-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vASalo
tag
Sziasztok!
Létezik olyan távvezérlő driver, amihez nem kell feltenni a pvr-t vagy a pvr2-t. dscalert használok, de szeretném használni a távvezérlőt. viszont ha felrakom az előbb említett programok valamelyikét, akkot bizonyos gombokhoz, alapból indul a pvr/pvr2.
üdv, vASalo
-
vASalo
tag
hello mindenki!
valaki eltudná küldeni számomra azt a távvezérlő programot, ami elvileg bzoley honlapjáról is elérhető. valamiért nem tudok beregisztrálni abba a fórumba. köszönöm előre is.
mail címem: as20@freemail.hu
üdv, vASalo.
[Szerkesztve] -
vASalo
tag
Hi!
Ilyen tuner kártyával rendelkezem én is és épp monitor vásárlás előtt állok. A kinézett modell 16:10es képarányú.
Van e lehetőség, hogy ilyen vagy ehez hasonló képarányú kimenetem legyen. Ha a sima 4:3as képet csak széthúzza, akkor az elég ronda. Megoldás lenne a kép tetejének és aljának levágása, a DScaler tud ilyent, de a PVR sokkal kényelmesebb és stabilabb.
Remélem azért értehően fogalmaztam, sajnos elég állmos vagyok.
Üdv,
vASalo
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M15 - i7 I 16GB I 500SSD I 15,4" Retina I Radeon R9 M370x I Cam I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest