- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remi1234
aktív tag
válasz
Khelben #15157 üzenetére
Igazandibol nem fog o bele szolni semmibe, csak eljott megnezni, mert mar en is hetek ota bujom a forumot, meg a teszteket.. Es kozolte a velemenyet. Ami az en dontesemet nem fogja megvaltoztatni... Aztan meg ismerem mar.. eloszor semmi sem eleg jo, aztan csak megtetszik neki
-
jooker82
nagyúr
válasz
Khelben #15063 üzenetére
Fentebb irtad,h a 3D-s tv-k nálad nem játszanak és csak a moziban látott véleményed irod a 2 technológiáról..Kérdem én akkor miről beszélünk,ez egy TV-s topic....
Hij: attól mert annak a független intézetnek az jött be jobban,amelyik,kicsit sem tartanám elfogukltnak,bár mindenki azt tesz mellé,amit szeretne és a képzelete diktál...
Ennyi teszt azért ne igazolja már a passziv sikerét a TV-Kben...[link]
-
-
jooker82
nagyúr
válasz
Khelben #15009 üzenetére
Nekem azért tetszett igy tv-n keresztül is a 3D,szép élesen kijöttek a dolgok...ezt igy nemigazán nevezném parasztvakitásnak...
Meg a mozi az csak 1 hónapba 1x másfél óra,addig a tv-t folyamatosan nézem,nézhetem,azért a szemem maradjon egybe estére is..
Itt egy jó kis szemléltető videó...[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest