viheted javíttatni ! Ezért is írják azt,hogy csak saját felelősségre csinálja mindenki !
üdv:
-
gulyasa
őstag
Épp ezt magyarázom, de nem sikerül megértened: a hotel menünek semmi köze a szervizmenühöz - mint azt már te is tapasztaltad. Még csak engedélyezés/aktiválás szintjén sem.
Egyébként a hotel menüről még annyit, hogy szerintem csak azokban a tévékben van, amelyekből létezik "hotel tv" változat. Pl. hotel variáció LW55.. témára: [LG
42LW551C]
Ahogy én tudom, gyakorlatilag szinte ugyanaz, mint az LW5500/LW5590, csak mondjuk van benne DVB-S tuner, meg eleve hotelszobás használatra van kihegyezve: fizetős csatornák korlátozása, bekapcsoláskor mindig ugyanazzal a csatornával indul - pl. a hotel promóciós bemutatójával -, a talán a TV-Link Loader-hez (a csatornalista/beállítások USB-re mentése) eleve benne van a leírásban,nem csak egy rejtett funkció, ... stb. -
gulyasa
őstag
Na azért tisztázzunk valamit.
A szervizmenü nem tévesztendő össze a hotel menüt is tartalmazó "Installation menu"-vel. A kettő nem ugyanaz!
A hotel menüt a tévé saját távirányítójával lehet elérni (LV/LW széria): Home gomb hosszan nyom, egészen addig, amíg vissza nem vált a kép a tévéadásra a felső információs sávval. Ekkor gyorsan be kell írni a 1105-öt és OK gomb. Megjelenik az Installation menu, amelynek egyik almenüje a hotel mode.
Viszont a csatonalista mentés nem a hotel módban, hanem a "TV link-loader"-ben van - ha azt keresed. -
Mifune
csendes tag
Köszi szépen. Megnéztem most, mert az M1 is elmegy ritkán most forma1 közben:
Jeltovábbitó: DIGI
Jelerősség: 98%
Jelminőség: 100%
ONID: 0x1
TSID 0x1f
Hálózati azonosító: 0x1
Frekvencia(kHz): 121500
Symol rate(kS/s): 6000
Moduláció: 256QAM
BER[E-6]: 0Volt egy pillanatnyi kimaradás miközben néztem, és akkor a Jeltovábbító mellé nem "DIGI"-t írt, hanem hogy "NIT nem található"
-
Fang
aktív tag
Köszi a segítséget,
így már értem a dolgot. Akkor marad a rövidebb kábel + erősítő. A szolgáltató szerintem nem sokat segít nektek: KabelDeutschland - Hamburg.
Egyébként két nap alatt ez volt a harmadik pasas akivel beszéltem és egyben az első akitől valamilyen értelmes információt kaptam, így már volt mivel hozzátok fodulnom -
_Csabi_
csendes tag
-
BloodRay
veterán
A hangvezérléses távirányító másik típus.
(#15549) msgti -> Akkor most felejtsd el a geeks-es beállításokat és állítsd be érzésre rendesen.
Feketét állítsd alacsonyra(vedd lejjebb nyugodtan a fényerőt is ha úgy jobban tetszik) és kapcsold be a ledvezérlést. Máris jóval mélyebb feketéid lesznek.(#15550) panpeter92 -> Nem rossz a képe kategóriájában, de akkor már LM3450-est nézz, jóval szebb külsőre. 24p-t persze, tudja.
Jah! Mellesleg Air Penguin-t, Plants vs Zombies-t és a Burn the City-t próbáltam a tv-ken, nagyon jól sikerültek!
-
stefi68
addikt
Bocsánat, én azt hittem a tényleges frekvenciát csak duplázni tudják 1 képkocka beillesztésével, nem pedig négyszerezni. Akkor itt 100 Hz -> 400 Hz a módosítás, magyarul szoftveresen 3 képkockát illesztenek be.
(#15458):
Igaz, én még egy tv-t sem láttam, de az elmondottak alapján ez szerintem se felhősödés, hanem bevilágítás, ugyan úgy mint pl. a monitoroknál.A felhősödést úgy határozták meg, hogy nem egyenletes a képernyő területén a világítás mértéke, tehát megvilágítási foltok (felhők) jelennek meg. Ez az elmondottak alapján nem mindíg látszik csak bizonyos üzemmódban (pl. film), ahol nagyobb a kontraszt arány és 50% alatti fényértéknél (pl. 20%) és természetesen csak a sötét részeknél.
Szóval én erre lennék kíváncsi, hogy az LG-nél is van-e ilyen jelenség...
-
Kovi71TM
tag
Nekem van [47LM660S]
-
aszamóca
aktív tag
A klíma külön világ. A hangsugárzókon pl. a haszon, egy jól csengő európai márkanevet megvásárolt kínai gyártó eladási, és a végfelhasználói ár között akár 400% is lehet, országtól, és bótosoktól (nem kereskedő) függően. Tv-knél egy átlagos samu áramköri panel előállítási önköltsége, anno 2004-ben 1500Ft volt a Jászfényszarui üzemben. A készterméken a gyártónak közel dupla a haszna. A Bótosok azonban annyit tesznek rá, hogy 40% árengedménnyel akciózva is hasznuk van rajta.
-
_Csabi_
csendes tag
Átneveztem a HDMI bemenetet "Notebook"-ra, de ez azon kívül, hogy átnevezi, mást nem csinált. Ezen a laptopon egyébként VLC-t használok, ennek a beállításaiban próbáltam ez alapján a videó alapján állítani, hátha segít, de ez sem jött be. Gondolom az FPS-sel kellene játszani, de ehhez (egyelőre
) annyira nem értek, korábban nem állítgattam.
-
_Csabi_
csendes tag
Ez volt a gond, köszi. Bár elég akadozósnak tűnnek a filmek laptopról a TV saját lejátszójához képest. Így első blikkre vitt is mindent a lejátszó, pedig úgy hallottam a DTS-sel gondja lehet. Bár ahogy elnéztem, kell még pár nap, mire belövöm a jó képbeállításokat filmekhez és tévézéshez egyaránt.
(#15223) BloodRay -> "Kössz, jó tudni." Örülök, hogy legalább ennyiben én is segíthetek.
-
Nofear19
tag
Ezzel a 10.000 ft-os konzollal vagyok gondba én is.
Eredetileg 140.000 ft-ot szántam tv-re. Erre megláttam a 3D tv-t és azt mondtam hogy még jobban összehúzom a szíjjat és inkább megveszem 159.000-ér a 3D-set. Na igen ehhez jön a Magic remote távirányító 10.000-ért és most a fali konzol 10.000-ért. Ez már kezd fájni csak hát barkácsolni egy olyan fali konzolt ami kihúzható hogy fel tud szerelni és még dönthető is legyen némileg, szóval nehéz.
Ha lenne nekem is egy ami nem passzol, én is átalakítanám. -
gulyasa
őstag
Annyival ezt kiegészíteném, hogy önmagában még nem elég a kártya.
Kell még egy PCMCIA kártyaolvasó is abba a C+ slotba. CAM modulnak is szokták hívni.
Nemrég a UPC kezdett el saját CAM modult adni a saját szolgáltatásához és kártyájához, így nem kell STB. Ők ezt "mediacard"-nak hívják és abban van a smartkártya. -
Nofear19
tag
köszi
És a vesa? mert nekem valahogy kinai ez a 400x400 mm
Most nézem a képeket.
Ezek szerint a fali konzolt nem a talp helyére kell rögzíteni hanem a 40x40 cm-re lévő csavarok helyére.Ezért nem értettem ezt a négyzet alakú felfogatást mikor a talp rögzítése téglalap alakú felfogatású.
-
huncutka1029
addikt
-
-
snooze
veterán
dobozos,teljes tartozékkal a remota 300-as szállitással együtt 10000ft..
miért kellene?ha van egy routered vagy ap-d,azt lanon bedugog a tv lan portjába,azt csatlakoztatod az otthoni wifis routerhez..én igy használom..
-
Yogibear974
senior tag
Helló!
Sehol nem írja! Ez a poen! A paraszt megveszi jó óccsón és örül, mint majom a farkának, hazaviszi és
otthon próbálná párosítani a TV-vel, de nem megy. Persze, mert nincs beépítve vevőegység a 620S-ben.
Ezért kell a dobozos, amiben van, és ráragasztod a TV-d hátuljára. Így van, USB-s. Sajna 1- et fel kell áldoznod.
Ha, meg Wi-Fit is akarsz, akkor még 1-etMég jó, hogy 3-at pakoltak rá
Régebben raktam föl képeket, de itt van újra!Szóval én is megszívtam elöszőr a sima MM Remoreval :-o
-
Yogibear974
senior tag
Szeva!
HIJ 2012-11-03 15:37:18 wrote:
"Értem. Azt honnan tudom hogy dobozos e? pl ez?
Egyébként akkor is érdemes megvenni ezt a távirányítót, ha pl android telefon/tablet mindig kéznél van?"
Meg ne vedd! Az OEM, "zacsis" Nincs hozzá RF Dongle. AN-MR3004 & AN-MR300C Ezek vannak dobozban.
+ User guide cd+elemek...stb.
Nagyobb multikban biztosan lehet kapni cc. 13-14.500 HUF
Annyi érdekesség, hogy ez a távirányító 3D gomb helyett a Help gomb van. (Mivel ez van kisebb tudású
LM szériákhoz, amiben nincs 3D funkció, gondolom.)Mivel okos telefonom nincsen, így ebben nem tudok nyilatkozni, majd mások talán.
IMHO, azért mégis jobb lehet a dedikált gombok, mint a multitouch telót tapizni. -
Nofear19
tag
Sziasztok
Arra vigyázz hogy 2 fajta távirányító van.
LG AN-MR 200
LG AN-MR 300Az LG AN-MR 300 való az LG LM 620S típusú tévéhez.
Úgy tudom a 2012-es modellekhez a LG AN-MR 300 és a 2011-es modellekhez LG AN-MR 200 való.Ezt viszont érdemes más is megerősitse de én most rendeltem LG LM 620S-as tévét és kértem hozzá Magic remote távirányítót és direkt rákérdeztem hogy a LG AN-MR 300 való hozzá mire mondták hogy igen.
Véleményem szerint azért olcsó a másik mert az a régebbi 2011-es fajtákhoz kell.
Közben most látom hogy kaptál rá választ :-)
-
huncutka1029
addikt
létezik.
de felhívnám a figyelmedet az utolsó mondatra:
Egyszerű mozdulatokkal és gesztusokkal szinte bármit megtehet anélkül, hogy különböző billentyűket kellene használnia. Kompatibilis minden 2011-es LG Smart TV-vel.
LM sorozathoz nem jó!!! Csak az LW-hezNeked AN 300 kell
-
jooker82
nagyúr
Köszi és valóban,csak 52 wattot fogyaszt egy 107-es tv?? a mostani 82-esem 150wattot eszik,ez hogy lehet?vagy ezt is elirták?
És wifi van ezekbe a tv-kbe,vagy csatlakoztatni kell a netet?Khelben: de én úgy hallottam,hogy az aktiv az rontja is a látást,meg fejfájást,szédülést okozhat,azért ilyen áron,ne legyen jobb,ha valóban jobb..
-
Khelben
nagyúr
"az sem lehet véletlen, hogy a moziban is ezt használják"
Menj el egyszer egy aktív szemüveges moziba. Ég és föld a kettő az aktív javára. Ne gondold, hogy bármelyik szolgáltató is azért választ egy technológiát, mert a vevőnek jobb lesz. Neki lesz jobb, a passzív szemüveggel nincs gond, kezébe nyomod a nézőnek aztán viszlát. Ennyi az indok.
-
Zoty4
őstag
ez biztos azért van mert EU-ban alacsonyavbb a munkabér
Azért tudnak 40kval oclsóbbat adni.
Viccet félretéve. Sajnos amíg itthon 27% az áfa és lehet megy ez még feljebb is amig a kancsal szabadon garázdálkodhat és a körülöttünk lévő országokba fele annyi az áfa, addig senki ne várja hogy iotthon bármi is olcsóbb legyen -
BloodRay
veterán
Már párszor visszább le lett írva. Webshopos "garancia" vagy bolti vagy maximum "EU garancia".
(#14898) FLx -> Magyar garancialevelet bármikor lehet szerezni. Szervíz általában nem kötekszik, maximum lassabb határidővel dolgozik. Viszont ha javíthatatlanul(ergo nem éri meg szervizelni) romlik el a készülék, akkor ilyen esetben nem kap a vásárló csereutalványt...
-
Ha eredeti LG garancialevelet adnak akkor nem lehet különbség, mivel közvetlenül mehetsz a hivatalos szervizbe, akár magyar a származási hely akár mondjuk német, vagy szlovák. Mielőtt valaki belekötne, van ilyeny téren tapasztalatom, eddig még mindig sikerült itthon legariztatnom a külföldön vásárolt cuccokat. Volt ahol a hivatalos képviselet kötözködött, hogy nem stimmel a szériaszám magyarországhoz, de a szerviz szó nélkül megcsinálta miután közvetlenül megkerestem őket.
-
Dehogy tagadhatja, ha van rendes számla meg rendes garipapír akkor nem gond a javíttatás. Én az LM660s-et 70 ezerrel olcsóbban vettem, de kaptam hozzá magyar garanciát meg stb. Néha 1-1 nagyker hirtelen leakciózza a készletét és a 'netes' boltok még tudnak is ebből a készletből szállítani azonnal, hiszen előre nem szereznek be semmit és nem raktároznak. Egy juronics ezt nem tudja megcsinálni, mert beraktározta drágáért a cuccot, ezért is nem mennek le az áraik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest