- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoRt3z
tag
Sziasztok!
Tudom nem tartozik szorosan a topichoz a dolog, de megtudnátok mondani, hogy nagyjából mennyiért lehet eladni egy 42LM660S-t? Patika állapotban van, tökéletesen műküdik. Köszi előre is a választ. -
CoRt3z
tag
Sziasztok!
Adott egy 42lm660s.
A problémám az, hogy elég zavaró az input lagja, addig nem is zavart ennyire, míg egyszer nem VGA-val csatlakoztathattam hozzá egy PC-t. Úgy 0 késés volt, viszont ugyanezzel a beállítással (HDMI-t PC módra állítva, játékhoz való képbeállítást használva) HDMI-n sokkal gyalázatosabb a helyzet.
Van valami megoldás arra hogy akkora legyen HDMI-n az input lag mint VGA-val? Az XBONE-t nem tudom VGA-val csatlakoztatni hozzá. (és ha vennék is átalakítót, nem tudom megoldaná-e a problémát.
Köszi előre is. -
CoRt3z
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tudtok-e olyan programról, amivel a youtube alkalmazást lehet irányítani PC-ről? Mert telefonnal lehet, de ha gépnél vagyok onnan kényelmesebb lenne. -
CoRt3z
tag
Sziasztok, volt már valakinek olyan problémája hogy nem jegyzi meg az időt a TV? Már próbáltam manuálisan beírni és autómatán is, először még mutatja, de mikor kikapcsolom a TV-t utánna megint csak -- : -- az idő
-
CoRt3z
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy használ valaki itt Win8at? Ha igen akkor megy rendesen a DLNA? Mert anno mikor még megvettem a TV-t akkor egy nyamvadt program sem tudta megosztani a filmeket a hálózaton keresztül, PLEX nem működött, wmp megnyitása után a TV újraindult. -
CoRt3z
tag
Sziasztok!
A hétvégén vásárolok házimozit a 660S-emhez és érdeklődni szeretnék, hogy digitális koax-al össze tudom-e kötni a házimozi erősítőt a TV-vel?
Köszi előre is. -
CoRt3z
tag
Sziasztok,
tudom, visszatérő téma, de engem eléggé zavar és visszakeresve nem találtam megoldást rá.
A problémám az, hogy mikor gyors jelenetek vannak, akkor eléggé zavaró utánhúzást produkál a TV. FUSO-n indítottam egy DIGI-s foci összeállítást, és a labda olyan volt mint az üstökös, rendesen csóvát húzott maga után...Van erre valakinek megoldása? (Plexen keresztül is ugyanez a helyzet.)
Esetleg ha vennék egy médialejátszót, akkor javulna a helyzet?
Egyébként 42LM660S a tévé, és próbáltam már minden beállítást kikapcsolni, de akkor sem javult a helyzet. (TM kikapcsolása után talán jobb volt, de akkor viszont nagyon darabos volt a kép)
Előre is köszi a választ. -
CoRt3z
tag
válasz
kmarci25 #17714 üzenetére
Köszi majd megpròbàlom! Mas téma... youtuben mikor nézek valamit, és a tv a 16:9es videòkat 4:3ban jeleniti meg, de ùgy, hogy a videòt nem meretezi àt és a két fekete sàv kitakarja a kép szélét. Ha bemegyek a kép beàllìtàsba, akkor eltünik a két fekete sàv és latok mindent... viszont ha kilépek, akkor visszajön... pròbàltam minden kepbeallitast, de semmi. (Alapbòl 16:9en van) erre van megoldàs? Egyébként a TV képe csodàlatos, minden nap csak àmulok
-
CoRt3z
tag
Sziasztok
Egy 660S-el vilagítom a szobámat. A problemam az lenne, hogy amikor az Isedora progival megosztott filmekbe szeretnék beletekerni, akkor kiìrja, hogy "A fàjl érvénytelen". Pròbàltam kàbellel és WIFIn is. Ez mitöl lehet? Nero Media Home-ot hasznàltam eddig, de annàl meg félòrànként megszakadt a Kapcsolat. -
CoRt3z
tag
Sziasztok, Dual Play módban játszottunk az este, és azt tapasztaltuk, hogy mindkét kép szellemképes. Mindketten láttuk a másik képét, persze sokkal halványabban. Járt már így valaki? Van rá valami megoldás? Próbáltam állítani a nézési távolságot és a mélységet is, de semmi javulás. (42LM660)
-
CoRt3z
tag
Sziasztok!
Ma végre sikerült megvásárolnom egy 106 centis 660S-t! (Hozzáteszem az Euronicsnál vettem, ajándék X-Box-al, amit majd csak akkor vehetek kézhez, ha lejárt az akció, vicces, de legalább megkapom majd.)
Minden nagyon jó, csak az a bajom, hogy nem tudok lejátszani MKV-t WIFI-n keresztül! (Tudom, panaszkodtak már rá sokan) Van már azóta valami megoldás rá?
A helyzet az, hogy nem látja a TV, viszont mikor a Csatlakoztatott eszközöknél megnyitom a Nero Homet, akkor pár oldal után újraindul a TV. A Power DVD-s Cyberlinkes ikonra kattintva is ugyanez történik...
Ez nem aggasztana, ha el tudnám indítani valahogyan a filmet. (Egyébként járt már így más is? Legújabb FW van a TV-n) -
-
CoRt3z
tag
Sziasztok. Màr eldöntöttem, hogy melyik TV-t veszem, csak azt nem tudom hol! Elôször a szürke import felé hajoltam, de aztàn megtetszett a 0% THM dolog és inkàbb ùgy venném a TV-t. A kiszemelt az a 42LM620S. Az auchanra gondoltam elsôsorban az ajàndék miatt. Esetleg tudtok valami jobb helyet, ahol jobban megéri megvenni?
-
CoRt3z
tag
válasz
honda23 #14995 üzenetére
Nem értem miert fontos garancianal a webshop meglète. Az IPON-tól rendeltem régen LG monitort, ès amikor bedöglött, azt mondtàk vigyem be LG szakszervizbe, mert ők nem foglalkoznak ilyen termek gariztatásaval. Úgy is tettem ès azóta is tökéletesen működik a monitor! (Kopp-kopp.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest