- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard
csendes tag
Köszönöm a jótanácsokat, tényleg germany-ra állítva végre jó lett a képminőség.
Megnéztem a kártya dobozát és se nem global, se nem expert, hanem RM.
Köszi még egyszer!
hszilard -
-
hszilard
csendes tag
Sajna a munkahelyről írok, így nem tudom megnézni, csak majd ha hazamegyek. Ha látnék képeket az egyes változatokról, rögtön rá tudnék bökni, nekem melyik van. De még a leadtek hivatalos oldalán sem láttam a kártyákról képeket, csak a dobozukról. Szerintem expert.
De köszi a tanácsot, már töltöm is a PVR2-t. -
hszilard
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszodat és a javaslatokat!
Most zavarban vagyok, hogy melyik változatú is a kártyám, mert nincs most itt előttem a doboza, annyit tudok, hogy az ára 8500 forint körüli volt, és hátul négy kimenete van, az antenna, a távirányítóhoz az érzékelő, és még két valami. Ja, és egy világosszürke távirányítót adtak hozzá, kipróbálni még azt nem tudtam, mert a távirányítóhoz elemet nem mellékeltek
A hivatalos oldalról most töltöttem le a WinFastPVR3112.zip-et, az nem jobb, mint a 2.0.13-as?
Üdv.: hszilard -
hszilard
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Leadtek Winfast TV2000XP nevű kártyát. Minden rendben van vele, kivéve azt, hogy a színek teljesen szét vannak esve, az emberek fejei kékesszürke színűek. Mintha az egyik színkomponens (piros) hiányozna.
Hol lehet a baj?
Üdv.: hszilard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest