- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harcsai
senior tag
-
-
HUTCHDB
nagyúr
barmilyen uj telepitesnel, es factory resetnel is ha belepsz eloszor a google fiokodba (es korabban bepipaltad azt az opciot, hogy mentse el a google az alkalmazasaidat) akkor van lehetoseged az elozo appok automatikus visszatelepitesere.
magyarul telepitsd a gapps-ot, majd jelold be pipaval az elobb emlitett lehetoseget, es minden alkalmazasod telepul (mentesek nelkul) automatikusan. -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Az optimus romok nagyon jok.
Mondjuk nalam most a miui az etalon.
Hibatlan.
Semmi hibaba nem botlok.
Le a kalappal a fejlesztok, portolok elott, nem hittem volna, hogy ilyen szintre fel tudjak hozni ezt a romot.
Mind sebessegben, mind minosegben, mind simasagban az egyik legjobb rom szamomra most.
Tudom sokan probalgattatok, de nem nagyon jott be senkinek.
Nalam is 1 nap, majd 2-3 napig volt, majd 1 napra visszavaltottam g2 kinezetu romra, de mar hianyzott.
Majd osszeszedem mar, hogy nekem mi az amiben jo ez a rom, de nyilvan nekem masok a preferenciaim. -
rayoliviero
veterán
Akkor nem tudom sajnos mi lehet.
Én most Cyanogenmod 11-et használok, ezzel nagyon meg vagyok elégedve és frissítik rendesen. De ugyanilyen jó a SlimKat is.
Laca71: Neked is ezeket ajánlom. De ha G3 ROM-ot szeretnél, akkor OptimusG3 1.3.2. Nekem G3 ROM-ból ez volt a kedvencem.
-
Én sem kapom meg egyből, ezért egy régebbi verziót használok....
-
HUTCHDB
nagyúr
A miui csak a 7.4-es dorimanx kerneltől támogatott.
Most mivel miuit használok, így a 8-as verzió előttit favorizálom, így maradt az utolsó 7...-es.
A Cloudy romhoz én a 7.1-et próbáltam, azzal hibátlan volt.A térerőhöz inkább a firmware -nek (modemnek) van köze, nem a kernelnek.
-
Snoop27
őstag
Megjelent egy "uj" G3as rom, a Lam Hoang G3 2.0, egesz jonak tunik, egy probat meger.Szerk: kozben visszakerestem, mar volt linkelve.
-
HUTCHDB
nagyúr
Szerintem a legsimább romok DroidMester G2-es romjai.
Ezek közül nekem a 3.4 slite az, ami a legjobban teljesít még a mai napig is.
Aztán jön DroidMester G3 alapú romja a G3_By-DM_2014-09-29.
Cloudy G3 alapú 2.0-ás romja a következő.
Optimus G3 1.3.2.
Nálam ezek a legjobbak.(#3518) Corgan82!
No ezt is kipróbálom akkor!
Köszi a linket! -
kiezTe90
senior tag
Köszi megvan!
Neked is köszönöm hard74.Még egy kérdés. Ez a cpu alulfeszelés meg állítgatás mire szolgál pontosan? Változik valamint a telefonnak a teljesítménye? (Melóhelyen muszáj játszani, mert szétunnám magam...hehe, és nem szeretném ha valamit romlana a teljesítmeny)
Esetleg ez is a plusz üzemidöre szolgál, vagy csak arra hogy az antutu jó eredményt mutasson? -
tutaj01
aktív tag
Nekem is nagyjából egy hete van fenn, de az aksiidő valóban romlott!
Eddig simán hoztam 4 óra, és afeletti kijelző időket, most 3 óra, 3,5 óra ... Ugyanaz a használat mint előtte.
A másik mínusz pedig hogy sokkal jobban melegszik. Minden kis szar miatt! Pl. Egy szimpla hírolvasás reggel, és meleg... 1.3-nál ilyenkor még "jeges" volt.
Amúgy ezen kívül semmi gond! De ezeket panaszolják xda-n is. -
jaja, most huztam rá egy régebbi cloudy g3-at, és röhögve vágta indulásnál a 40k-t.
ugy hogy marad.(lehet hogy másik kernellel jobban teljesített volna?
észrevehetően smoothabb mint a 2.0.(nemtudom miért)
előtte MIUI legujabbat probáltam twrp-ből, de SIM hiba fogadott Bluetooth FC özön mellett, kuka.
felszórtam egy PardusHD 7.7-et is de ott meg nem volt NAVi Bar dafuq?ugyhogy hagyom rajt a régebbi cloudyg3-at,
még Dm romját várom lassan egy hete, de b*szik +osztani... -
HUTCHDB
nagyúr
Ezt igy nem jelentenem ki, hogy barmiben is jobb lenne.
A lenyeg, hogy masabb.
Vannak olyan megoldasok, amik tetszenek, foleg az apro reszletessegig egyedire szabhato ui es sok aprosag (pl. adatforgalom kijelzes, a kulonbozo elore beallithato uzemmodok, stb.)
Sok ingyenes tema, temaelem toltheto le az adatbazisbol a betutipustol az ikonokon, a tarcsazon, az sms megjelenitesen at a zarkepernyo feloldasanak modjaig.
Szerencsere elerkezett a fejlesztes olyan szintre, ( az lg alapnak es a cserelheto kernelnek koszonhetoen) hogy szinte ugyanolyan sebessegu lett a rom, mint a gyari lg romok.
Van akinek ez az egesz tetszik, van akineke nem, es apple majmolasnak titulalja.
En tobb eve foglalkozom a miui-val, teszter is voltam korabban s2-n, igy nekem szivem csucske....(#3319) Mozart62 !
Semmi gond, barki tevedhet! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest