- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
-
stefi68
addikt
Ugyan ezt írják le a SRK rom (ez egy portolt G Pro 2 LP rom) ismertetőjénél is:
"Restore to your backup ROM.
Quote:
1. Install Auto Rec for D802/D805
2. Reboot to recovery
3. Install LGG2-droidth-fixed-KK-Partition
4. Restore your backup file
5. For safety Flash KK Baseband again before reboot" -
stefi68
addikt
Jó, persze, csak az elv miatt. Nyilván egyszerűbb (gyorsabb) egy 600 kB-os zipet lefuttatni mint egy 1,7 GB-osat
Amúgy nem bírtam ki, csak felraktam az Xposed-et, meg a Gravitybox-ot (LP) nam minden működik úgy mint a KK változatnál, pl Advanced Power menü nem működik, de a főbb funkciók amiket használtam mennek. persze így is csoda, hogy működik mivel erősen béta még.
Na mára elég is lesz....
-
stefi68
addikt
A spanyol oldalon így írják:
(translated: ES -> EN)Back to Stock KK
- We go to recovery.
- We make the corresponding wipes
- Flasheamos the JB Bootloader
- Flasheamos the KK_Baseband
- Flashemos our .zip Stock v20H
- Flasheamos the SuperSU to keep the root: Official LinkLehet, hogy a recovery-vel felrakható Stock 20H helyreteszi a partíciókat?
A megszüntetett xda-s topikban viszont én is olvastam erről a partíció visszaállításról. Le is töltöttem azt a zip-et.
-
hard74
senior tag
Sajnos nem lett hosszú életű a simple v2,mert a 30x30-as navi mod flash-elése után térdre esett a rendszer. Folyamatosan a system ui leállt üzenetet dobálta, így ment vissza az 1.2 backup. Idő hiányában egyenlőre nem kezdem újra, majd legközelebb.
Ami pozitívum a romban:van kettős ablak, felcserélhető a vissza, és alkalmazásváltó gomb. Valamint van olyan funkció, hogy ha a navi sávon jobbra húzod az újjad, az egész ui összemegy(mint a qslide, de itt minden).
Ami viszont nem tetszett az az előlapi érintőgomok elrejtése menüpont hiánya. -
Aucor
senior tag
Ó. Ezt nem tudtam. Akkor KDZ után megpróbálom mégegyszer. Köszi a segítséget!
(#7747) Meggyi001: Recot próbáltam, sehogyse megy. De ezt annyira nem értem. Miért nincs a recoveryben egy usb háttértár mód? Ha lenne, akkor nem tégláztam volna le, mert az error után ment volna vissza a simplerom... Van olyan recovery amiben ez bennevan?
-
tesopapa
aktív tag
Esetleg csekkold a bootloadert.
Ez tuti jó: KK-20H-D802-BOOT-LOADERhard74: Amúgy nálad is jó az 1.2? Egyelőre minden ok. Akku később derül ki.
-
Valaki1234
tag
Ezt tettem fel: http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-5-1.php (természetesen a D802-re valót)
-
Igen flashyfi.vel is feltehető a bumped twrp, de ha végül nem sikerülne, lefagy megáll félúton a telepítés akkor nagyobb baj van, biztonságosabb twrp alól rendezni ezeket!
Igen feltettem énis az 1.1.et, de nem 1:1.be hanem kicsit bele piszkáltam, lecseréltem pár system appot meg tettem bele sajátokat is, meg a twrp.t is frissítettem benne mert asszem talán a 2.8.4.3 ast teszi fel magának a zip ből!
Nálam FULL HIBÁTLAN semmi hiba/fagyás de még restart sem volt!
-
Valaki1234
tag
Nem tudom nálam miért indult újra, de 1 napos életideje alatt, úgy hogy volt közbe egy factory reset kb 8-9szer újraindult.
Amúgy a rendszer nekem tetszett, ha ilyen lesz a hivatalos Lollipop is, akkor sok panaszra nem lesz okunk, bár a Status Bar meg a Quick Menu ikonok AOSP-en nekem jobban tetszenek.Egyébként ha valakinek olyan problémája lenne, hogy a portolt stock Lollipoppról visszatérne CM-re TWPR-s mentésből, és nem megy a képernyő forgatás, akkor meg tudom erősíteni, hogy a #7374 hozzászólásban javasolt módszer működik
-
Valaki1234
tag
Köszi a választ kipróbálom így!
Mi baj vilt a portolt lollival?
Nálam elég sokszor újraindult magától a rendszer. Hiába csináltam factory resetet, az se segített rajta, egyébként más bajom nem volt vele (mintha rezgő módba nem jöttek volna az értesítések, de ebbe nem vagyok biztos). -
noxon
őstag
-
Corgan82
aktív tag
Én az AICP-ot használom, most jelenleg a 28-ai verzió van fent. Semmi probléma sincs a home gombbal. De az előző verziókban sem tapasztaltam semmi ilyesmit.Nem tudom nálad mi lehet a probléma.
A BlissPop ROM-ot és hanyagolnám a helyedben, legalábbis én kipróbáltam az 1.8 verziót, de tele volt hibával, fc-vel. Ha átállítottam a sötét témát, akkor a beállításokban kb. 3-4 menüt lehetett kiválasztani, a többinél sorban FC-ket dobott. Máshol sem működött megfelelően a ROM, bugos az egész. Lehet nálam nem volt jó valami, nem tudom, de szörnyű volt, alig vártam, hogy letöröljem. Kíváncsi leszek neked mi lesz róla a véleményed.szabyka95
Mit értesz az alatt, hogy mindenben jobb a Resurrection ROM mint az AICP ? Mikben sokkal jobb ? -
hard74
senior tag
Clean flash-el újratettem az ACIP 24.-ei nightlyt. Az alkalmazások gomb visszatért. Mondjuk ideje volt a cleanflash-nek, mert már lassan 2hónapja csak dirty flash volt.
Viszont ismét van egy probléma. Felraktam egy témát, minden rendben volt amíg dobott egy beállítások fc-t. Záróképernyő visszaállt a defaultra, de ezt orvosoltam a redbiro által leírt módszerrel.Egy gond azonban maradt, a gyorsbeállítások csempék maradnak eredetin, bármilyen témát rakok fel. Erre nem tud valaki megoldást? Miért nem témázható a gyorsbeállítások csempe. -
Danny365
őstag
Munka nemigen volt benne, de szépnek szép.
Más: találtam egy tök jó kis toolt a Theme Engine-hez, így gyakorlatilag percek alatt olyan témát csinál vele magának az ember mindenféle tudás nélkül, amilyet akar. Itt egy videó: katt.
És itt lehet beszerezni. Mondjuk még elég kezdetleges állapotban van, így akad(hat)nak hibát - még nem próbáltam amúgy.Eddig is viccesnek tartottam, hogy ilyen 500-700 forintokat elkérnek egy tök alap témáért, így meg aztán pláne.
-
Mindeképp írok majd véleményt.
Amúgy így, hogy official lett, ez azt is jelenti, hogy OTA-n telepíthetem majd nyugodtan a néhány naponta jövő frissítéseket hozzá?
Ha igen, akkor jónak néz ki az a terv, hogy amíg nem rakoncátlankodik a rendszer, addig OTA-val intézem a frissítéseket, majd ha több napon át valami baja lesz, akkor feltelepítem az épp aktuális verziót tiszta telepítéssel, majd így újrakezdve ezt a körforgást? -
Danny365
őstag
Nekem nincs semmi bajom vele, gyors is, szép is. Nyilván amit egyes ROMok külön kínálnak feature-öket, az nincs benne, de én nem is használtam azokat.
Az akksi is jól bírja. Az "Egyéb" cuccról meg azt olvastam, hogy a többi ROM-nál úgy oldották meg, hogy egyszerűen eltüntették a listából, vagyis ott van, csak nem látod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest