- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyzard
tag
Ez a Lam Hoang tényleg sokat fejlődött a kezdeti verzióhoz képest, úgy érzem ez már maradhat hosszabb távra, kicsit sok volt a 'romolgatás' mostanában.

-
ha t-mobile-os magyar telóm van és vissza kéne állnom a root+custom rom kombinációról gyári állapotra, akkor melyik kdz-vel lehetséges ez?
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Megvan végre a G2-m. Előre is bocsánat a láma kérdésekért, de van még miben fejlődnöm.
Először is azt szeretném megkérdezni, mert úgy tudom az android 4.4 már tud olyat ha névjegyek között keresgélek akkor ha beírok valamit a keresőbe interneten is tud keresni... pl: étterem, boltok stb...
Egyelőre ennyi, ha eszembe jut valami még írok. -
Corgan82
aktív tag
-
Corgan82
aktív tag
válasz
sanyika987
üzenetére
Igen, a saját kernelt a ROM saját kernelére értettem, ami alapból benne van. Nincs sajátom.

-
pusihusi
addikt
Jó reggelt valakivalakivrJvalaki valaki V éjépV felrakta már az új Optimus G3-at? Milyen? Bocsi a tabletta műveli.
-
Gaberking
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Úgy látom, holnapra tartogatja. Ne legyen igazam, de szerintem nem fogja megosztani velünk holnap sem!

-
Harcsai
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Talán ha sosem tölti fel teljesen az akkut!? Hmmm? Az is "alulfesz"

-
Gaberking
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ne mondd, hogy téged nem érdekel!

Ezután majd tudunk stock kernellel is aululfeszelni!
Persze, ha megosztja velünk... -
david_97
senior tag
válasz
sanyika987
üzenetére
[link]
Ezt a romot tedd fel a yoda kernellel! ez már alapból debloated,nincsenek felesleges appok
-
JNSK
aktív tag
Ha Dalvikrol atallitom ART-ra, akkor a telo leallitja magat, majd elindul.. ezutan mar ARTon keresztul futnak a programok, vagy azt kulon kell meg beallitani? Van ennek gyakorlati haszna is? Szokta valaki igy hasznalni?
-
david_97
senior tag
válasz
sanyika987
üzenetére
Akku idő ember függő nekem egy nap,de bármelyik kernellel annyi lenne,főzött romokeól nemsokat tudok,stock v20f-em van kipucolva,és ezzel a kernellel

-
sanyika987
aktív tag
Főzött rom ból véleményetek szerint mi a top3??
-
Az teljesen normális hogy ha fényképezés közben megérintem a kijelzőt hogy fókuszáljon a kamera és a tök sötét szobában fókuszáláskor a vakut nem kapcsolja be?

-
david_97
senior tag
válasz
sanyika987
üzenetére
Telóról vagyok bocs

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=16356
A 3.5 kell -
Corgan82
aktív tag
-
david_97
senior tag
válasz
sanyika987
üzenetére
A dorit nagyon sokat kell állítgatni,de úgy elvileg nagyon jó,én most yoda-kernelt használok,nem kell állítani sem,így jó ahogy van

-
sanyika987
aktív tag
válasz
david_97
üzenetére
A kijelző ragasztás borzalom igen erössen kijött a keretből és nem akartam vele problémázni
Aksi idő nagyon nem tetszett
És rosszul optimalizált android hiába már a v10j nél járnak használati sebességre a g2 höz képest sehol nincs sajan
Kb ennyi az ok ja meg szerintem fakó a kijelző
Éles de fakó -
Corgan82
aktív tag
-
akooos
veterán
-
-
akooos
veterán
válasz
HUTCHDB
üzenetére
XDA alapján ennek kell szerepelnie a scriptben:
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/userdata", "/data");
show_progress(0.500000, 0);
ui_print("Formatting system...");
ui_print("Installing system files...");
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/system", "/system");
package_extract_dir("system", "/system");
ui_print("Creating system links...");
symlink("/data/misc/audio/wcd9320_anc.bin", "/system/etc/firmware/wcd9320/wcd9320_anc.bin");Nekem a .29 végű az első MIUI amit felraktam és egyből hiba volt, csak ezt találtam megoldásként és ezután sikerült is

-
david_97
senior tag
válasz
sanyika987
üzenetére
Nem csak főzött kernellel lehet,de root kell hozzá

Én is stock kernelt feszeltem alul
Esetleg egy két mérvadó ok a g2 mellett a g3-al szemben? Hogy hogy visszaváltottál?
-
dorika87
őstag
és nálatok úgy bír 1-1,5 napot, hogy munkaidő alatt is "szét nyomkodjátok" a telót?

-
dorika87
őstag
Értem, pedig én teszteknél is olvastam, hogy átlag használat mellett kibír két napot...
Na mindegy is, a lényeg nálam is az, hogy ne kelljen minden este attól tartanom, hogy egyik pillanatról a másikra lemerül, és töltőre kell dugjam.
Az elején úgy is folyton nyomkodni fogom, akkor úgy sem tudom majd kitapasztalni, de ha majd ráállok az átlaghasználatra, (főleg meló közben úgy sem nyomkodom annyira, az pedig napi 8 óra. Esetleg hívást fogadok, meg ránézek a mailokra) Úgyhogy kiváncsi leszek nálam mennyit fog bírni. -
sanyika987
aktív tag
üdv
végre eladtam a g3 at és vettem egy g2 hát nem sok kült érzek a két telefon között XDD
lehet én vagyok a hülye sőt tuti de valahogy még jobban fexik nekem a g2 mint a g3
amit hiányolok az a bővithetőség semmi más
olvastam valahol az alul feszelést g2 nél azt ugye csak főzött kernelen lehet megoldani nem??
ha igen melyiken érdemes?? -
FrankMonzano
őstag
Sziasztok!
A hidden menut milyen modon tudom a legegyszerubben alapertelmezetre allitani?
Tehat azok a beallitasok legyenek,mint amikor a telo kikerult a dobozbol.
Pontosabban az erdekelne,hogy a hidden menu/settingen belul az lcd always ON az alapertelmezetten ON vagy OFF-ra van allitva? -
Fl3x
aktív tag
Sziasztok!
Alap szoftveres LG G2-ben a GPSbeállítás vagy hasonlóak nincsenek? Vagy csak én vagyok béna és nem találom?
google térkép navigálgat, de az vmi helymeghatározásos dolgot használ ami a mobilnettől függ és ha nincs akkor elégé ugrál a nyíl... Így gondolom GPS nek sok köze nincs hozzá.Üdv.: fl3x
-
Sajnáljuk com.google.process.gapps folyamat leállt!
Újraindítás után ez fogad mindig.
Mindent elkövettem, amit olvastam a neten...ROM újrahúzás maradt már csak?
-
dorika87
őstag
Átlegosan hány napot bír a telefon nektek? (Főként gyári rommal érdekelne elsősorban).
Átlag felhasználást tekintve, mondjuk folyamatos wifi vagy mobilnet, email szinkronizálás, minimális telefonálás, böngészés, egy-két alkalmazás.. tehát szokásos használatnál, ami azért egy okostelefonnál megszokott, úgy értem. Köszi. -
dorika87
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Értem. Köszi a válaszokat. Ma meglesz a telóm, remélem nálam sem lesz ilyen gond. Bár akkor lehet tényleg a hangszoró miatt van. Vagy ha T-mobil miatt akkor sem gond, mert Vodás vagyok, de a teló független lesz.
-
david_97
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
T-monile G2-m van,hang problémára soha nem panaszkodott senki,bármilyen romom is volt

Viszont ha olyan tok van a telón ami fedi a hangszórót akkor lehet ilyen gond -
dorika87
őstag
Sziasztok. Több helyen hallottam, hogy panaszkodnak a telefonbeszélgetések hangminőségére.
Nektek mi a tapasztalatok? Tényleg annyira rossz a hang beszélgetés közben? Vagy ez valami típushiba lehet, valakinél jó valakinél nem? -
noxon
őstag
Üdv, szeretnék egy kis segítséget kérni... feltelepítttem playből a modern combat 5-őt, szépen le is töltötte, de telepítésnél kiírja, hogy ismeretlen hibakód 24 és nem telepűl... az android/obb mappába bemásolta a fájlokat, viszont az apk-t ( kb 42 mb ) nem telepíti a playből csak letölti.. valakinek van ötlete hogyan lehet ezt át hidalni? Esetleg egy apk-t szerezni amit nem tud fel telepíteni és bemásolni a rendszer partícióra ahova települnek ezek?

-
pusihusi
addikt
Syiasytok, lamghoangot 1 vietnami oldalon van, nrm tudom linkelni,mert tegnap eladtam a pc/met, a tabletommal, m;g nem tudok.

-
akooos
veterán
válasz
gretzky77
üzenetére
Én tegnap este óta MIUI-n vagyok, nekem minden pöpec vele. Telepítésnél az, hogy csak TWRP-ből flashelni kell kicsit túlzás, ugyanis..... Az updater script a legtöbb esetben hibás, módosítani kell. Emellé még ajánlanék egy philz recoveryt, amivel jó kapcsolatot ápol a miui ROM
Nagyon egyszerű telepíteni twrp-ből philzt és vica versa. Fél perc alatt megvan a váltás, úgyhogy nem gáz 
A letöltött MIUI ROM-ot megnyitod, aztán elnavigász a META-INF/COM/GOOGLE/ANDROID updater_scripthez, megnyitod notepaddal, kitörlöd a felesleges sorokat, majd elmented. A géped újracsomagolja, majd mehet a telóra philzzel 4-5 perc

-
gretzky77
veterán
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Szia! Én is rápróbáltam de valahogy én nem jutok dűlőre ezekkel a miui Romokkal! Nekem is dobálja az fc-ket meg folyamatosan újraindul! El nem tudom képzelni mit k.rok el mert én még egy miui romot sem tudtam feltenni! Nekem folyamatosan minden egyes lépésnél újraindul és a detecting sim-nél nincs tovább. Árulja már el vki mi a titka mert eddig bármilyen Romot fel tudtam tenni kivéve a miuit! Rettentően idegesit mi lehet a baj!
Az elképzelhető,hogy azért csinálja mert a belsőt nem törlöm!? Azt nem is fogom mert rengeteg minden van fent!A Lamhoanghoz esetleg tud vki linket? Köszi
-
HUTCHDB
nagyúr
Hoppá mit találtam... cm11!
-
-
Mankó
veterán
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Kivancsi vagyok mi lesz a velemenyed rola. En most Dm 4.2 r2-t hasznalok a Dm altal belinkelt optimus v1.3 kernellel. Nekem talan ez a legjobb eddig. Nem melegszik, gyors, auto fenyerovel 15%-ig 74 ora keszenlet es 5 ora 26 perc kijelzo ido, 30-40 perc beszelgetessel.
Szerk: igaz a slimkat is vitt ennyit manual fenyeron, de ott ugye ugrottak az lg plusz dolgai.
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Egérpad topik
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest