- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
syner
tag
Kis segítség kellene nekem, a gondom az, hogy Vista 32 és Win7 64 alatt is az a problémám, hogy a se a PVR belső hangerőszabályozója, se pedig a távirányítóé nem működik. Amikor frissen van telepítve a win, akkor semmi baj nincs, majd néha működik, néha nem, általában újraindítás után igen. Aztán egy idő múlva már sehogy sem. A legfrissebb PVR2 és a legfrissebb 32 ill 64 bites driverek telepítve a winfast.com-ról, a kártyám egy TV2000 Expert. Próbáltam állítgatni mindent a hangbeállításoknál, de semmi eredménnyel.
Valakinek valami ötlete? Igazából már jópár hónapja kínlódok vele, és ha nem lesz rövidtávon megoldás, akkor kivágon az ablakon az egész tunerkártyát a szoftverekkel együtt és veszek valami mást, mert már nagyon idegesít a dolog. -
syner
tag
nos, feltettem a PVR2 legújabb verzióját, de hasonló hülyeségeket csinál, mint a PVR, a WF Wizard nem töltődik be indításkor, és utánna sem tudom elindítani, az óra mellett nem jelenik meg az ikonja, aztán amíg még betöltődött addig a távirányító nem szabályozta
a hangerőt, a csúszka mozog, de a hang nem változik
[Szerkesztve] -
syner
tag
na, nekem is adódott egy kicsi problémám vistával, teljesen új telepítés, hangártya működik rendesen
tuner mindhárom részét gond nélkül feltelepítettem a legújabb driverekkel
letöltöttem a legújabb PVR-t, de első indításnál még volt hang, egészen addig, amíg nem váltottam csatornát, ekkor mindíg lemegy MUTE módba, és hiába állítom vissza, a hang már nem jön vissza, csak teljesen véletlenszerűen, távirányítóval hol működik a hang, hol nem
többszöri telepítés után is ugyanez a helyzet
valakinek volt már hasonló baja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest