- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CoRt3z #84392 üzenetére
Ha csak egy kicsit is szétnézel, pl. Téma tudnivalók közt.... A jobb oldalon található.
dell A lehetőségeid: Keresztpróba(másik kábel, vagy tv, vagy Soundbar; Áramtalanítás; Fw frissítés; A tv visszaállítása(reset); Vagy szintéb a tudnivalók közt van használt tv javítós topik is.
-
akangels
tag
válasz
CoRt3z #79862 üzenetére
Nincs játèk mod a kepbeallitasok kozott ?
Ilyenkor kikell kapcsolni minden képjavítót (játék mod is ezt teszi egyebkent ) a true-motiontol kezdve a legtobbig es ezzel tudod csokkenteni az input laggot szerintem. De ha veletlen rosszul mondok valamit ugyis jonnek es kijavitanak a tobbiek
-
törölt tag
válasz
CoRt3z #20249 üzenetére
Az felesleges. Az XBOX átküldi a hdmi-n a tévének az AC3-at, az meg továbbküldi az erősítőnek az optikain. Nálam is így van: a tévén lóg egy htpc, egy xbox, egy ps3, mind hdmi-n van a tévére kötve, és csak egyetlen optikai megy a receiverbe, a tévéből, hisz az úgysem megy a tv nélkül.
/vagyis nálam kicsit komplikáltabb, mert 2 tévé megy minden eszközről, ezért egy hdmi mátrixba vannak az eszközök, ezért a tévékbe is csak 1 hdmi megy, de ez most itt irreleváns.
-
kmarci25
veterán
válasz
CoRt3z #17713 üzenetére
Én Plex-et használok, szépen működik, ráadásul lehúzza a filmek/sorozatok mellé a borítót, imdb értékelést, rövid összefoglalót, stáblistát, stb., próbáld ki, hátha az segít.
Más: írjátok meg lécci, hogy dvr-es felvételnél milyen méretben ír a tv? Azaz pl. 1 TB hány perc adás rögzítésére elegendő? (Gondolom ez eltérő sd-ben és hd-ben.) Nem mindegy ugyanis, hogy mekkora vinyót veszek.
-
HIJ
őstag
válasz
CoRt3z #14996 üzenetére
Pl. azért, mert ha EU -s a gari, akkor nagy az esély, hogy csa a bolt tudja inézni a külföldi gariztatást. Ha nincs meg a bolt, akkor nem tudom hogy hogyan kerül el a pl szlovák szervizbe?
Én azért veszem meg egy helyi boltban, akiben megbízok, mert ő vállalja ezt és webes áron adja. Pl a másik helyi boltot is felhívtam és ők kapásból azt mondták, hogy a 2 év EU garis 170k, a 3 év magyar garis 210.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest