- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanyo1977
csendes tag
válasz
stefi68 #8796 üzenetére
próbáltam visszaállítani PCsuittal, de hibaüzenettel megadja magát.
Próbáltam elemeztetni a weben az ".enc" fájlt, de nem tudnak belőle hozzá való progit kiolvasni.
Ezért gondoltam a virtuális G2-re, hátha arra rá tudom húzni akárhogyvalahogy.
Eddig a visszaállás tűnik egyedül járhatónak..
szerintetek van buktatója a downgrade-nek? -
drsanyo1977
csendes tag
válasz
stefi68 #8796 üzenetére
Sajnos nem ilyen egyszerű a helyzetem
Nincs TWRP, csak olyan LG PCSuit biztonsági mentésem van, amit nem lehet visszatölteni lollira. Ha visszaállok KK, akkor azt rátolom a tellára, mentek a super backup progival, tolom a felhőbe meg a gépre, majd lolli. Van ebben valami buktató?Szerk: A titanium PCsuitból is ki tudja szedni? Nem tudom... Sajnos g.ci ".enc" formátumot használ a biztonsági mentés, amivel semmi nem tud kezdeni semmit.
-
-
iceQ!
addikt
válasz
stefi68 #8355 üzenetére
Lollipop került fel!
Gondoltam egyet kk baseband vissza + OptimusG3 1.4....Na meg is főtt az egész rendszer de úgy hogy többet nem tudtam semmilyen romot felrakni.
Megoldás nálam: KDZ flash v20H!
Igazából holnap adom muternak a telót, mert nálam csak itt pihen a polcon így nem foglalkoztam a problémával sokat.
-
FGyula30
aktív tag
válasz
stefi68 #8239 üzenetére
[link]
This thread to share with you this zip that contains the originals partitions of D80220H version, all except the recovery, and wich is prerooted.
It is only for those who are under bumped recovery(@blastagator TWRP ).
Before the flash, wipe system,data,cache and dalvick recommended.
After the flash you'll have a pure stock prerooted D80220H open euro firmware which keeps your custom bumped recovery.Nekem ez van fent biztonságinak, de még nem kellett...
-
akooos
veterán
válasz
stefi68 #7729 üzenetére
Hali,
Mint a másik topicban is említettem, ez kevésbé szoftveres, mint hardveres gond. Volt aki "komolyabban" utánajárt.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
KonklúzióA sok "szenvedés" közben én is kipróbáltam a hangrögzítőt amikor neki baj volt vele. Telefonálás közben nekem nem halóztak soha, hogy nem hallanak. A hangrögzítő botrányosan szarul működött, csakúgy mint a videózás. Videón sokszor lehetett hallani különböző ciripelő, csicsergő hangokat amik a valóságban nem hangzottak el.
Ezután egyre többször hívás közben is panaszkodott a túloldal, hogy valami nem stimmel. Kipróbáltam én is, hogy másnál volt a G2 és felhívtam "magamat". Elhalkuló, aztán hangosodó hangok, recsegés stb.
Amikor az enyémben alaplapot cseréltek, elmondtam, hogy nagyon rossz hangja van videózás közben, hangrögzítés közben és sokszor panaszkodnak telefonálás közben is, hogy olyan mintha 3 méterről beszélnék. Mikor visszakaptam említette a szervizes srác, hogy valami fóliát és valami mikrofonos kábelt is cseréltek rajta. Azóta hibátlan a diktafon is, a videó hangja is és a telefonhívás is.
Ja és a Cloudystock egy 100% G2 alapú ROM, mehet rá nyugodtan az XCAM.
A Youtubeon lévő videókról nem tudok nyilatkozniNem minden G2-nek szar a hangfelvétele, ahogy fentebb írtam.
-
logarithm
őstag
válasz
stefi68 #7596 üzenetére
Úgy (is) értem, hogy pár fogalommal tisztában legyen pl: governor scheduler.
Amúgy én is kb stock beállítással használom, ahogy dori elképzelte.Amit átállítottam:
1: master core fül alatt darkness gov az összes cpu-ra
2: sound control fül alatt saját igényeimre szabva.
3: other fül alatt logcat logger: always disabled
4: tweaks fül alatt: sweep2sleep pipa ki (tehát kikapcsolom)
és ennyi, még keresem a pro gov és scheduler kombót, de amit használok most jónak tűnik. -
logarithm
őstag
válasz
stefi68 #7591 üzenetére
Akár lehet az is, bár dori kernelt mindig haladóknak ajánlom
(ez volt i9100-es topikban is
)
Nos most a bétát használom és eléggé jó irányban haladunk (amúgy full stabil a kernel hamarosan jön a v10-es verza)
A lényeg: [link]
"*Merged all latest updates to GPU driver code. now we can beat any LG G2 average GPU score.
and that not just a score. it's real noticeable performance boost with lower heat from chip."és tényleg nem melegszik, ha kemény játékot tolsz természetesen igen
itt a béta tárhely: [link] (de mint írtam hamarosan jön a v10 új linaro toolchainel buildelve
)
dori kernel topikja: [link]
A doriban működik minden rendeesen? Knock Code is, feloldáskor és a lezárás is?
Nem tapasztalható melegedés meg ilyesmi? -> persze minden működik -
batai15
félisten
válasz
stefi68 #7526 üzenetére
Annyira nem vagyok járatos benne de szerintem a decibel és a frekveniát jelölik a számok.
Ki kell tapasztalni egyébként a további kérdéseidre válaszolva, de mondjuk jobban jártok
ha a viper fx-et rakjátok fel ott lehet ezekkkel babrálni, plusz hangszóró meg fülesre beállítani stb. -
hard74
senior tag
válasz
stefi68 #7438 üzenetére
Természetesen nem fotoshop. Leírtam miket használtam. Opera mini nagyon takarékos, cserébe fapados, de fórumokat olvasni tökéletes. Mobilnet, wifi csak akkor van bekapcsolva, ha böngészek.
Egyébként nem ez a csúcs aicp-on az elején volt ennél brutálisabb is.
https://docs.google.com/file/d/0B27-G9NjDHo_V3BPbzhwY1RDa00/edit?usp=docslist_api -
FGyula30
aktív tag
válasz
stefi68 #7177 üzenetére
Az antutu 5 mérésből 5x mást fog mérni, de gondolom tudod.
A Stock H rom teljesen jó-gyors rom, csodát nem kell várni a cloudy-tól sem.
Dorimanx-ot próbáld meg alucard-on, de kicsit jobban fog merülni.
Itt a mélyvízben keress rá a beállításokra - DM régebben sokat írt róluk. Képek is vannak fent. -
Padree.c2
tag
válasz
stefi68 #7141 üzenetére
Nem fogalmaztam pontosan, igen, felajánlja a bruteforce-t is, amikor az első akadájba ütközik, de azt lefuttatva írta ki nekem amit az előző hozzászólásomban írtam, vagyis, hogy nem támogatott a készülékem, ezért nem tudja megcsinálni a folyamatot. Van esetleg valami trükkje, amit kifelejtettem, pl. fly-mode, vagy hasonló?
-
Danny365
őstag
válasz
stefi68 #7097 üzenetére
Mivel a bootloader zárt és nem is lehet nyitni, kénytelenek vagyunk megkerülni. JellyBeanen erre loki-t használtunk, ezt a kiskaput viszont az LG becsukta a KitKat frissítéssel, így új megoldás kellett (mondjuk nekünk annyira nem, hisz ott az autorec, G3-on viszont nem volt hova downgradelni ugyebár). Így született a Bump, ami lényegében hozzáad valamiféle kulcsot az img fájlokhoz, így nem fogja visszadobni a rendszer, hogy "hát te ezt bizony nem fogod flashelni".
Szóval ezért kellenek KK bootloaderhez Bumped cuccok, mert amúgy nem működnének. Hozzáteszem senki sem tudja, hogy egyáltalán lenne bármilyen előnye a KK bootloadernek a JB-vel szemben...
@ToomyC
PA GAPPS, sose volt velük gondom. -
Danny365
őstag
válasz
stefi68 #7087 üzenetére
Nem, OptimusRs csinált ROMokat/kerneleket xda-n, aztán az egyik ROM-ból szedte ki
Azt meg már neked kell eldöntened, mit szeretnél feltenni, stock alapú ROM-okhoz én anno dorimanx kerneleket használtam, a topikját követve úgy tűnik, azóta még jobb lett csak. De tényleg azt tegyél fel, amit szeretnél, meg hát nem kell elkötelezned magad egy mellett.
Nagyon tippet sem tudok adni, én vagy fél éve nem voltam LG-féle ROM-on, így nem tudom, most mi a menő. -
Danny365
őstag
válasz
stefi68 #7085 üzenetére
Saját kernel...hát attól messze van, de igen, felteheted azt. Ettől függetlenül a helyedben én a TWRP-t frissíteném utána (csak simán flasheled az újabb verziójú TWRP-t az aktuális TWRP-ből), mert gondolom nem éppen a legújabb van még ebben a frissített autorec-ben sem.
-
Danny365
őstag
válasz
stefi68 #7080 üzenetére
Elvileg most már KitKat alatt sem szükséges az Autorec-et használni, simán flashelheted mondjuk Flashify-jal (én ezt ajánlanám a TWRP Manager helyett, bár gőzöm sincs, az mit tud) az .img fájlt.
BUMPed TWRP-t meg itt találsz hozzá. Értelemszerűen csomagold ki a .zipből az .img-et.Szerk.: hozzáteszem ha ezt az utat választod (Autorec kihagyása), akkor egyik Lollipop ROM sem fog működni, mivel azokhoz JB bootloader kell, így meg ugye marad a KK, hisz az Autorec csinálná a downgrade-et. Viszont a későbbiekben tudod flashelni a JB bootloadert valahonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest