- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
djadji
senior tag
válasz
#65675776 #4122 üzenetére
Lehet hoyg ez hülye kérdés.. de milyen wizard? letöltöm a drivert és elindítom a setup.exe-t. De nem emléxem ilyenre hogy ki lehetne választani a tunert... kicsit bővebben pls hogy hol/hogy is lehet ez?
Én a csatorna keresésnél mindig azt a keresést választom ami sokáig tart (nemjut eszembe és mivel nem müxik nem is tudom megnézni). Sokáig fut, de tuti megtalál mindent... -
cadgers
aktív tag
válasz
#65675776 #4109 üzenetére
Ez a szikrázásos effekt nálam is van, viszont maga a gépház nem ráz, nekem is szükség van leválasztóra?
Amúgy MSI KT3 Ultra alaplapom van 1800-as Athlon XP-vel, ATi Radeon 9600 kártyával, van egy CT4620-as SB Live!, meg van 2 hálókártya, egy Realtek meg egy SMC EZ card, a hang AUX IN-en megy a hangkártyába.
A UPC-s kábelen van egy toldó (F toldó vagy mi a neve), megvan hosszabbítva egy 10 méteres koax-szal (75 Ft volt méterje, nem tudom milyen minőség), és a végén van egy dugó ami megy a kártyába.
Ezek alapján valami ötlet? HW ütközést nem jelez a gép
Mégvalami: VMR9 az mi? Függ tőle a képminőség? -
djadji
senior tag
válasz
#65675776 #4078 üzenetére
Ez a vacak a PVR-rel sem működik.. nem talál csatornákat.. és mikor a adaptív keresést választom (ami eltóart vagy 10 percig) akkor 1 másodperc alatt ''lefut'' és persze nem talál semmit... lehet hoyg a kártya ment tönkre? Találkozott már valaki ilyen hibával?
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #4011 üzenetére
Ennél elvileg már nem szükséges nyomkodni, átáll magától.
A ''hiba a képalkotás során'' üzenet oka általában, hogy a program nem fér hozzá a driver-hez, vagy valami megakadályozza a kép megjelenítésében. Lehet driver, vagy rendszer hiba. Nálam eddig csak rossz sorrendben telepített driver-nél fordult elő, vagy ha egy harmadik DTV-t akartam indítani. Egy DirectX újragurítást megkockáztatnék esetleg.
Mod: ha üres az analóg videó eszköz, akkor a driver-t nem ''látja''.
Rolly:
MPEG-2 768*576 8000kbps(hely nem számít)
[Szerkesztve] -
phetya
csendes tag
válasz
#65675776 #4008 üzenetére
A videó bitrátát általában 1040Kbit/s-ra, a hangot pedig PCM 48.000KHz 16bit stereo 187KB/s-re állítom, és 2005.12.31 datálású XviD kódeket használnék de mint mondottam volt 10mp után már szaggat és ennek következménye képpen csúszik a hang, vagyis a felvétel használhatatlan.
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
válasz
#65675776 #3950 üzenetére
Az elejét most már értem és úgy is van.
A másik fele is világos, nem gondoltam bele, hogy nem képes egyszerre több bemenetett lekezelni a hangkártyám.. se egyáltalán.
De ez kb 1x fordult elő, hogy felvétel közben beszéltem valakivel skype-on, de mi van azzal, hogy a winpvr valamelyiknél vesz fel hangot, valamelyiknél hangsáv sincs? most a legújabb van fennt, de az előzővel is volt gond és az azelőttivel is.. Legfőbb problémám ez lenne.
Skype bevan kapcsolva, de csak online vagyok a gépnél sem vagyok legtöbbször, amikor eztörténik, hogy nincs hangsáv.
Most kicsit belegondolva lehet a remote desktop tolja ez az egészet.. mert a hangot átportolja az éppen megnézett gépreezért olyan, mintha nem is lenne hangsáv.. ezt viszont sokszor csinálom.. és ha utána lokálisan nem nyitom meg a gépemet, akkor a hang még mindig átvezérelve marad.
Köszi a segítséget, legalább rájöttem hogy hagyni kell ott a hangot.
amargo -
amargo
addikt
válasz
#65675776 #3944 üzenetére
Miután lelőtted a Skype-ot
Ha kikapcsolom a skype-ot akkor nincs gond.. csak elakartam kerülni, hogy külön kelljen még kapcsolgatni is.
állítsd át a Win hangerőszabályzón a bemenetet mikrofonról arra, amire kötötted a tunert.
Ez a mondoat most nem világos, mit kell átállítani?
A win hangerőszabályzon semmit sem tudok átteni.. nem is tudja a hangkártyám, hogy pakolgatni tudnám a ki/be meneteket.
Ezt kitudnád fejteni, mert nem értem -
Rönó
tag
válasz
#65675776 #3938 üzenetére
Szevasz!
Ezt a ''pc bekapcsol, műsort felvesz, pc kikapcsol'' lehetőség melyik dtv verzióban van benne? Nekem a 2.0.1.85-ös verzió van fönt mert szerintem ennek volt a legszebb a képe. De az is hozzátartozik az igazsághoz hogy mostanában (kb 2 hónapja) nem próbálkoztam újabb verzióval. Szóval ez nagyon érdekelne. Ha van időd légyszi írd már meg amit tudni lehet erről a funkcióról. Előre is köszi!
Üdv: Rönó -
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3895 üzenetére
Akkor 2:0 a clean install ellen
Kicsit kérdezősködtem skin-mod ügyben.
A hozzáállás:
Could you describe more details ? I will try my best to help you.
You wanna design a WinFast DTV-style UI for WFTTX and WFFM, right?
So, what the informations / files you need ?
Néhány részlet:
We store the button position, shape of control panel and bitmaps in
UIMain.dll, Antique.dll and Neo.dll for each UI.
For different UI, we also write some codes for animation.
És még néhány:
You can modity those bitmaps in UIMain.dll by resource editor.(ezt tudtuk)
But you can not modify the button position except you can got that code segment.(ezt meg tudom, hol van, csak szerkeszteni nem tudom, hacsak nem nézem meg a ''matrix''-ot is)
I am not familiar with those disassembler tools so I don't know is it possible to do that.
Engem legjobban a ''shape'' mdosítása érdekelne, mert addig fölösleges bármihez nyúlni.
De még nem adtam fel teljesen -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3888 üzenetére
Az infókat köszi, mindjárt kikapom a másik kareszt és megnézem úgy is.
Mert ugye pont arra vártam, hogy mindkét kártyához külön beállítás legyen.
Bele rakták
Ez nem az én napom. Néhány órája a smartphone sem képes tölteni, aztán itt van ez.
Kezdek dühös lenni
[Szerkesztve] -
hati
addikt
válasz
#65675776 #3864 üzenetére
''4. DTV-ben nekem is megy párhuzamosan mind a két hang.''
Tiltsd le a tuner hangbemenetét és akkor csak a ts hangját fogod hallani! Nekem az elvárt módon működik a ts a DTV-ben.
''Az OSD ilyen kialakítása engem is zavar.''
Engem is, de jöbb, mint a semmi. Hátha egyszer, hamár minden bug kijavult és minden elvárt funkció benne lesz, akkor viszatérnek rá, hogy paraméterezhető legyen, kinek mi tetszik alapon (ki-be kapcs, háttér átlátszóság, megjelenítés ideje, stb.) -
neilszab
őstag
válasz
#65675776 #3850 üzenetére
Nahát összeraktam itthon egy másik gépet, a régi már tényleg elavult konstukció volt, bár megjegyzem a kártya se egy mai darab. Most AMD Athlon XP 2400+ (kicsit húzva
), ASUS A7B8X-X, meg 512 DDR van bent, ja és SP1. Persze ezzel sem lehet felvágni...
Nemtudom honnan vettem, de én azt képzeltem, hogy a kártyához adott progi elfog majd engem árasztani mindenféle olyan lehetőségek áradatával, amelyeket TV-n kissé nehézkes lenne kivitelezni, ezért nem is eröltetik, elleneben PC-én ott a lehetőség! Nem nagy dolgokra gondoltam, hanem olyan apró kis finomságokra, figyelmességekre, melyekkel valamivel jobban egyénire lehet szabni a dolgokat, mint a tévéknél. Ezzel szemben semmivel nem tud többet, mint manapság egy jobb TV (jó, persze Timeshifting, de hát..), sőt! Kicsit úgy érzém, hogy a Leadtek-nél a fiúk tiszetsségesen megcsinálták azokat a dolgokat, amikkel el lehet adni a cuccot és rá lehet írni a dobozra NAGYBETŰvel, a többit meg leszarták... persze nem rossz ez így se.
Akkor menjünk megint sorba:
1 Mivel más-más csatronáknak különböző a színképe (egyik fakóbb, más pölö kereskedelmi csatik rámömlesztik a színeiket), eltérőek az alaphangerők is, ezrét én elvárnám, hogy külön-külön lehessen álítgatni őket. Ha jól tudom, ezt nem olyan nagy cucc megcsinálni. HOgy érted azt, hogy ''nem véletlenül'' nem rakják bele?
2 A teletext most működik, a nem WHQL-es újabb drivert tettem föl, nem tudom hogy ettől, vagy mástól. Az új gépen ua. a rendszert raktam össze...
3 Jó látni és örülök, hogy képben vagy a témában!Teljesen igazad van, kb 5 éves alaplap volt. A hang teljesen jó az új(abb) cuccal
4 A Timeshifting működ, de vanak érdekességek két gyári progiban (nemcsak TS):
PVR: teljesen, jó
DTV: a hang megy tovább élőben és úgy is marad
a PIP
PVR: teljesen jó, tetszik
DTV: Nem lehet váltogatni a két képernyő között, mint a PVR-ben, és TimeShifting-nél nem tudom rábírni, hogy egyáltalán működjön
PIP a távezérlőn:
PVR: csak pip be/ki, de váltogatni nem tudom a képernyőket? Ez nem lenne alap?
DTV: nekem semmit nem csinál ez a gomb
16:9 mód
DTV: nem váltja át az arányokat, csak fekete csíkot rak oldalra
a 4:3 Pan & Scan se csinál semmit nekem.
Fényerő:
Ezt csak PRV ben néztem, de észrevehetően nagyobb a fényereje a TimeShiftingnek és felvételnek, mint az élő adásnak. Egyszer meg pont fordítva volt, Pip-en nagyon látszik. Nemértem...?
Hozzátenném, hogy nem állítom, hogy ez mindenhol így van! En ezeket vettem észre, és lehet /sőt biztos/, hogy nem olvastam el a kézikönyvet és csak azért nem megy...
És azok az apróságok, amiket hiányolok, persze nem létszükséglet:
DVT:
Nem tudom kikapcsolni, hogy csativáltások kiírja a műsor tartalmát, ha már egyszer betöltöttem a műsorfüzetet. Nem mindig vagyok rá kiváncsi.
Engem kicsit nyomaszt az a rand zölda csík csativáltások, azt valhogy nem lehet eltüntettni? (biztos csak átkéne írni két számot a forásfájlban, vagy ilysemi)
A ChanellSurfing-nek nem értem mi értelme van, ha csak akkor frissíti, ha rámegyek az adóra? Nem úgy lenne használható valamire is, ha megadott időközönként mindet frissítené?
Az egér mindig felvillan csativáltásokor. Nem dől össze a világ, de hát mégis...
A távezérlőt igazán megcsinálhatták volna úgy, (mint olvasom a PCTV-ékét) hogy lehessen tisztességesen másra is használni. Most próbálgatom a Girdert, meg a Remotty-it (AverRC), ami felismeri, de hát elég körülményes, meg nem is sokat hoznak ki belőle
Na, nem írok többet, mert nem akarok kukacoskodónak tűnni (ezt már elbaszatm, mi?)
[Szerkesztve] -
neilszab
őstag
válasz
#65675776 #3841 üzenetére
Hááát igen a kézikönyv. Megkaptam, szép színes, igényesen megcsinált, Cseh nyelvű!
1. Nos lehet, hogy félrefogalmaztam magam: szerintem más-más csatornákhoz eltérő fényeség-, színtelítettség- és hangerőbeállítási lehetőség dukálna. Egy tévéből megértem, ha kihagyák (már nem szokták), de egy szofverből?
2. Teletext: értem én, hogy melyik gombal kéne mennie, de ''A(z) WFTTX.exe hibát észlelt, ezért leáll''
PRV-t nem próbáltam (mert az a görény is benne volt az első balhémban) csak a DTV-ről van szó.
3. Teljesen jogos, egy SB 128 van bent, mert a hangfalam miatt nem érné meg venni egyett, az integráltnál meg még ez is jobb, de tényleg nem mai darab, majd még utánanézek...köszi
4. A Timeshifting-get, meg a Capture-t majd holnap megnézem, mert már nem bírok látni a szememmel. Elöljáróban csak annyit, hogy:
1. Nagyon megszoktam már a VirtualDub-ot, ezért ki akartam próbálni ezt a funkciót is
2. Gondoltam kevesebb procit eszik, mert a DVT vagy 700 MHz-nyit zabál alapban(ha ennek így van értelme)
DivX 5.11-gyel próbáltam (mert épp ez volt fenn), és nem pár sort csíp le, hanem kb. a 18-as karika felső ívéből látszik vmennyi. 768*576-ban jó, másik 4:3-ban nem, dee ezt, meg az ilyenek majd még holnap megnézem...
''Win-ed tk, vagy valamit elszabtál.'' Nem hiszem, pláne, hogy most így kapásból nem is értem miről beszélsz, olyat meg nem piszkálok, amit nem tudok mi. Nem tudom elképzelni mi olyat csinálhattam volna vele előzőleg, amitől ell kéne szálni a gyári driver CD-berakása után. Konkrétan a hangom ment el teljesen, meg DirectX-el történ valami, ebbe nem mennék bele. (meg abba se, hogy mitől javult meg végül). Hacsak a SB 128-ot nem szerette valami...
''Viszont valszeg nem töltenek el mellette négy órát''
Ezt kikérem magamnak, amennyi barommal találkoztam már a számtekboltban a pult másik oldalán...
Ebben a 4 órában benne van valós melón kívül: pöcsölés a nettel (ami kb 2 percenként On/Off), crack keresés a DirectX Happy Uninstall-hoz (naná, hogy a thebugs.ws ilyenkor nem üzemel), elmeháborodás, meg fél óra gyilkolászás vmi SPF-sel (persze hang nélkül), nyugtatónak
Akkor holnap mindent megnézek, köszi a segítséget! -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3843 üzenetére
Voltam olyan pofátlan, de semmi
A RH-nél egy kicsivel jobbat használgatok(PE Explorer, MS Visual Studio), de az a probléma, hogy pl. van a DTV vezérlőpultja, ami szép kerekített, nem szögletes. Ha előveszem a hozzá tartozó képet és a külső kék résztátfestem, stb, nem változik semmi. Valahol tárolja, hogy hol a széle a vezérlőpultnak(ha ráküldök egy disassemblert, akkor asszem látom az erre vonatkozó táblázatot, de nem tudok mit kezdeni vele) és hiába szép kék a nem látható rész, semmi köze hozzá. De ha átírom a valamelyik gomb pozícióját, azt el is menti, de attól még marad ugyanott. Eltöltöttem már vele jó sok időt(fölöslegesen) tv-val, rádióval és a ttx-szel is. DTV-ben a skin fájl az uimain.dll.
[Szerkesztve] -
-
válasz
#65675776 #3792 üzenetére
Nah, utánanéztem. Most már tudom mit kell kersnem. Galvanikus leválasztó, földhurok ellen. Hú, de okos lettem. Találtam is a neten potom 6600 ft-os áron. Tudom hogy nagyjából hogy néz ki, meg azt is, melyik az az F csatlakozó. Továbbá olvastam azt is, hogy a kábel mindkét erébe forrasztott 10 nF-os kerámiakondi teljesen megszünteti a problémát. Ez megvan pár százasból, meg mondjuk 10 perc forrasztgatás. Érdemes lenne kipróbálni...
-
-
lehi
csendes tag
válasz
#65675776 #3769 üzenetére
Azt, hogy a hangerőben jelentős változások vannak, nem úgy mint a tv-ben, (persze a reklámokat leszámítva).
És ez akkor nagyon zavaró, amikor visszanézem a felvett anyagot, állandóan a távkapcsoló volume gombján van (volt) a kezem. A kezem még megvan, de már inkább nem veszek fel, mert élvezhetetlen -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3766 üzenetére
CX23881-19, ha jól tévedek. A 39-es az ntsc asszem.
Igen, ott meg ez a kép volt többek között:[link]
Először azt hittem, hogy csak nálam nem működik rendesen, de megnyugtattak, hogy náluk az MVP ezt jelenti:
Dear Zoltan,
We've tested 2 TV Experts, and it does work.
Please make sure the driver is the latest one. http://tw1965.myweb.hinet.net/4.0.107.3208.zip
Just execute WinFast DTV twice,
You can get two applications running in a system.
We suggest you use DTV 2.0.1.85 (version 2.0.1.86 has some porblems..)
A DTV-s oldalon is csak ennyi van, talán láttad:
Q: How to enable the M.V.P
A: Run the WinFast DTV twice.
M.V.P. Test Result (hardware and driver)
Same Devices :
- ''WinFast DTV Dongle'' + ''WinFast DTV Dongle'' : NG
- ''WinFast DTV1000 T'' + ''WinFast DTV1000 T'' : OK (4.0.112.32xx driver)
- ''WinFast DTV2000 H'' + ''WinFast DTV2000 H'' : OK (4.0.112.32xx driver)
- ''WinFast TV2000 XP Expert'' + ''WinFast TV2000 XP Expert'' : OK (4.0.107.32xx driver)
Different Devices :
- ''WinFast DTV Dongle'' + ''WinFast DTV1000 T'' : OK
- ''WinFast DTV Dongle'' + ''WinFast DTV2000 H'' : OK
- ''WinFast DTV1000 T'' + ''WinFast DTV2000 H'' : OK
- ''AVerTV Hybrid+FM Cardbus'' + Artec T14 USB 2.0 (http://tw1965.myweb.hinet.net/STK3000P.zip) : OK
Jót szórakoztam ma a PVR changelog-ján
Miután szóltam, hogy a Hungarian, attól hogy H-val kezdődik, még nem Hrvatski, aránylag gyorsan ki is lett javítva a hiba:
Build Version: 3.0.10.98, July 11, 2006
1.Change the Hungarian language item in popmenu from 'Hrvatski' to 'Magyar'.
2.Update the dll file of Hungarian language. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3763 üzenetére
Szerintem ő a PIP-re gondolt, egy elindított programon belül két adást nézni.
Sajnos ezt nem tudja, egy darab hibrid tunernél is kétszer kell indítani a DTV-t, hogy a digitális és az analóg adást is nézhesd egyszerre. Két hibridnél meg már húú
Volt régebben ez a képem[link], kis trükkel, mintha PIP lenne, valójában a második egy keretmentes módot használ átméretezve, és volt egy átlagos működést mutató képem is[link] egymás mellé tologatva. -
hati
addikt
válasz
#65675776 #3750 üzenetére
Ok. Csak kíváncsiságbólból, hány bit kéne az eredeti kép visszadásához?
A 12 bit az kompromisszum, ahogyan pl. az mp3 is az. Azért is írtam, hogy túl nagy méretű fájlokat eredményezne, illetve ha úgyis veszteségesen tömörítik, akkor meg mindegy. Valóban minek magas bitmélységben digitalizálni, ha utána egy 800kb/s-es YUV-ba tömöríti vki. -
td
senior tag
válasz
#65675776 #3647 üzenetére
Ez bejött! 1.5.10-es Vdub-MPEG2-őt használtam, most kipróbáltam az új 1.6.15-öset. És semmi gond, bele lehet seek-elni. Tehát nem az ötös DivX-ben volt a hiba.
Ez az új verzió egyébként kicsit jobban fogja a gépemet, bár a memóriával (amikor már van betöltött videofile) takarékosabb. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3685 üzenetére
Én egyelőre a Maxtor-t ''szemetelném össze''. Mondjuk nálam csak egy fél partíció jutott neki.
Csak van valami okuk, hogy ezt a megoldást választották, talán a sok kínai és hasonló nyelv miatt, nem tudom.
Tanulva a korábbi pluszmunkákból, az FM fordítást úgy küldtem el, hogy felhívtam a srác figyelmét a ''Magyaros'' karakterek korrekt megjelenítésének ellenőrzésére. Bár korábban talán a Visual Studio lehetett a lúdas. -
Rönó
tag
válasz
#65675776 #3602 üzenetére
Sziasztok!
Na,szóval Saját tapasztalatom alapján írom hogy az expert mellé nyugodtan be lehet tenni a Technisat skystar2 műholdvevő tunerkártyát. Tökéletesen megférnek egymással. Nem akadnak össze sem a driverjei, sem a sw-i sem pedig a beléjük integrált kodekek, egymással sem és a gépen lévő kodekpakkal sem. Bár a skystar2-vel rengeteget szenvedtem mert a hozzáadott driverben valami összeakadt szinte mindennel (a Nod32-től kezdve a winamp-ig). 2 nap kellett hogy rájöjjek a beállítás trükkjére. A lényeg hogy az expert tökéletesen megy mellette a pvr-el és dtv-vel is.
Üdv: Rönó
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3657 üzenetére
Köszi, így rendben. Ezek szerint Angol Win-nel helyesen jelenik meg minden.
Nem lehet nyelvet választani, automatikusan alkalmazkodik(egyelőre) az oprendszerhez.
Épp ez okozhat gondot Magyar Win-nél. Az említett táblát Magyarul mutatná, mert valaki beleírta itt-ott az exe-be, de szöveg az nincs mellékelve hozzá így csak gombokat látni.
Én meg csak szenvedek itt vele, mert amint lemásolom az Angol részeket, minden más nyelv szövege Angolra változik. A Magyart még át tudnám írni, ez lenne a szándékom, de a többit... Asszem megkérem Ivan-t, hogy vagy törölje a meglévő két Magyar String-et vagy mindhez írja hozzá, én meg majd lefordítom. Vagy valami. De a menü alján lévő részből arra következtetek, hogy dll-be lesz itt is exportálva a dolog. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3655 üzenetére
Köszönöm, de félreértés áldozata lettél. Említettem a Winfast FM-et, szóval a rádió ütemezőjére lennék kíváncsi.
DTV-vel minden rendben, eltekintve, hogy valamit elszúrtak a dll-ben, ezért is a Language Selection, meg a néhány kérdőjel ékezetes betű helyett. A jó verzió fenn van az oldalamon. -
td
senior tag
válasz
#65675776 #3630 üzenetére
Akkor nálam is ilyesmi lehet, amikor nem vesz fel hangot. Ezt korábban már említettem: gép bekapcs, PVR indít, és elsőre nem vesz fel hangot, ill. már felvétel közben sem hallatszik semmi (pontosabban visszahallgatva azért valami alapzaj van, de ezt csak fejhallgatóban lehet hallani). Felvétel stop, új indít, hang van. És onnantól végig van, de bizonyos esetekben megint nincs (pl. kb. akkor, ha bezárom a PVR-t, majd újraindítom, vagy ha bezárom a tálcán lévő Wizardot - pontos összefüggést még nem találtam). Viszont volt olyan, hogy nem volt hang, ki-be pipálgattam a Capture Audiót (ideges voltam
), és ''megjavult''.
Ami a DivX-et illeti, szerintem is a legnagyobb esélye a kodekhibának van, ez tipikusan olyan probléma. De gondoltam, hátha nem, és már volt valakinek ilyen gubanc. -
td
senior tag
válasz
#65675776 #3598 üzenetére
Nincs a wikivel semmi gond, nem azért mondtam. Hanem a problémám nem on-the-fly, hanem utólagos, kétmenetes, bidirectional encoding esetén lép fel, és csak a kb. 15 percnél hosszabb anyagoknál. Ezeknek az utolsó kb. egyharmadába nem lehet beleseek-elni, pontosabban bele lehet (MediaPlayer), de a kép nem ugrik oda, csakis a hang. Az MPlayer-nél még ennyire sem megy, ott egy jobbos után egyből a végére ugrik és leáll. Azóta is efelejtettem megnézni a VirtualDubbal a lekódolt videót, de gyanítom, hogy a keyframe-ek hiányoznak abból a részből, és ez okozza a problémát.
-
-
lilaszív
csendes tag
válasz
#65675776 #3588 üzenetére
Ez a TV-kártya arra igazán nem való hogy valaki felvegyen vele,és jó minőségben bedigizze,pl DVD-nek,vagy SVCD-nek.Elég nagyot csalódtam benne,bár nem tudom a drágább katagóriák,mennyivel lehetnek jobbak.........pedig elég jó véleményeket olvastam róla........nekem nagyon nem jött be eddig.Van kb 4 adó ami ''viszonylag'' tiszta de a többi nagyon ócska.
-
lilaszív
csendes tag
-
lilaszív
csendes tag
válasz
#65675776 #3581 üzenetére
Figyuka.Ez a dolog ez független attól hogy még az eredeti telepítő cd-van felrakva,és nincs frissítve a dolog?Mert így sem csinál sajnos semmit,kiteszem teljes képernyőre és úgy próbálom de semmivel nem jobb,sőtt semmit nem csinál.Sajnálom ha idegesítő vagyok de nem tudok egyedül mit kezdeni a dologgal.
-
-
-
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3447 üzenetére
Ááá, annyira azért nem
Amúgy csak poénnak szántam.
De jobban belegondva, szedegetjük itt össze az újítanivalókat, bombázzuk velük a fejlesztőket, és ez csak egy ország egy fóruma a sok közül. Mennyi levelet bogarászhatnak át naponta?
Azért kicsit meghatódtam, mikor megláttam ezt a sort:
WinFast DTV can import XMLTV file and display full EPG programs (by shuk)
Ezért kísérletezgettem annyit a sok béna programmal, hátha valamelyikkel együttműködik.
Aztán bekerült a programba, de gondoltam kitalálták ezt maguktól is.
De miután leírtam, hogy valami nem stimmel az újítással, ez jött:
...I have two XMLTV files which were sent by you before, and there is one
without stop time....
Tehát azokkal a mintafájlokkal kísérletezgetett, amit ezelőtt egy-két hónappal küldtem el.
Egyrészt örülök neki, hogy belekerült, mert szeretem használni, és hasznos, ha pl. egy felvétel ütemezéséről van szó, másrészt pedig valahol jól esik, hogy egy kicsit én is/mi is részesi lehetünk egy program tökéletesítésének(ezt a szót még leírni is nehéz volt)
A magyarítás ha úgy vesszük, akár hidegen is hagyhatna, mert noha elég gyenge vagyok Angolból, de a megszokás miatt már szinte zavar, ha egy program Magyarul ''beszél''. De mivel nekem is van olyan ismerősőm, aki még az OK-t sem érti, ha nem oké-nak van írva, gondoltam hasznos lehet egy ilyen apróság elkészítése még szórakozásból is. Szoktam ilyet csinálni. A fent említett ismerősnek fordítottam le a Paint Shop Pro asszem hetes verzióját félig-meddig. Mondjuk azt néhány hét után meguntam, kicsit terjedelmesebb anyag, mint egy DTV
Húú, basszus, egy kis láz mennyi b*romságot tud leiratni -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3398 üzenetére
F10, F11 új funkciót kapott és vagy nem maradt hely, vagy egyszreűen el lett felejtve. Azért majd megemlítem
(ha el nem küldenek melegebb éghajlatra, mert egy A4-es lapot tele lehetne írni ez eddig összegyűjtött és elküldött javaslatokkal. Igaz, ő mondta, hogy ha van valami javaslatom, akkor küldjem el)
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3396 üzenetére
Légyszíves ne nézz ennyire amatőrnek
Csupán hanyag fogalmazásról van szó, valahogy így értettem:
Azt meg csak most vettem észre, hogy újra működik a numpad-ről való kapcsolgatás.
Az előző verzióban(lehet, hogy csak nálam nem működött) ugyanis nem tudtam direkt kapcsolgatni a csatornákat.
Amúgy sok minden van a kézikönyvben, ami nem, vagy csak hiányosan működik.
Pl. az F4 is szerepel az egyik dokumentumban, de hiába nyomkodtam.
Az viszont gondolom korábban is feltűnt, hogy a fel le nyilakkal lehet egyesével csatornát léptetni, a jobbra balra nyíllal pedig hangerőt szabályozni
Gép előtt ülve mi mással tenném?
Azért nem fogom a távirányítót keresgélni. Annak az ágyban a helye -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3293 üzenetére
Többek között
Mindíg szerettem, csak a PVR nem nagyon tetszett. De miután elárultad a nagy DTV-s titkot, mintha minden álmom valóra vált volna
Mondjuk nem nagyon értem a mostanában elszaporodó kékzöldpirossistergős jelenségek elszaporodásának okát, nálam még nem fordult elő ilyesmi, sistergés is csak azokkal a verziókkal, ami szinte mindenkinl rossz volt.
Tegnap kicsit használgattam a PVR-t(képeket készítettem róla), és közben észrevettem, hogy noha nem annyira, mint az év elejei verzióknál, de a távirányító még mindíg érezhetően lassab, mint mikor a DTV-t kapcsolgatom. Az tulajdonképp azonnal veszi az ''adást''. -
vASalo
tag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest