Hirdetés
- 

garga pista őstag (rögzített hozzászólás) Sziasztok! 
 Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
 Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
 Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
 Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bzoley veterán válasz  as_Rock

üzenetére as_Rock

üzenetéreAmi persze hülyeség, ilyet nem nagyon láthattál, felvételhez esetleg lehet írva, de ahhoz még kevés is. Tévézéshez elég kell, hogy legyen. 
 Minimum System Requirements:
 Live TV - Intel® Pentium® 3, 600MHz
 DVD recording - Intel® Pentium® 4, 2.4 GHz or higher or equivalent AMD processor
- 

üzenetére as_Rock

üzenetéreHa nem tervezel továbblépni, akkor a PVR200 tökéletes lehet. Elég régi ahhoz, hogy sok helyen támogatva legyen. Azt, hogy konkrétan a Meedio, vagy más támogatja-e, nem tudom, őszintén szólva túlzottan nem is érdekel, de elég valószínű. Az adott szoftver oldalán kell szétnézni "supported cards" ügyben. 
 Egyébként nem minden frontend követel hw-s kártyát, lásd: előző mondat. A Media Center is rávehető, hogy működjön sw kártyákkal, csak kérdés, van-e értelme. MC csak XP MCE-ben van, a többi sima XP-re telepíthető.
- 

Balinov titán 
- 

üzenetére as_Rock

üzenetéreAkkor mégsem ugyanabba a gondba szaladtál bele. Amit Hati említett, az gyakorlatilag egy ''szépséghiba''. 
 Valamit valószínűleg rosszul csinálhattál, nálam nincs nagyobb gond az említettnél.
 Vagy érvénytelen az .xml fájl(hibás letöltés, volt már ilyen), akét hibás sor ''gyári extra'', de utána a három csík végig megy. Esetleg rossz gombokat nyomtál meg, vagy nem tudom. Próbálkozz még, jó lesz az 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

dx9c-t ir a majorgíkszes link.
 dx9c-t ir a majorgíkszes link. 
								 Bár nem egy nagy összeg az a 13 $.
 Bár nem egy nagy összeg az a 13 $.