- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MRaptor
tag
válasz
copperhead #2972 üzenetére
Lejart
az idölimit itt folytatom!
Ha 2* klikkelsz az ablakra, magatol teljesképernyös lesz és par pillanat mulva eltünik a vezérlösav is. -
MRaptor
tag
válasz
copperhead #2972 üzenetére
Hi, el lehet tüntetni, ha raklikkelsz a jobb felso sarokban lévö, (jobbrol a 4. ) [...] ablakvezérlöre.
Üdv -
törölt tag
válasz
copperhead #2970 üzenetére
Semmilyennel. Legalábbis én nem tudok róla. Talán létezhet ilyen CLI paraméter, de azok meg nincsenek dokumentálva.
-
törölt tag
válasz
copperhead #2761 üzenetére
Nem állítottad korábban VMR-re a PVR2-t? Mert a TNT2 ezt nem támogatja.
-
bzoley
veterán
válasz
copperhead #2469 üzenetére
A nagyobb méretűnek telepítője van. Elvileg felismeri, és leszedi az előzőt, ha kell.
Manuális telepítéshez meg info az lhsite-on a FAQ-ban. -
törölt tag
válasz
copperhead #2443 üzenetére
Jelenleg a legfrissebb driver van a gépeden.
-
bzoley
veterán
válasz
copperhead #1302 üzenetére
Rég nem játszottam már Xvid-del, lehet rosszul emlékszem, de nem jelenik meg felvételkor egy státusz ablak? Ha igen állítsd be a kodekben, hogy ne jelenjen meg. Nekem legalábbis volt vele ilyen gondom.
[Szerkesztve] -
copperhead
aktív tag
válasz
copperhead #880 üzenetére
Töröltem a SUPER ©-t,és már működik minden.
-
törölt tag
válasz
copperhead #893 üzenetére
Hogy mit kell választani, az hangártyafüggő. Nálam pl CD Audio. De Vista alatt minden más.
-
bzoley
veterán
válasz
copperhead #754 üzenetére
De változott a zöld csíkon a B-D, nem?
Az valami rendszerhiba lehet. -
bzoley
veterán
válasz
copperhead #752 üzenetére
Működik az magyarral is. De csak a legújabb verzióban. Azért lett megemlítve. Így nem kell többet Német, meg Román beállításokkal trükközni.
-
bzoley
veterán
válasz
copperhead #745 üzenetére
“H” Key for Video Format Switch / “A” Key for BG/DK Audio Switch
After installing the card, please execute Channel Scan.
1. If some channels have weird colors or become black and white, press ''H'' on the keyboard to change the video format (toggle SECAM/PAL).
2. If some channels do not sound correctly or are completely mute, press ''A'' on the keyboard to change the sound format. When the format is correct, press ''S'' to toggle Stereo/Mono.
When the setup is completed, the setting will be saved in the software. -
ManóCs
csendes tag
válasz
copperhead #560 üzenetére
Már 3syor újratelepítettem
. Kipróbálam többfajta windowst, meg többféle alaplapi chipset drivert, minden pci slotot, nem tudom mit csinálhatnék még, olyan mintha nem is lenne elem a távirányítóban, nem csinál semmit. Csak azt tudnám, hogy a másik gépben akkor miért megy.
-
bzoley
veterán
válasz
copperhead #525 üzenetére
Esetleg állítsd át az országot Romániára, és akkor az ''A'' billentyűvel tudod kapcsolgatni a normákat. Ne felsejtsd el előbb elmenteni a csatornáidat, mert állíthatod be újra.
-
bzoley
veterán
válasz
copperhead #523 üzenetére
Távirányítóval csak a hangot nem tudod szabályozni, vagy semmit, illetve billentyűről működik-e a hangerőállítás? A két csatornát próbáld finomhangolni Ctrl+/-
Wolf Howler
Codec, vagy rendszerhiba valószínű. Ha van kamerád, húzd ki.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
copperhead #510 üzenetére
Látod, a sok fölösleges információ összezavar.
És a topic nem olvasása:
''Ezenfelül értékes lehet még, hogy a WinFast PVR2 nem támogatja a PCI Audio-t''.
Ehhez két megjegyzés:
1. Sem az Expert, sem pedig a Global dobozára nincs ráírva, hogy tudja a PCI Audio-t.
2. Mivel a PVR2 nem támogatja a PCI Audio-t, vehetsz bármilyen kártyát, akkor sem fogod tudni használni ezt a funkciót jelen formájában. Ehhez még hozzájön, hogy a Global ilyen-olyan módon képes a PCI-on keresztüli hangküldésre, de az Expert valószínüleg erre soha nem lesz képes. Bár soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő. -
bzoley
veterán
válasz
copperhead #508 üzenetére
A kérdés értelmetlen.
Vagy minden olvasmányt olvass el, vagy inkább semmi, mert csak összezavar.
Ilyet is írtam:''Az, hogy van-e FM a kártyán, vagy nincs, független a kártya SSID-jétől.''
Vagyis ugyanúgy kaphatsz FM nélküli 6f18-at.
De azt hiszem, ezek nem neked való információk, a javát ezért nem is ide írtam.
Ha bemész egy boltba, elég annyit megkérdezned rádiós, vagy rádió nélküli-e amit árulnak attól függően, hogy melyiket keresed.
Szerinted árulnak olyan kártyát bárhol is, ami nem használható, csak ha nekifekszel és fél napig hegeszted?! -
bzoley
veterán
válasz
copperhead #505 üzenetére
Golbal>=Expert
Remélem jól írtam, rég jártam már isklába
Nagyjából egyforma képességekkel bírnak, viszont mostanában a Global drivereit nyomják jobban. Talán nem véletlenül. Készítik fel Vista-ra.
The TV2000 XP RM (LR6616 PCB) uses Conexant Fusion878A (aka BT878)
Szóval egy régebbi chip dolgozik rajta.
[Szerkesztve] -
copperhead
aktív tag
válasz
copperhead #502 üzenetére
Még azt szeretném kérdezni,hogy a Leadtek TV2000 XP RM Expert TV és a Leadtek TV2000 XP Expert TV+FM között csak az FM a különbség?Ha igen,akkor az RM 7680 Ft-ért igazán megéri,2év garanciával.[link]
-
bzoley
veterán
válasz
copperhead #353 üzenetére
A kérdésnek nincs értelme
De a válasz: nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Linux kezdőknek
- Napelem
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged