Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roli5
tag
válasz
Goldelf
üzenetére
42":
47":
Mind külső, mind belső soha nem tapasztalt vizuális élményben lesz részed

Ha több a pénzed, és nem tetszik a talpa, akkor ugyanez, csak 730-as szériában.
Én tőlük vásároltam, két év bolti gari, futár hozza-viszi, de gariztatható az LG-nél is az LG ügyfélszolgálat szerint, és regisztrálható is a készülék. -
*H*
aktív tag
Igen van mindkettő.
-
Goldelf
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni TV vásáláshoz.
Kiszemelt nincsen, szóval csak pár kritériumot adnék meg.-Méretre min 102-es, de mivel a szobám kicsi (2,5m nézési távolság), 119-esnél nagyobb felesleges, szerintem.
-Árban 200 max 225.
-3D mindegy, nem hiszem, hogy nagyon ki lenne használva
-Multimédia lejátszás viszont fontos, mert szinta csak azt használom, TV ben csak focit szoktam.
-WIFI azért legyenElőre is köszi!
-
Shingen
addikt
-
h1mpi
félisten
Tapasztalataim az LG 42LB730V 3D tv-vel egy nap után. Úgy írom, hogy korábban csak Samsungom volt (5db), de a 42-es méretben nem gyárt, azért lett LG.
Pozitív:
- Nagyon szép design, olyan lakás dísze feeling. Nagyon impozáns ez a szinte keret nélküli design
- Gyönyörű tiszta kép, jó és stabil wifi, könnyű beállítás az első lépésekben
- Ránézésre jó minőségű és könnyű összeszerelni a talpat, nem dől semerre, stabil az egész
- Két távirányító, ami itt előny, de majd a hátránynál is felírom
- 3D film (Avatar) első próbálkozásra simán ment külső HDD-ről
- Tetszik a passzív 3D, semmi hátrányát nem látom az aktívhoz képestNegatív:
- WEB OS nekem lassú, indulás után nem is elérhető, kell egy kis idő mire összeszedi magát, de utána használható
- A sarkokban megjelennek a kis fekete bevilágítási foltok, nem észrevehető de ott vannak
- Nehézkés mindent egy távirányítóval csinálni, sokszor gyorsabb, ha a butábbat használom
- A FAV gombra nem jön elő a csatorna lista, hanem ugrik egyet a következő kedvencre. Elő lehet hozni a kedvencek "A" listát, de több menün keresztül. A másik meg, hogy kikapcsolás után nem jegyzi meg, hogy a kedvenceken volt a csatorna lista
- Kicsit magasan vannak az USB-k, így a külső HDD zsinórja nem ér le rendesen a bútorra (persze tudom kell egy hosszabbító)Az értékelésem 10/9 pont, teljesen megérte a vásárlása.
-
parkr
őstag
Nem tudja valaki hogy az idei magic remote-ból van ezüst és fekete változat is?
webshopok képein hol ilyet, hol olyat lehet látni, de a színt sehol sem írják
-
korlinet
csendes tag
Sziasztok!
55Lb650 jött meg.
Beépített médialejátszóval lehet-e valahogy gyorsan a film közepére jutni?
Én csak 16-os tekerést találtam, illetve 15 másodpercenkénti léptetést, de mindkettővel kicsit időigényes eljutni 50perchez.
Láttam hogy elvileg megjegyzi hol jártam, de kicsit randomnak tűnik a dolog, illetve ha más eszközön kezdem el nézni, akkor is jó lenne valahogy gyorsan a kívánt időponthoz eljutni.
Szoftverfrissítést nem ajánljátok? -
DaliBaba
csendes tag
Üdv!
Megérkezett végre a 65LB730
este 8 óta tesztelés, már reggel 6 van
Volt BD50, remuxok, BD 3d.iso minden ami kell!!! A Sarkokban semmi fekete folt, meglepő hisz az 55" bemuató darabon láttam minimálisan, itthon a saját 65" oson, nyomát sem találom! Viszont az tény és való h ha homogén képet mutat, ez kb. mikor betölt a tv a kis Vakondos vagy madaras kép után 1x észlelhető és ha véletlen valami olyat tölt be pl medialejatszó vagy egyéb ilyen plusz készüléket! Xbox360on, IPTV -n, Popcorn Hour A-400 as media lejátszóval szintúgy semmi felhősödés, sarkosodás... A tesztelt tartalmakat leírtam fent, plusz még kb 4 órát FIFAztunk a haverokkal, ott viszont zavaró volt mintha picit homályos lett volna a fű, kikapcsoltam az összes képjavítót, szűrőt és lás csodát, tökéletesen éles lett a fű és minden egyéb!Szóval az első 10 óra tapasztalata hogy egy ÁR/érték arányban a piacon 165 cm-s méretben, szerintem még plusz 2-300 ezerrel drágábban sincs jobb! Aztán lehet vitázni Én ez mellett egy Samsung F8000 est és egy THX minősítésű SHARP tv-t néztem meg és azoknak a képminősége elmaradt az LG-étől, pedig a Samu 900 ezer - 1 milliós tv a Sharp hasonló árban van... tehát örülök h ezt a TV-t sikerült megvennem!
Későbbi tapasztalatokról majd még írok!!
Jó éjszakát/Reggelt mindenkinek!!

-
törölt tag
válasz
popuka94
üzenetére
Az LG-nek sokkal minőségibb és erősebb a hangja, és ez fontos szempont, ha nem akarsz +extra hangcuccokat venni hozzá. A médialejátszójuk hasonló szinten van, de külső lejátszó használata ajánlott. 3D-ben az aktívnál vibrálás érzékelhető, sokaknál ez fejfájással jár, és gyerekeknek sem javasolt. Ezek miatt vettünk mi is passzív 3D tévét.
nimfas Meg kell kérdezni, ha nem adnak, akkor van néhány hely, ahol lehet extra garanciát venni, érdemes feltérképezni őket, hogy melyik a legjobb.
http://Termékbiztos/ , Árvilág , Pluszgarancia, stb. -
popuka94
csendes tag
Sziasztok!
Vacilálok Samsung 48H6400 és LG 47lb670v között.
Ami kérdéses :
3d élmény aktív/passzív vica versa
hangzás élmény 2.0/2.1 LG javára
LG felhősödés?
Hálózatról / usbről filmek lejátszása, feliratok kezelése?Köszönöm előre is a válaszotok,
-
h1mpi
félisten
Mall.hu tegnap rendeltem, ma itt volt ingyen szállítással

Euronics-től rendeltem én is múlt hétfőn, de tegnap reggel közölték, hogy nem tudnak szállítani. Persze nem maguktól, hanem email írtam nekik. A válasz emailt nem másolnám be ide... Ott soha többet semmit, vicc az a cég! Mit kaptam kárpótlásként?? Ingyen szállítást! Szánalmasak...Andris_2: köszi!
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 42LB671V-t és már többször előfordult, hogy magától kikapcsolt.
Találkozott már valaki ilyennel? Vajon szervizelni kellene? -
h1mpi
félisten
Sziasztok! Ma érkezett meg egy LG 42LB730V tv és kaptam hozzá egy nfc matricát. Mit lehet kezdeni vele?!

-
keljoe1970
csendes tag
Zsmester89: Visszautalva a 47196-ra szeretném megkérdezni, hogy hol lehet átállítani a jobb-bal szem effektust? Mert valóban olyan, mintha a tv a jobb oldalt vetítené a balra és fordítva. De ezt csak tv-műsornál tapasztaltuk, USB-ről letöltött filmnél nem, ott egyszerűen nem volt térhatás, illetve igen gyenge. Vagy sima tv-műsor esetében ez a funkció nem is üzemel?
-
OldMike
őstag
válasz
maxi80
üzenetére
Lesznek majd még, akik kiegészítenek, egyet azért leírnék. A felsorolt két tévében még a smart sem ugyanaz: a kisebb számúban a hagyományos Netcast rendszer van, a 650-ben pedig WebOS. Teljesen más a működési elv, hogy melyik jobb nem akarnám eldönteni. Ezután már egyre inkább csak WebOS lesz, tehát akár jobb, akár nem, azt kell majd szeretni. (Nekem Netcast van, de láttam már működni a WebOS-t is, és tetszik, idővel pedig egyre jobb lesz. Az elvi lehetősége megvan, hogy - hasonlóan az Android-hoz - alkalmazásokat írjanak rá, ami a jövőbeni használati értékét növelheti)
A két tévé hardverben sem azonos, az 5700-ban kevesebb a memória, a processzor is gyengébb valamivel. -
Pubszon
veterán
válasz
keljoe1970
üzenetére
Így kell, csak nem a Q.MENU gombbal, hanem a MENU/setting gombbal (távirányítója válogatja) 6 másodpercig, amíg a bal felső sarokba nem jelenik meg a kis ablak.
-
maxi80
újonc
Áve
Olyan kérdésem lenne hogy szeretnék venni egy lg 42lb5700 vagy 42lb650-készüléket,melyiket érdemes pár lényeges infoval alátámasztva.A 3d kivül persze ua a smart rendszer van midegykibe mennyire felhasználobarát stb..
Ezek közül kell választanom a t-homtól venném részletre.
Elöre is köszönöm ha valaki megteszi hogy válaszol
(Nem volt még ilyen tvm és full nem értek hozzá) -
juhasz406
tag
Üv!
Csatornaváltáskor ha egyet léptetek akkor nem vállt át csak a csatorna nevét írja ki. Ha kettőt léptetek akkor átvált rendesen. Ez mitől lehet? valaki tapasztalt ilyet LG 671v -
TaylorPro
addikt
válasz
TaylorPro
üzenetére
Azt elfelejtettem hozzátenni hogy a digitalko emberke azt is mondta hogy nem kapcsolják be a TV-t. Mondom akkor hogy tesztelik le pixelhibára? Azt mondta meg van rá a módszer, és látszik kikapcsolt állapotban is. Ezt nem tudom elhinni de ráhagytam. Ha telón hívnak egyeztetni erre még úgy is rákérdezek. Azt tudnám elképzelni csak hogy bekapcsolják, majd utána gyári új állapotba helyezik a szoftvert.
-
MR!!
aktív tag
válasz
Angel2014
üzenetére
Hali !
Kijelzőt még nem nagyon lehet beszerezni (az új kb 160 körül van -drágább mint az új tv komplett, bontott meg még nincs mivel nagyon friss a tv)...
Alkatrésznek jelenleg nem kell senkinek, hiszen garis még 1-2 évig mindenkinek. Amúgy 20 körül veszik majd át alkatrésznek...
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Van egy 42"lw4500-as tv-m amit el szeretnék adni. A tv kb 3 éves, minden meg van hozzá, karc- és hibamentes.Mennyit ér ez így mostanság?
-
TaylorPro
addikt
válasz
üzenetére
Írásban is ugyan ezeket a választ kaptam, ami nem volt egy értelmű. A digitalko honlapján leírtak egyértelműek voltak, az ügyintéző pedig maximálisan képben volt. Korrekten, türelmesen elmagyarázott mindent és rögzítette is a rendelést. Ez miatt döntöttem az utóbbi mellett. Picit drágább, de nyugodtabb vagyok. Remélem nem lesz gond.
-
törölt tag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Rendben van hogy telefon, de legjobb ezekről írásos formában választ kapni.
Szerintem mindenről tud valamit az ügyintéző, de nem pontosan. Az árvilág, az a vásárolható 1,2,3 éves plusz garancia, amúgy 1 év gyári, és a második év az általuk vállalt garancia lenne, utóbbi az LG-tévék estében felesleges, mert a gyári szerviz biztosított hozzá. Erről pedig ők nem tudhatnak.
Valakitől olvastam itt, hogy a Bemutatoterem is ajánlott, többéves tapasztalatai alapján. -
TaylorPro
addikt
Most beszéltem telefonon a ledtvplaza ügyintézővel. Olyan érzésem volt hogy fogalma sincs milyen gariról beszélhetünk. Először azt mondta bolti garancia, majd azt hogy ez az árvilág garanciája. Majd azt hogy ja LG esetében első évben az LG szervizeli, a második évben a ledtvplaza. Fú, hát ez egy nagy katyvasz úgyhogy nálam kilőve.
Marad a digitalko, meg is rendeltem! Felhívtam őket. Nagyon korrekten udvariasan mindent elmondott az ügyintéző. Ráadásul külön kérésre kibontják, le ellenőrzik sérülésre, és pixelhibára is. Számomra eddig ez korrekt. Gyártói LG garancia a plusz 1 év szavatosság is. Be kell rendelniük, tájékoztatnak mikor várható, mondtam nekik hogy karira meglegyen.

-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Megtudjátok nekem mondani, hogy melyik 2014-es LG TV-től kezdődik a "True Motion" szolgáltatás (azt tudom, hogy az LB630-asban már megtalálható)?
Köszke
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Nem is tudom hogy kezdjem ....11.6 -án vásároltam egy lg 42lb650v 3D smart led tv ét tescoban , a napokban a barátnőmmel összevitatkoztunk és én nagyon hülye beledobtam a mértani közepébe a távirányítót ami persze tönkre is ment a kijelzője
Ilyen a tv: [link]Ebben szeretném kérni a segítségeteket , hogy esetleg valaki nem tudna ehez a tv-hez egy kijelzőt, vagy esetleg nem venné át valaki alkatrésznek...60k körül?
-
kew
senior tag
válasz
üzenetére
Igen, valami olyasmit írnak, hogy ha írásban állsz el a vásárlástól, akkor 14 nap, de valóban az a helyes

Mind a három évben az LG márkaszervizhez lehet fordulni gondolom, mivel ők állják a garit. De ha megjön végre, akkor megnézem a papírokat
Dobok egy mailt a digitalkonak, hogy most mire várunk. -
Sify
senior tag
Vajon a gyári garancia (2 év) és a bolti garancia (2 év) ér 5000.- Ft különbséget? :-)
-
kew
senior tag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Én a digitalkotol vettem most egy tv-t, jobban hangzik ez a 2+1 év gyári gar mint fele ilyen fele olyan mókolás.
A kommunikációjuk nagyon jó, kedvesek, bár kicsit lassúak. Vasárnap rendeltem, hétfőn megírták a szállítási feltételeket, leokéztam, kedden küldték a számlát, amit aznap átutaltam, azóta még nem írtak
Szóval kicsit pöröghetnének jobban. -
TaylorPro
addikt
A héten megrendelem az LG 42LB730-ast, végre eldőlt. Csak még mindig kérdéses hogy honnan vegyem? Jó lenne a tuti gyártói gari. A digitalko megbízható?
2 év gyártói garit írnak plusz 1 év szavatosságot:
http://www.digitalko.hu/index.php?ak=1&id=42lb730v_2__1_ev_garancia&kat=televiziok&alkat=led_1
Itt a gari nem egyértelmű 1 év gyári, plusz 1 év bolti garit írnak. De kihozzák, futár beüzeleli, tesztelhető, és azt írták lepecsételt LG garilevelet adnak:
http://www.ledtvplaza.hu/index.php?route=product/product&product_id=592
A kérdés az lenne hogy honnan vegyem meg szerintetek?
-
direwolf
őstag
válasz
Zirowe
üzenetére
A legtöbb broadcast adást 4:3 frameben sugározzák, függetlenül attól, hogy analóg/digitál vagy sd/hd. A 16:9-et aspect ratio taggel küldik, és a megjelenítő dolga megfelelő arányban kirakni. Pár kivétel van csak sattv-n (HBO HD, History HD, NGC HD, Eurosport HD, Viasat Nature HD), amik valós fullhd-k
-
Watt25
veterán
válasz
padi68
üzenetére
mit kell beállítani ahhoz, hogy az usb-re való felvételkor ne 4:3 arányba vegyen fel?
Nem értem a kérdést. Olyan képaránnyal rögzít, ahogyan a szolgáltatótól kapod az adást. Az már esetleg egy másik dolog, hogy milyen képaránnyal játszod vissza. (Úgy rémlik külön képaránybeállítás van visszajátszáshoz és tévénézéshez.) -
padi68
senior tag
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Zirowe
üzenetére
Na ezt holnap megkeresem
Besírok ha ez komoly (félre ne értsed, elhiszem, h komoly) :sPuma: vagy amelyik jobban harmonizál a szobához... Ízlések és részben pénztárca kérdése. Nekem meg ért egy kicsit többet (na nem sokkal), hogy ne üssön el túlságosan a többi eszköztől a színe. Ezért lett inkább 671 és nem 670

-
törölt tag
Zambullo is jó, de itt több információt találsz: [link], vagy az LG oldalán. Leírtuk már párszor, hogy 670-671 közt csak külső színeltérés van, ha hiszed, ha nem. Azt érdemes választani, amelyik éppen olcsóbb. Megéri a 671V a felárat, csak egy Magic Remote majd 10 ezerbe kerülne a 650-hez, ha belefér a keretedbe, és jó az a Local Dimming hidd el.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Stevenstyle
üzenetére
Ha visszaolvasol, par honappal ezelott volt egy naggggyyyon "komoly" vita arrol, hogy mennyivel kiralyabb belenagyitva nezni a filmeket.

-
Digital51
újonc
Szia!
Nekem kb. 2 hete van ilyen tv-m. Elötte sima 70cm-es Pana tv-m volt. A kép minőségével elégedett vagyok, valamelyik gyári beállítással is tökéletes a képe. A sokat emlegetett felhősödést nem nagyon veszem észre, tv-zés és mozizás közben meg abszulút nem. Amit eddig kipróbáltam :
Net: egy routeren keresztűl kábellel csatlakoztam. (40MB az internetem)Youtube videok akadásmentesen jönnek. Böngésző is szépen szerepel, természetesen egy combos PC-vel nem ér fel, de nem is arra tervezték.
Kűlső HDD: Iszonyat régi külső tápos usb-s winyót tettem rá (80Gb). Műsort szépen felveszi.
mkv-s filmeket gond nélkűl lejátsza, optikai kimeneten az 5.1 és DTS hangokat is átviszi házimozira. Belső és kűlső feliratokat kezeli, szinét, méretét lehet állítani. Én sárgára tettem, ez minden szituban jól látható. A felirat kódolást általában Latin1-re kell állítani.
USB pendrive-ről (32Gb) is jól dolgozik.
Frissítést most csináltam meg.
Mindenképp javasolnám hozzá a Magic távirányítót. Nekem 3 nap után jött meg, majdnem megőrűltem a sok potyogtetéssel.
Wifis dolgokat nem próbáltam, nem nagy hajlandóságot érzek rá.
Akkor 127e-ért vettem,+9e a Magic.
Röviden ennyi, ha van konkrét kérdésed, szívesen válaszolok. A kép mobillal készűlt!
-
Digital51
újonc
Hi!
Köszi, megcsináltam a frissítést, 5perc alatt végzett. Most már megvan a lista letöltés is.
Lementettem USB-re, de nálam csak 1 filet mentett le a "GlobalClone00001.tll-t. Állítólag lenni kell még egy filenak, a neve"xxLB650V-ZN00001.tll" és ez tartalmazza a programlistát. Na mindegy, küzdök még a ChanSort-al.Most próbálom elindítani a "Chan Sort" progit, de hibaüzenettel kidob.
-
Watt25
veterán
válasz
huncutka1029
üzenetére
Azért ez nem pont így volt. Elég régóta szélesebben a mozifilmek, mint 16:9. (Nézz csak meg egy tipikus régi western-t.)
-
Bodsa
csendes tag
Sziasztok!
42lb670 vs. 671 vs. 650 típusok között gondolkodom a vásárlásnál.
Csak egy oldalt találtam, ahol részletesebben le van írva, hogy mi a különbség az egyes típusok között
http://www.zambullo.de/fernseher/unterschiede-der-lg-fernseher-serie-lb-lb561v-lb570u-lb570v-lb580v-lb582u-lb582v-lb620v-lb650v-lb670v-lb671v-lb730v-lb731v-lb870v.htmlPróbáltam kideríteni, hogy a 670 és 671 között mi lehet a különbség, ami egyes oldalakon 8e-30e Ft-os árkülönbözetet jelent, de nem hiszem, hogy csak a színben van eltérés.
Illetve a másik dilemmám, hogy a 650 és a 671 között van-e olyan lényeges eltérés, ami a képi megjelenítési minőséget befolyásolná?
Mert egyik fórum tag és egy mediamarktos "szakember" is azt mondta, hogy a 670ben más LCD panel van (IPS)
A német honlap szerint csak abban van különbség a 650, 670 között:
-500 helyett 700Hz-es MCI
-Magic Remote távirányító
-2.1-es 2x12w-os hangszóró
-Local Dimming/ Micro Pixel Control (Helyi fényerő szabályozás)e honlap szerint a local dimming-nak csak akkor van értelme igazán, ha full array backlight-os a kijelző, ha sima backlit-es akkor nem
http://www.rtings.com/info/what-is-local-dimmingSzóval összefoglalva
-670es megér-e 10-30 ezer forinttal többet? illetve full array backlight-os e a kijelző?
-650-esnél tényleg zavaró-e a fényerő foltosodás a sötétebb részeken?köszi
-
parkr
őstag
válasz
huncutka1029
üzenetére
a nyomi filmesek nyilván nem tv-re készítik a filmjeiket, hanem mozivászonra, ami tud változni, jött ugye a 3D, imax stb.
a kiadótól függ hogy milyen arányban adja ki, de talán tényleg szerencsésebb ha nem vágják le a széleit. -
Zirowe
nagyúr
válasz
huncutka1029
üzenetére
Emlékszem egyszer véletlenül rákapcsoltam rtl-re, ahol 4:3ban ment a phantom menace.
Sétáltak hárman és beszélgettek, ebből két embert nem lehetett látni, mert ki lettek vágva, de legalább az akciójelenetek darabosak voltak dvb-t alatt..
-
huncutka1029
addikt
Jaaaaaaaaaaaaa,
Mivel pár éve a 4:3 volt elterjedt, a nyomi filmesek elkezdtek 16:9 képarányú filmeket gyártani.
Az ember bosszankodott, majd vett egy ilyen képarányú t-t és örült, már ha nem Magyaroországon lakott, ahol még ma is 4:3 az átlag képarány.. Mert itt a képen nem csak alul felül, de oldalt is fekete sáv látható....
De hogy másnak se legyen " örömbódóttág" az filmesek átálltak a 14:9, majd mostanság a 21:10 képarányra, hogy tökmindegymilyentévédvanbammegköcsög..... akkor is legyen fekete csík.Hát elég bosszantó nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tybike81
őstag
válasz
wong kok wah
üzenetére
Miért van az hogy leszedek egy 1080p filmet,és mégis alul felül megvan a fekete csík. 1080pnélmár nem teljes képernyősnek kellene lennie a filmnek? Így teljesen élvezhetetlen a 3d, sokkal jobb lenne ha teljes képernyős lenne

-
hosszug
tag
Sziasztok. Valaki tud olyan mediaplayert, vagy bluray lejátszót ajánlani, ami gond nèlkül lejátsza a 3 D-ès .iso fájlokat.
-
OldMike
őstag
Talán a menükezelése kicsit gyorsabb, de ez szubjektív.
Amúgy meg nem lehet okosnak lenni a frissítések terén. Ez már inkább hitkérdés![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Van aki a vásárláskori FW-t használja végig, és boldog vele. Más meg folyton frissít, és azzal boldog.
(szerintem a WebOS elég új dolog, úgyhogy még frissítgetni kell a javítások és változtatások miatt) -
törölt tag
válasz
juhasz406
üzenetére
Hagyd a kedvenceket, inkább pakold előre a fontos csatornákat, sorban, majd mentsd el usb-n. Még jól jöhet.
Vagy szedd le a ChanSort progit, amivel sorba lehet rendezni a csatornákat PC-n. Előtte lemented pendrive-ra. Mentés USB-re és vissza, ezt a csatorna hangolás menüben alul találod.
pubos Ha minden jó és szép, vagyis nincs miért, akkor ne frissíts, majd esetleg később. -
OldMike
őstag
válasz
zannor
üzenetére
A módosítások gyorsan megvannak, de sajnos újra kell muxolni, csak akkor lépnek érvénybe. Ez általában néhány perc alatt elkészül. Esetleg annyi előny lehet még, hogy akár ki is szedheted a felesleges sávokat, és valamivel kisebb lesz a fájl.
Az LB sorozat igényét nem ismerem, a korábbi évjáratok csak az L4.1 beállítású MKV fájlokkal működtek.pubos
Azért az sem mindegy, hogy melyik van rajta: visszafelé nem működik. Korábban valaki azt írta, hogy a 04.38.xx verziót célszerű megvárni, abban javították a fordítási hibát (esetleg mást is).
-
juhasz406
tag
Üdv!
Egy LG 42 LB671V- készüléken beálítottam az összes csatornát amit talállt. De nagyon sokat, ezért csinálltam kedvencek menüt. A tv újraindítás után a kedvenc csatornák jönnek be de néha elfelejti a tv és az összeset beadja. Valaki tapasztalt márilyet?
-
pubos
tag
hello.
42lb650
Melyik Firm.ajánlott rá?
04.32.20
04.30.16
03.23.25
Érdemes rá rakni a legújabbat?Változik valami?előny hátrány érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- MIUI / HyperOS topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgatós találkozó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Volt BD50, remuxok, BD 3d.iso minden ami kell!!! A Sarkokban semmi fekete folt, meglepő hisz az 55" bemuató darabon láttam minimálisan, itthon a saját 65" oson, nyomát sem találom! Viszont az tény és való h ha homogén képet mutat, ez kb. mikor betölt a tv a kis Vakondos vagy madaras kép után 1x észlelhető és ha véletlen valami olyat tölt be pl medialejatszó vagy egyéb ilyen plusz készüléket! Xbox360on, IPTV -n, Popcorn Hour A-400 as media lejátszóval szintúgy semmi felhősödés, sarkosodás... A tesztelt tartalmakat leírtam fent, plusz még kb 4 órát FIFAztunk a haverokkal, ott viszont zavaró volt mintha picit homályos lett volna a fű, kikapcsoltam az összes képjavítót, szűrőt és lás csodát, tökéletesen éles lett a fű és minden egyéb!
De szívtam már meg nem egyszer műszaki cikkel, ezért variáltam ennyit. Remélem kariig megjön mert azt mondták nem garantálják, totál kifogyott minden készlet.

Ilyen a tv:
Részleteznéd, hogy pontosan mit takar ez a 2+1 év, milyen papírokat adnak vele, hová lehet fordulni az első 2 év, és a +1 év alatt? Akkor is elég lesz, ha már megkaptad.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mobilizmo