Hirdetés
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonimcfish
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
ebbe mennyi szabad ramod marad? akadás van? gyengébb mint a DM romjai?
-
rayoliviero
veterán
válasz
schferenc77
üzenetére
-
schferenc77
aktív tag
válasz
kisgergely80
üzenetére
-
Corgan82
aktív tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Majd közzéteszed a ROM-odat itt a fórumon ?
-
pusihusi
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Igaz nem használom a telefont 4 órája 100% van wifi nyitva, szinkronizál.
-
rayoliviero
veterán
Én most a módosított Optimusomat használom. Beleintegráltam:
-az átlátszó időjárást
-tahiti témákat
-a 24x24 navbart
-iOS statusbart és ikonokat
-QuickWindow legújabb fixetDeodexált és minden bloatware eltávolítva. Jó gyors, szabad RAM 1-1,10 GB, RAM törlés után.
Így most fasza nagyon, annyi baja van, hogy első bootolásnál systemui hibát dob, de utána már nem. Ezt a Seven is csinálta nekem.
Nálam azért, hogy módosítanom kellett a SystemUI.apk-t. -
Mankó
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Viszont működési sebesség és 1-2 program miatt kíváncsi voltam rá, de lehet hogy igazad lesz. -
Mankó
veterán
Seven g3 romnal csak ujratelepitessel lehet beallitani a g2es romok ikonjait? Meg nekem nem jon be ez az idojaras widget. Hogy lehetne pl a dm romjaban levot felvarazsolni?
Kulonben en latok akadasokat dm romjahoz kepest de lehet befog ez meg allni.Trickstermodban neztem nincs alulfeszelesi lehetoseg.

-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Corgan82
üzenetére
Biztos lehet osszes engedelyezest is, de en azzal nem foglalkoztam, mert en az egyenkenti root engedelyezeshez vagyok szokva.
Kozben kenytelen voltam levenni a miui-t, mert nalam nagyon merult... reggeltol 20%-ra esett.
( Ismet DM-en vagyok
)A tweek-et nem kell egyebkent keresgetni, kutatni, mivel ikon formajaban kint is van a home-on:
(WSM Tools a neve)(#588) pusihusi!
Az a gyari keszulekadatokat mutatja, nem a valost!
-
Corgan82
aktív tag
Én AOSP és CM ROM-okat használok és egyik sem kérdezi meg első indításkor a root jogokat. Fel kell tenni supersu-t és abban kell frissíteni az adatbázist, vagy van alapból benne a superuser és az kérdezgeti meg az egyes appoknál a root jogokat. De olyan nincs, hogy első indításkor feldob egy kérdést a root jogokkal kapcsolatosan és ha ott rányomok az engedélyre akkor már minden app megkapja autómatikusan.
Nekem MIUI-nál legelején egy biztonsági központos kérdés jött fel, hogy engedélyezem-e neki a root jogokat én pedig rányomtam, hogy igen. Ezután nem csak a supersu-nál kellett apponként nyomkodnom az engedélyt, hanem a biztonsági központnál is, tehát duplán.
Lehet én nem néztem meg valamit figyelmesen, de nekem ez volt.Az xposed-et meg nem találtam meg, de akkor ezek szerint én voltam a vak, pedig az összes menüpontot kilistáztam, és erről más MIUI használót is megkérdeztem, ő is azt mondta, hogy külön app kell a speciális újraindításhoz.
Nah mindegy, a lényeg az, hogy neked tetszik a ROM és lehet végre lesz egy másik ROM is a DM-en kívül amit szívesen használni fogsz.

-
pusihusi
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Nem tudom most vettem le a töltőről, s most a pc-ét használom.A Cloudy kernelen nem állítottál semmit,
nincs kérdőjelem, elszállt 
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Corgan82
üzenetére
A su-t nem recovery-bol kell telepiteni, hanem ami a romban van, belso tarhelyrol. Nekem ezzel nem volt bajom, egy kattintas volt.
A root jogokat egyszer kerdezi meg, (program elso inditasakor) mint minden mas rom, es akkor figyelmesen kattintottam arra, hogy ne tegye tobbet, es azota ezzel sincs gondom.
Van beepitett xposed, keresgetni sem kell.
Onnan egyebek mellett a kiterjesztett reboot is beallithato, es ami nekem nagy pozitivum a felugro bejovo esemeny ablakocska, mint a gyari lg romoknal, mondjuk itt szebben, kulturaltabban van megoldva...
A kernelt most fogom kiprobalni, eloszor lg-vel inditok majd.
-
pusihusi
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Corgan82,igen
én is töröltem link 2 sd-ét, üzenet appot nem. -
Corgan82
aktív tag
Akkor lehet nálam nem akart normálisan működni.
Nekem pl az nagyon zavaró volt, hogy letöltöttem play-ről a supersu-t és nem tudtam frissíteni vele a bináris adatbázist. Ha meg flasheltem a supersu.zip-et (2.02) akkor hiába csinált meg mindent recovery-ben utána ugyanúgy kiírta a supersu, hogy frissítsem az adatbázist. És ezt játszottam amíg végre kegyeskedett nekem elfogadni és jól működött.
A másik, hogy hiába állítottam be a supersu-ban, hogy alapértelmezettként engedélyezze a root jogokat az alkalmazásoknak, minden egyes alkalommal megkérdezte és nyomkodhattam rá. Ez baromi idegesítő volt.
Tovább nincs benne speciális újraindítás (advanced reboot) így külön programot kell hozzá feltelepítgetnem és ott nyomkodnom a recovery-t. Akadások terén nekem többet produkált mint egy AOSP vagy CM ROM.Azt viszont nem tudom, hogy ez a MIUI CM11-re épülne vagy teljesen másmilyen, de szerintem sem CM.
CM ROM-okhoz egy kernel van csak jelenleg az AuxXxilium Kernel, de elvileg az csak CM10.1-re jó. Bár olvastam olyat is fórumán, hogy CM11-re is feltették és működött vele.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Corgan82
üzenetére
Nalam eddig ez a legjobb miui, es teljesen alkalmas mar a napi hasznalatra, vannak akadasok, roccenesek ez teny... de akkor is!

Egy jo kernel kellene ala, es akkor biztos szebben, jobban futna.
En lehet lecserelem mondjuk yoda-ra...majd cserelgetem, ha nincs erdemi valtozas.
Eloszor azt hittem, hogy ez is cm 11 alapu rom, de nem hiszem, mivel az lg billentyuzet, es a taviranyito is benne van.
No majd kiderul, ha bootlop lesz, akkor probalkozom cm kernellel.
Abbol melyiket erdemes kiprobalni? (amiben mar a kepernyo vedelem is benne van)Amugy a duppla kopp-os ebresztes mukodik, de csak addig, mig ujra nem inditjuk a telefont. Akkor ismet ki, majd be kell kapcsolni menubol ezt a funkciot.

-
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
válasz
pusihusi
üzenetére
Szia.
Fentebb írtam egy nagy listát, azokat töröltem kb. Rendszer alkalmazás eltávolító nevű programmal, addig nem volt nekem bootloop.
Aztán Link2SD-vel a gyári mail appot és üzenet appot és bootloop. Érthetetlen számomra, ezt a kettőt már százszor eltavolítottam ROM-okból. Lehet a Link2SD nem tetszett neki, már nem tudok mire gondolni.
LamHoangnál fordítva volt, ha Link2SD-vel töröltem nem volt bootloop, de ha a Rendszer alkalmazás eltávolító nevű programmal bármit is, akkor igen. Nem értem miért.Az LG billentyűzet nem szereti a deodexálást (vagyis ha csak bizonyos programmal deodexálják), nálam is elszállt a deodexált Optimusban. Szerintem pont ugyanazzal a programmal deodexálták a Sevent is.
Töröld az LG billentyűzetet és tedd fel a SwiftKey-t, ingyenes. -
pusihusi
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
elromlott a billentyűm, pedig töröltem sokat, de az LG-sekhez nem nyúltam.Mankó. nekem hideg 30 fokos, igaz töltöm 3 órája

-
rayoliviero
veterán
válasz
szabo.norbi
üzenetére
Nem tudtok mit csinálni, kernelt váltogatni és megnézni melyikkel kevesebb. Órajelet lejjebb venni lehet még.
pusihusi: A törléssel vigyázz, mert nekem bootloopot okozott, pedig olyat töröltem, amit biztos, hogy szabad. Ezt csinálta a LamHoang is. Érdekes módon az is deodexed volt. És tegnap deodexáltam az OptimusG3-at csak úgy szórakozásból és amikor abból is töröltem egy programot, rögtön bootloop lett. De amíg nem volt deodexálva lehetett törölni. Nem tudom erre mi a magyarázat.
-
szabo.norbi
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ja.
nem esett le, most viszont nagyot koppant. Lehet ráparáztam kicsit. 
-
rayoliviero
veterán
válasz
szabo.norbi
üzenetére
Viccnek szántam csak, hogy vidd vissza, nekem is ennyi a CPU. Nyár van, meleg van.
-
Corgan82
aktív tag
válasz
rayoliviero
üzenetére

-
szabo.norbi
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Most megint 55 -58 fok korul mozog. Ezt hogy érted hogy gari utánna netezzek megint és vigyem vissza? Az a baj nem pesten lakok, igy csak a Telekomon keresztül tudom megoldani.
-
Mankó
veterán
válasz
szabo.norbi
üzenetére
Nalam most hult fenykepezgetes utan, jelenleg 48 fok. Igaz en alul is feszeltem 37.5-el, de ez akkor is jobb, mint az eddigi 60 fokom.
-
rayoliviero
veterán
válasz
szabo.norbi
üzenetére
Gari, de javítás után, ne menj messze a szerviztől. Fél órát netezz a környéken, tedd fel a CPU tempet és mivel 60 fok lesz megint, adhatod is rögtön le újból.
-
szabo.norbi
tag
Kipróbálnám persze, csak szeretnék meggyőződni, hogy magával a készülékkel van-e valamilyen hardveres probléma, vagy ez ilyen és ne foglalkozzak vele. Tegnap óta vagyok megint stock-on de ez a 60 fok még mindíg sok szerintem, főleg a 70. Tegnap már a kijelző fényerejét sem tudtam húzni mert kb. Tojást tudtam volna sütni rajta olyan forró volt.
-
Mankó
veterán
válasz
szabo.norbi
üzenetére
En is ezen agyaltam tegnap, mert eleg melegnek ereztem a telot dm 4.0 + yoda 3.5el, de az csak 60 fok volt netezessel.
Most Dori 6.1 van fent, s ezzel hult 10 fokot most ezt tesztelem. Tegyel te is vele egy probat! -
szabo.norbi
tag
Fel teszem itt is a kerdésem, hátha.

Nektek milyen a CPU hőmérsékletetek általában? Tegnap Optimus G3 1.2 nel eszrevettem hogy eléggé elkezdett melegedni netezés közbe wifi nél. Utána folytatta játéknál is aztan már kezdett kicsit idegesíteni ránéztem a cpu temp. Re es hat 71néhány fokos volt. Mondom jo akkor megy vissza a gyári stock. Azzal netezes kozben is 60 fok korul van. Normális ez? Vagy érdemes esetleg gariba leadni egy új alaplap + akksiért? -
Corgan82
aktív tag
válasz
pusihusi
üzenetére
Pusihusi
Most jelenleg a SlimKat ROM van fent, az AOSP ROM, kicsit most hanyagolom a Mahdit, kell egy kis változatosság.
Negroo
Kipróbálhatod nyugodtan az ART-ot és nézd meg, hogy azok közül a programok közül amik neked fent vannak melyik működik és melyik nem. Aztán döntsd el jobb-e így neked ART-ot vagy inkább hanyagolod és Dalvikra térsz vissza.HUTCHDB
Nekem 1 napig volt fent a MIUI 4.8.1 verzió, de nálam sem működött a dupla kopp. Nekem igazából annyira nem jött be az a ROM, kicsit ilyen béta szagú még. Szerintem kell neki pár hónap, hogy napi használatra alkalmas legyen. -
pusihusi
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Szia.Próbáltad Dórival? negroo.Pompás

-
Corgan82
aktív tag
-
Corgan82
aktív tag
Szia!
Most nem akarlak megbántani de te olvasni is szoktál vagy csak kérdezel és várod a választ ?!
Az előtted lévő kb. 100 hsz-ben vagy 30x leírják, hogy csak ART van a Seven G3 ROM-ban. TWRP-ből felrakható. -
negroo
aktív tag
válasz
davis999sola
üzenetére
Szia ezt a seven g3 be tudnád linkelni és twrp fwlrakható-e? Köszönöm Remélem ez nem ART, mert art nem kell.

-
davis999sola
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szép eredmény szerinted jelly bean-en hány pontot adna ?
-
-
davis999sola
tag
Seven g3 akksi idő elég jónak mondható youtube chrome facebook[link]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
Viszont ahogy korabban irtad, vannak megallasok, sot nalam meg is fagyott, ujra kellett inditani...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
En az alapot valasztottam, es ezzel is az ezidaig probalt g3-as romok kozul ez messze legjobb nalam.
Nagyon keves helyen akadozik.
Ezt mar elhasznalnam .... -
laca.1
aktív tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Én is ki próbálnám ezt a új g3 romot. De nincs pendrivem akkor elég ha manuálisan törlöm a data/android mappákat?
-
Photo
csendes tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Köszönöm!
-
schferenc77
aktív tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Minden G3 alapú rom art-os? Pl OptimusG3?
-
david_97
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Az alsó gombokat elcsesztem telepítésnél

A moddolt nem tetszik,van rá mód hogy csak azt cseréljem le? -
rayoliviero
veterán
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Én szerencsére megvagyok Xposed nélkül is, mint ahogy még sokan mások is.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
igen de az app settings nevű xposed cuccal gond nélkül be lehet állítani hogy melyik app milyen DPI-n fusson, pl vissza gyári 480-ra. minden romon így használtam a kamera appot, meg ami még szétcsúszik 380-on
-
rayoliviero
veterán
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Nem az ART miatt nem van baj a G Pro 2 kamera appal, hanem ha a DPI-t 380-ra állítjuk. Igen, az Xposed-hoz kell a Dalvik és még néhány apphoz.
Akit ez zavar, nem teszi fel a ROM-ot. -
JoeCockBill
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
na igen, de lehet gond a későbbiekben más appokkal is. ez így xposed nélkül zsákutca véleményem szerint. kár, ha menne dalvikon már raknám is fel
-
david_97
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
De azzal kamera gondok vannak nem?

-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Tonimcfish
üzenetére
Nehez ezt leirni, foleg PONTOKBA "önteni".
A lenyeg, hogy vannak olyan kritikus helyek, ahol nekem a DM romok nyujtjak a legsimabb mukodest.
Nem tudom mit csinal vele, vagy mi az, ami miatt jobb, mint a tobbi, de nalam ez a legjobb rom.Most fogom feltenni a g3 seven romot, nagy bizakodassal allok hozza!

-
Tonimcfish
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
jár a sör
) -
Tonimcfish
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Mester próbáltad a seven romot? véleményed róla?
Gazsi00
thx kipróbálom.
-
Tonimcfish
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
ez érdekes.
leszedtem a seven romot, és nem engedi a telefonra másolni sehogy, probáltam másik 2 romot átmásolni, az simán megy. A seven el se indul, kiirja hogy másolás és semmi, akármelyik usb be dugom is be, nincs valami ötleted?
-
Photo
csendes tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Szia! Azt elárulnád, hogy a statusbart mivel változtattad meg? Köszi, üdv.Feri
-
Mankó
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Figyelmetlen voltam. Nem baj szerencsére volt egy 4.0 + Dori 6.4.1 mentésem, most az ment fel.
Kár hogy a 4-es romod nem megy Arttal, a 3.4.2-ben szerettem.
Köszi a segítséget! -
Elég ha WIPE -ot nyomsz a DATA+Cache+Dalvik -ra! és úgy fog indulni minta most telepítetted volna fel! Természetesen Dalvik -al! Kerneled megmarad a Yoda!
ART -ot már kismilliószor leírtam, hogy nem megy több okból sem! az osztott képernyős módosítás sem támogatja meg az Deodexálás sem!
-
Mankó
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Akkor lehet Seven G3 próba lesz.
-
Mankó
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Na remek, akkor mi a teendő ebben az esetben?
Twrp-be belép.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Tonimcfish
üzenetére
Nem tudom, nekem 2.7.1.0 van.
Mankó: A deodexed az oka.
-
Mankó
veterán
DM 4.0 alatt Yoda 3.5-es kernellel átállítottam a Dalvikot Art-ra és kaptam egy bootloopot. Remek. Ha otg-re felmásolom a a Twrp-mentésemet, akkor Twrp-ből visszatudom állítani vagy marad az összefoglalóban leírt verzió?
-
Tonimcfish
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
..
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
Meg most ertem haza a munkabol, igy csak most lesz ra idom.
Ma egesz nap az uj (4.8.1) MIUI-t cseszlettem...
Egesz jo!
Ugy erzem van fejlodes miui fronton, egyre kevesbe akad, es van egy altalam itt lg-n megkedvelt ficsor, ami be lett epitve, a felugro kis ablak, pl. hivaskor.
Szoval ebbol most csinalok is nandroid mentest!Most jon a lengyel rom...
(#500) Bubukain!
Dm rom....the best!
-
Tonimcfish
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
kop kop, knock feloldás megy?
a seven a videon elég gyorsnak tünik a sajátomhoz viszonyitva.
nem tudom mi a hátulütöje ennek
) -
rayoliviero
veterán
válasz
Tonimcfish
üzenetére
Aromában lehet ezeket állítani, az összes ilyen ccuot.
Bubukain: DM ROM-ját használja.
Tonimcfish: Megy.
-
Tonimcfish
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
thx,
a 480 ra hol kell átállitani a dpi -t? este feltolom én is. aromát mikor kell kicsipegetni? azt nem használtam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak beleintegráltam pár cuccot, bloatware-eket töröltem, deodexáltam, semmi extra, annyira sajna nem vágom, hogy komplett új ROM-ot készítsek. 

)
nálam csak 1835 mb-ot lát 
nem esett le, most viszont nagyot koppant. Lehet ráparáztam kicsit.