- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy WinFast TV2000XP Global kártyám, s mostanában tervezek 64 bites Vista-t telepíteni. A mai tuneres hír témájában olvastam, hogy valami "keveredés" van a Vista - kábeles átkötés - PCI audio viszonylatban... nekem az olvasottak alapján nem tiszta a helyzet.
Tehát lesz Vista alatt kábeles átkötéssel hang, vagy nem?
A hangkártya 50% eséllyel Audigy2 ZS, ill. Auzentech X-Fi.
S bocsánat, de most trehány voltam, s egyáltalán nem olvastam vissza. Bízom benne, hogy nem ez volt mostanában a téma, mert akkor méltán kaphatom a leszúrást.
-
törölt tag
válasz
Peter789 #1200 üzenetére
Éppen a minap izzítottam be a Global FM kártyámat...
A képminőség nem egy DVD filmé, de 21''-ra kitéve távolról simán élvezhető. A Hauppauge tuneremen igen szemcsés volt az RTL Klub - ezen viszont rendben van ez az adó is, tehát lehet nézni a Barátok köztöt.
A gépet úgy kapcsolja be, ha a BIOS-ban engedélyezed a Wake On PCI (vagy valami ehhez hasonló nevű) funkciót, semmi más beállítás nem kell hozzá.
A driverek telepítése igazán egyszerű, gördülékeny és problémamentes (a Hauppauge-ról ez nem volt elmondható), a PVR2 is egyből működött. Az előző tuner után meglepődtem, hogy a TXT is pöccre bejön, a csatornák rendezése, kezelése is elsőrangú - olyan, amilyet mindig is szerettem volna a tunerem mellett tudni.
Az iMON vezérlőprogramja nem ismeri fel a tunert, de ez nem róható fel hibának.
A töltési sebességre szerintem nem lesz panasz a Duron alapú gépen sem.
Összegezve nekem így elsőre nagyon tetszik a kártya, 7 ezer forintba került, így a Hauppauge WinTV PCI FM-hez képest klasszisokkal jobb vétel!
Valószínű találok hiányosságokat, lehet, problémáim is lesznek vele, mindazonáltal a kezdeti tapasztalatok alapján is bátran merem ajánlani mindenkinek.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Rendeltem egy Globalt, másfél-két hét, s ha minden igaz, meg is érkezik!
Írtátok, hogy ha jó minőségben szeretnék DivX-be rögzíteni, ahhoz kell gép...kicsit félve teszem fel a kérdést: egy jófajta Core 2-vel azért ugye nem kell különösebb kompromisszumokat kötnöm?
[Szerkesztve] -
törölt tag
Szuper, ismét köszönöm mindkettőtöknek!
Akkor ha cserére érett a dolog, ilyen tunert fogok venni! -
törölt tag
Sziasztok!
Erősen szimpatizálok egy WinFast TV2000XP Global kártyával, ezzel kapcsolatban kérdezősködnék.
Ezt ugye össze lehet kötni egy belső (AUX (?)) kábelen is a hangkártyával? Ilyen kábelt adnak hozzá, vagy külön kell beszerezni?
Képminőség és software-k tekintetében hogy teljesít a Hauppauge termékeivel szemben? (WinTV-PCI-FM kártyám van...)
Ha valakinek esetleg a Global kártyája mellett egy iMon berendezése is van, az mondja meg legyen szíves, ohgy az iMedian képes-e együttműködni ezzel a tunerrel?
A WinFast TV2000XP-ből láttam RM jelzésűt is. Ez miben különbözik a ''sima'' változattól? (Ezek a kártyák mások, mint az Expert/Global?)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest