Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corgan82
aktív tag
-
lion0318
csendes tag
sziasztok tegnap is irtam van nekem ez az LG G2 öm annyit csinált most a telefonom hogy eléri az aksi szintem a 70-60% ot akkor kikapcsolgat meg ujra indulgat most 61% on van az aksim és és azt csinálja hogy bekapcsol és eljut a T-Mobile feliratig és ujra indulgat. valaki tudja erre a választ???
-
pusihusi
addikt
válasz
Corgan82
üzenetére
Na sikerült, csak a romot ás ggapsot raktam föl, ugyanolyan simán olajozottan megy mint a régebbi Mahdi rom
Antutu hokuszpók nélkül 38000, Mint már írtam régebben hogy ez az egyik legjobb rom. Nem laggol, úgy mint az Iphone, mindent azonnal csinál! fel tudnám húzni 41- 42000-re be minek,így jó ahogy megcsinálták
Ja és belakva majd 1 GB. ram pihen. -
a "hálót adj, ne halat" jegyében
elmagyarázom, nem olyan bonyolult:- értelemszerűen ami feljebb van az az újabb verzió, de ez a verziószám (6.2 -> 6.4 -> 6.8 -> 7.0) növekedésből is kiderül.
- minden frissítéskor 2 fájl kerül fel, a rom maga és a changelog (azaz a változások jegyzéke), a verziószámból látod, hogy melyik két elem tartozik egymáshoz
- neked letöltés szempontjából csak főleg a rom érdekes, és ha másból nem, a fájlméretből meg tudod különböztetni a changelogtól, természetesen a rom a nagyobb
- a linkre kattintasz, letöltöd, a többi meg gondolom már megy (telefonra másol, full wipe, flash)
-
wyzard
tag
Sziasztok!
Lassan visszakapom a telefonom a szervizből (2 hete van ott kijelzőcsere miatt) és frissítenék ROM-ot rajta, jelenleg Pardus 7.1 van fent.
Olvasgattam azóta rendszeresen a fórumot, de nem igazán tudom, hogy most mi a helyzet a Seven ROM-mal. Mikor kipróbáltátok úgy emlékszem nagyon jó véleményeket olvastam róla.
Változott azóta valamit ?
-
Sabika
tag
válasz
Corgan82
üzenetére
na király akkor megvárom a holnapot.
Majd akkor is dobsz linket privibe mert sajna azon az oldalon nem igazodtam el hogy most melyiket kell letölteni....
Különben már 2 hete is nézegettem és akkor is tetszett és a seven meg a slimkat között vaciláltam aztán a miui lett
De a miuiba is megvárom a v6-t kiváncsi leszek.
-
Corgan82
aktív tag
A SlimKat szerintem az egyik legjobb ROM az Alegen és a Mahdi mellett. Érdemes kipróbálni. Gyors, smooth, akadásmentes, bugmentes, kisebb dpi, itt van a legjobban megcsinálva a fekete téma. Features
Letöltési link ROM: itt
GAPPS
Amúgy elvileg holnap fog kijönni az új verzió, lehet érdemesebb már azt megvárni.
Jah és Nexus 5 telefonokon a legkeresettebb és legjobb ROM. -
válasz
DroiDMester
üzenetére
tudom hogy a tiéd stock alapú, a slimkatet azért hoztam fel példának, hogy ne kínlódjanak a bugokkal, mert tök mindegy, hogy kinek a hibája a bug, úgyis személyes támadásnak fogod fel.
a hangnemed szerintem továbbra is minősíthetetlen, de szívesen hallgatom a vekengésed, szóval

-
-
drmotto
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Semmi baja nincs a Chrome-nak gyári 20f romon. El kellene fogadni a tényt, hogy nem a te géped az ettalon, attól, hogy nálad szar, másnál még megy.
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
Vagy nem tudtok már mibe belekötni,
és olyan dolgokat írtok hibának ami MINDEN G2 ROM.nàl jelen van!
egyrészt ez nem igaz, másrészt tök korrekt stílusban leírta a hibákat amiket tapasztalt, de hisztizzél csak nyugodtan tovább.egyébként:
slimkat 4.4.4.
- péntek óta hajtom, egyszer sem fc-zett még a chrome.
- záróképernyő widget értelemszerűen nem releváns
- híváskor nem ébred később a képernyőés attól hogy minden mondat végére felkiáltójelet teszel, csak devalválódik a mondanivalód, semmivel sem tűnsz komolyabban vehetőnek.
-
szabyka95
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
lassan ugy csinalsz mint cloudyfa anno, bevagy durcizva, csak arra vagy kivancsi, hogy hanyat erdekel, kesobb ugy is megosztod, ha nem itt, akkor privatban.
-
Tonimcfish
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
félreérted, ez szerintem csak építőjellegű kritika akart lenni, semmi több

-
válasz
schferenc77
üzenetére
A Chorme böngésző a stabil és a béta is, FC.zik gyári ÉRINTETLEN STOCK ROMOKON IS!
Ne a rom.ra fogjátok már ezt is!

A záróképernyő widget hibát tudom, és írtam már róla hogy mi okozza(az osztott képetnyős módosítás, és az ART is ezen módosítás végett nem megy!)
Híváskori később ébredő képernyő szintén minden g2 romban jelen van, ezt se akarjátok már a romra fogni!

Vagy nem tudtok már mibe belekötni,
és olyan dolgokat írtok hibának ami MINDEN G2 ROM.nàl jelen van!Mindegy is..., mert több verziót már nem kaptok!

-
Sabika
tag
Sziasztok,
Feltettem a DM romját 6.8 dorival.
Vannak benne sajna hibák:
- képernyőzár új widgetnél fagyás
- mikor hívnak 3 másodpercre ébred fel a telefon
idegesítő nagyon
- ma meg ébresztéskor nem villant fel a képernyő ezért nem tudtam kinyomni a riasztást fc-zett a telefon....egyenlőre ennyi meg azért vannak szaggatások amiket nem értem mert a régebbi dm romban nem volt..
Ez most nekem visszalépés kicsit.
Remélem ezek a hibák csak nálam fordulnak elő. -
Corgan82
aktív tag
-
Corgan82
aktív tag
válasz
pusihusi
üzenetére
A Mahdi 08/09 verzióra telepítetted fel ? Ha igen, akkor passzolom a kérdést, fogalmam sincs. Ilyet még olvasni sem olvastam XDA fórumon sem. Bubukain és én is feltettük, de egyikünknek sem volt még hasonló jelensége sem.
Valamint ez azért nem olyan nagy volumenű MOD, hogy ennyire tönkretegyen egy rendszert. Csak simán recovery-ből kell feltelepíteni és ennyi, még wipe-ot sem írnak. -
pusihusi
addikt
válasz
Corgan82
üzenetére
SMOOTH-SCROLL.MOD-mahdi[0809].zip - ZIP archive, unpacked size 3 902 449 bytes Szia a Mahdihoz telepítettem ezt, nem féltégla, hanem majdnem egész tégla lett a telefon. Kb. 1 órája hozom vissza az életbe. Nagy nehezen KDZ-vel sikerült. Szerinted mi okozhatta? Talán Wudu

-
Corgan82
aktív tag
Szia!
Igen, TWRP-ben a restore menüből vissza tudod állítani a mentésedet és akkor ugyanolyan lesz a rendszered mint azelőtt volt.
Az nem baj ha különböző ROM-okat telepítesz fel a telefonodra, viszont mindig telepítések előtt az internal storage-on kívül mindent wipe-olj. -
laca.1
aktív tag
Hali.
Csináltam egy backupot a jelenlegi Du-romomról twrp - vel mert ki szeretném próbálni az AICP-romot.tehát ha nem jönne be az aicp akkor a twrp-ből simán a restore menü ből vissza tudom állítani a rendszeremet ? És az nem probléma hogy AOKP, AOSP, AICP-telepitek egymásra? -
WiZARD
veterán
Saját adatom még nincs, reggel 6kor húztam ki a töltőt, most 83%-on van, 57 perc kijelzőidővel.
-
Mankó
veterán
válasz
schferenc77
üzenetére
A yoda kernelt nem támogatja a STweaks, szóval azokat a beállításokat el is felejtheted. Viszont az alulfeszelést és a gpu órajel beállítást megoldhatod a Trickers mod appal is. S még sok minden mást is támogat, ha jobban körbe nézel.
(B)
(#1147) WiZARD
/B) Mit értesz azon, hogy nagyon ajánlott azoknak akiknek az aksi fontos? Pontos adatokkal is tudsz szolgálni? -
laca.1
aktív tag
Én a DU használom és imádom a sok beállítást, de most hogy írjátok az sokp ban is sok a beállítás ki fogom próbálni.
-
WiZARD
veterán
Pardus HD RoM™ Classic 7.6 + dorimanx 6.8 kernel párost nagyon ajánlom mindenkinek, akinek számít az akku. Rég volt olyan páros nálam, ami ennyire jól bírta.
itt van dorimanx útmutatása a megfelelő beállításhoz -
Corgan82
aktív tag
Én, amelyik ROM-okban a legtöbb beállítást találtam az az AICP, DU és AOKP. Viszont egyikben sincs annyi beállítási lehetőség mint a SOKP-ban. Ezeket ajánlanám neked.
Szerintem próbáld ki most az AICP-ot, azt is dicsérik és most jött ki új saját kernellel. A ROM-ot majd innen töltsd le, ez az új kerneles. Gapps meg itt van (Mini, Full).
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
schferenc77
üzenetére
Lg backup jó erre.
Vagy az általad említett hélium is. -
jilian
addikt
Ez az SOKP jó lenne nagyon, de eszméletlenül izzasztja a telefont.
AuxXxilium kernel - lel tudtam valmit javítani de még így is forró...
Az aksi ideje viszont korrekt a melegedéssel ellentétben. (~6 óra lazán)Mit érdemes helyette kipróbálni mielőtt visszatértek stock - ra? Persze az SOKP-hoz méltán a testreszabhatóság meg legyen...
-
jilian
addikt
Na làtod ez jó kérdés.

A pénztárcám "bőven" megengedné, hogy mindig új telóm legyen...
De valahogy nem hoznak làzba, nincs nekik az az újítás ami miatt cserélném a G2-t... mert a QHD & snapi 801 kombó vicc kategória.Amire azonnal lecsapnék az csakis min. S805 & FullHd & ~ max. 5.5 coll G3 méret & jobb kamera.
Szerintem én még az S805 - öt is kihagyom, hàla DM-nek és a jo xda supportnak....
De ez erősen nem mélyviz téma!
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Szemezek a g2-vel, mert az l7-em agy rakas fos..
Azt latom viszont a hardverapron, hogy rengetegen adjak el a keszuleket.. miert van ez? Csak penz hiany, vagy van valami problema a tipussal? -
-
lion0318
csendes tag
válasz
Tonimcfish
üzenetére
bocsi de még uj vagyok idegesit a telefonom. pánikban vagyok
-
Tonimcfish
tag
Én se értek semmihez, de hogy" softveres e", ettől a kérdéstől kicsit kész lettem. Magamtól rootolotam, flesheltem, romoltam, kerneleztem, ujra tettem, vissza tettem, stb stb, csak azt itt leirtak alapján. Semmi extra tudás nem kell hozzá, csak követni a leirtakat, ne csodálkozz , ha nem sietnek 20an a segítségedre.......
És ha nem segítenek rögtön csalódsz, lolÉs még igy is van aki próbál segíteni, hatalmas tisztelet érte

-
lion0318
csendes tag
hát gyerekek azt hitem hogy itt valaki segit de nagyot csaodtam!!!!!!!
-
pusihusi
addikt
[link]Megfontolandó

-
schferenc77
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
A yoda kernelben is be kell állítani azokat a dolgokat, amit még a 4.-0nál írt DroidMester? (stweaks és trickster mod-ra gondoltam)
Akksiidőt és pörgősséget figyelembe véve, yoda, vagy 6.8 dori kernel a nyerő? -
lion0318
csendes tag
az már meg történt, és megy szakitgatja a hivásokat meg ujra indulgat szerintem de ezt csak éngondolom hogy a gyári vissza álitás nem teszi rendbe a szovtwer gyak a ha törlöm és teszek fel másikat de ezt éngondolom igy ebben nem találtam szerviz menüt m ikor bekapcsolom hogy onnan tudjam reszetelni néha meg önáloskodik összevissza nyomkolásza a z érintöt magátol
-
Gaberking
senior tag
válasz
schferenc77
üzenetére
Szia!
Frissítés előtt recoveryben készíts mentést, abból mindig vissza tudod állítani.
Ahogyan leírtad, működnie kell!
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
DM4.0-ról váltanék 4.2-re. Helium backuppal vannak mentéseim az sms-ekről, híváslistáról és egy két játékról (gyerekeknek való kicsik, mint pl. angry birds széria etc..). A Heliumban úgy állítottam be, hogy csak adatról, app-ról ne készüljön mentés. Így, ha felrakom a 4.2-t, és újrarakom az app-okat, és aztán visszatoltom a mentést, az okozhat galibát? A gyerekek már egyszer leszúrtak, hogy "Apu, odalett a teljes 4. pályám!"

Olvastam korábban, hogy rom váltáskor nemtanácsos mentésből visszarakni app-okat.
-
lion0318
csendes tag
válasz
horimiki72
üzenetére
az már meg történt, és megy szakitgatja a hivásokat meg ujra indulgat szerintem de ezt csak éngondolom hogy a gyári vissza álitás nem teszi rendbe a szovtwer gyak a ha törlöm és teszek fel másikat de ezt éngondolom igy ebben nem találtam szerviz menüt m ikor bekapcsolom hogy onnan tudjam reszetelni néha meg önáloskodik összevissza nyomkolásza a z érintöt magátol
-
horimiki72
aktív tag
Sziasztok!
Dorimanx 6.8 kernellel tapasztalt valaki olyat,hogy zenahallgatást vagy viber hívást folytatok fülessel és a kijelző lekapcsolódásakor szintén lekapcsolódnak.Ha felébresztem nem folytatja pl a zenejátszást hanem el kell indítanom.Optimus G3 v1.2-n vagyok és DM dori kernel fentebb publikált beállításait használom amivel jobb lett az aksiidőm nap végére +20%! al az előző bruce kernelhez képest de ez a dolog most zavaró a képernyőlekapcsal.Ha manuál kapcsolom le is megszakad a lejátszás.Csak az a megoldás eddig,hogy a képernyőt folyamatos ébrenlétre állítom.Valkinek hasonló?vagy vmi 5let?
Köszönöm -
lion0318
csendes tag
sziasztok van egy lg g2 öm és néha ujra indulgat meg néha melegszik, lehet hogy soft-os? valaki segitsen valahogy
-
david_97
senior tag
G3 alapú romok közül egyiket sem fogják frissíteni? Valaki tud valamit?

-
rzoli
senior tag
Na végre újra engedett tölteni a drive... Lent van a DM 4.2
-
laca.1
aktív tag
Ha föl teszem a DU rom hoz az 1+1camera módot kell wipolni?
-
Harcsai
senior tag
Az miert van dm romnal, hogy kezdokepernyon feketek alul a gombok, pl bongeszoben meg feherek(a hatter).
-
Corgan82
aktív tag
Ha az Xdabbeb kamerára gondolsz akkor azt nem lehet feltenni a DU ROM-ra.

Az AOSP LG kamerát, Lenovo kamerát, MIUI kamerát és 1+1 kamerát tudod feltenni.
A "hozzáértő" kifejezés meg túlzás, de azért köszönöm.
Bubukain
Mivel sajnos az ígéret ellenére nem jött ki tegnap az Alegen V7 ezért feltettem az új Mahdi ROM-ot. Kipróbáltam a smooth scroll moddal és nélküle is, de én sem vettem észre nagyon különbséget a kettő között. Mondjuk én alapból sem tapasztalok/tapasztaltam akadást a ROM-ban, így ezért sem látok különbséget, így is - úgy is smooth.
-
eladogeppc
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
A menet amit csináltam a kövi volt.
- Kipróbáltam a MIUI-t
- Majd a tiedet.
- Na jó mondom, menjen a gyári.
- KDZ Offline feltettem a v20B HU-t, ami az én telefonomhoz való 6HU kódos a
- És innen szerettem volna OTA frissíteni a legutolsóra, de a teló azt mondta, hogy a legutolsó szoftver van a telefonomon. De ez hülyeség, mert 6HU kódósnál már a v20F megjött.
- Kínlódtam, HardReset egy jó párszor.
- Na mondom kipróbálom, hogy a Gyári LG mobile support mit szól most.
- És ő frissítette végül is v20F-re, de OTA-n nem ajánlotta fel.Ezért nem értem, ha KDZ offline felraktam a v20B-t, akkor miért nem találta meg OTA a v20F-et ?
Köszi !

SZERK:
Igazából nekem csak 1 dolog hiányzik a gyáriból. Az, hogy az alsó gombokat el lehessen hide-olni.
Illetve az Xdabbeb kamera mod. A kamera mod megvan, de jó lenne a gyári Hide-ot valahogy felvarázsolni.Esetleg erre lenne ötleted ?
Még 1x Köszi !
-
válasz
eladogeppc
üzenetére
azt írtad nem hogy....
Úgy értem a flash menete világos, de DM ROMja óta a KDZ-t amikor ellenőrzi a program, nem jól érzékeli a szoftver verziót.
Tehát. V20B-t felraktam, majd gondoltam OTA frissítem, de nem lehet, mert a KDZ updater még mindig a DroidMester v4.2-t látja mint verziót.
ebből az jön le hogy OTA -n akartad frissíteni és nem sikerült mert nem tudja a verziót ellenőrizni!
ezért írtam hogy offline módba frissítsd mert úgy nem ellenőrizi a verziót hanem egyből indul a KDZ felírása!
és nincs eltérés ha a zip -es verziómat teszed fel vagy az offline kdz -t! mind 2 módszer ugyan azt a 14.db bint teszi fel!
-
eladogeppc
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ha KDZ-vel csinálom a ROM telepítést az miért nem jó neki ?
Hard Reset ott is van.
Ami fura, hogy az LG Mobile Support Tool most v20d-ről frissítette v20F-re. Mondjuk nem OTA, hanem PC-vel.
Nem tudom mi a különbség, ha a ZIP-el csinálom.Köszi előre is !

Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Autós topik
- MÁV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én még a PC-én töröltem!

elmagyarázom, nem olyan bonyolult:

idegesítő nagyon