- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
szabo.norbi #571 üzenetére
Nem tudtok mit csinálni, kernelt váltogatni és megnézni melyikkel kevesebb. Órajelet lejjebb venni lehet még.
pusihusi: A törléssel vigyázz, mert nekem bootloopot okozott, pedig olyat töröltem, amit biztos, hogy szabad. Ezt csinálta a LamHoang is. Érdekes módon az is deodexed volt. És tegnap deodexáltam az OptimusG3-at csak úgy szórakozásból és amikor abból is töröltem egy programot, rögtön bootloop lett. De amíg nem volt deodexálva lehetett törölni. Nem tudom erre mi a magyarázat.
-
rayoliviero
veterán
válasz
szabo.norbi #568 üzenetére
Viccnek szántam csak, hogy vidd vissza, nekem is ennyi a CPU. Nyár van, meleg van.
-
Mankó
veterán
válasz
szabo.norbi #565 üzenetére
Nalam most hult fenykepezgetes utan, jelenleg 48 fok. Igaz en alul is feszeltem 37.5-el, de ez akkor is jobb, mint az eddigi 60 fokom.
-
rayoliviero
veterán
válasz
szabo.norbi #565 üzenetére
Gari, de javítás után, ne menj messze a szerviztől. Fél órát netezz a környéken, tedd fel a CPU tempet és mivel 60 fok lesz megint, adhatod is rögtön le újból.
-
Mankó
veterán
válasz
szabo.norbi #563 üzenetére
En is ezen agyaltam tegnap, mert eleg melegnek ereztem a telot dm 4.0 + yoda 3.5el, de az csak 60 fok volt netezessel.
Most Dori 6.1 van fent, s ezzel hult 10 fokot most ezt tesztelem. Tegyel te is vele egy probat! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szabo.norbi #306 üzenetére
mondtam, hogy jó!
engem csak az akadások, röccenések zavarnak. -
Harcsai
senior tag
válasz
szabo.norbi #300 üzenetére
Mi ez az Aroma Debloater for CloudyG3?
Mármint úgy értem, hogy ez valami automatikus valami?
-
david_97
senior tag
válasz
Nekem security error a kk kernellel
5let?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nem rossz, de az enyem dm rommal, 6.1-es dori kernellel -25 alulfesszel kb. 1 ora kijelzoidovel tud tobbet.
Napok ota 6 ora koruli a kijelzoido.
Ami brutalis volt, az az, hogy 2 napig (48 ora alatt) nem nyultam hozza es keszenletben mindossze 98 %-ra "esett".
Ez mar azert joval jobb, mint egy 3110-es nokia uzemideje... -
Bubukain
senior tag
válasz
szabo.norbi #195 üzenetére
Solid explorer
-
pusihusi
addikt
válasz
szabo.norbi #189 üzenetére
Szia azt belinkelnéd? "Optimus G pro 2"
-
Snoop27
őstag
válasz
szabo.norbi #131 üzenetére
Szerintem a 2 file-ban biztosan talalsz olyat is ami a stock romban is megtalalhato, s nyugodtan torolheted (ertelemszeruen csak azt, ami neked nem fontos).
(#128) Mankó : szivesen
-
sitotomi
tag
válasz
szabo.norbi #78 üzenetére
Kicsi volt a tok és beleerőltetted? Nem tudom elképzelni hogy nyomoríthat meg egy tok egy telefont...
-
rayoliviero
veterán
válasz
szabo.norbi #75 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
válasz
szabo.norbi #70 üzenetére
Szívesen.
Az én telóm is sárgásodik kicsit, ha meleg.
-
rayoliviero
veterán
válasz
szabo.norbi #66 üzenetére
System app és priv-app mappákban nincsenek odex fájlok az apk-k mellett. Így kisebb a ROM mérete.
-
schferenc77
aktív tag
válasz
szabo.norbi #59 üzenetére
Másik pendrive megoldotta a problémát :-)
Viszont ami furcsa, és nem tudok keresztül lendülni rajta: korábban az sms backup +-t használtam, ami a gmailbe tolja fel az sms-eimet és szépen vissza is töltötte.
Most próbálom belakni a romot, és visszatölti az sms backup az sms-eket (legalábbis kiírja, hogy x db sms visszatöltése sikerült), de nem látszik sem az üzenetek között, sem a hangoutsban. Az üzenetek között egy pillanatra feltűnik a lista, de aztán tök üres lesz. Írtam egy teszt sms-t, az szépen megjelenik. Ugyanakkor, ha azt elmentem, felkerül a gmail-ba, de utána visszaállításkor megint nem látszik. Mintha nem tudná megjeleníteni. Próbálgattam már mindent, de nem ok, Végszükség esetén visszarakom a mentett rendszert, TB-pal készítek egy mentést az sms-kről, és utána DM rom után abból állok vissza, de jó lenne ezt a kört mellőzni :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Kerékpársportok
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest