Aktív témák
-
törölt tag
A felvételi hangerőbeállítások esetén ki kell jelölnöd, hogy melyik bemenet szóljon. Erről beszéltem.
Ha felvétel közben nem állítod le a Skype-ot, akkor meg ne csodálkozz, hogy nem azt a hangot veszi fel a tuner programja, amit Te szeretnél. Bemenet ugyanis csak egy lehet kijelölve. -
td
senior tag
Én is kerestem, csak egy kb. 160-170K-s file-t találtam a könyvtárában, ami elég kevésnek tűnik. A rejtett file-okat még nem néztem meg, lehet, hogy van olyan (is). A registrybe meg... nemtom, szerintem oda nem ment ilyet, nálam legalábbis nem úgy tűnt.
Az a BMP érdekes... lehet, hogy abba deinterlace-eli a képet, s aztán azt jeleníti meg??? Ez elég béna megoldás lenne. -
rabi
csendes tag
amargo ,
engem is érdekelne hová rakja. Meg az is érdekes, hogy ha szépen elnevezem a csatornákat, sorrendbe rendezem, és rányomok egy scant, akkor ugye a sorrend ugrik, viszont az elnevezés a helyén maradÍgy lehet újra elnevezni.
Szal a nevet nem a frekihez, hanem a sorszámhoz köti.
Legalábbis nálam. -
Daywalker
addikt
Felmész a UPC oldalára: katt Televíziózás->katt Kábeltelevízió->katt A szolgáltatásról->katt Csatornakiosztások és itt kiválasztod a megfelelőt. PDF-be jön le. Megnézed mi kell és kézzel beállítod.
Nem tudom miért ment le képeket, bár állandóan nem ment, csak néha egyet-egyet. -
somé
őstag
Cd-rw-vel próbáltam.Nekem egyszerre írja.Pl beállítottam neki 1 percet,figyeltem az írót,írta,a perc után leállt.Azt írta,a ment kész,várjon.A Nero látja a menetet,de nyitva van,viszont nem engedi lezárni,így semmilyen lejátszó nem látja.
Ez a funkció közvetlen írást jelent,különben nem lehetne olyanokat beállítani,hogy vágás,max fájlméret,hány percet írjon.Szerintem.
Sőt,ha olyan rw-re próbáltam direktben írni,ami nem üres,még le is törölte azt...
Az előző hsz-t azért írtam,mert mikor bekerült a gépbe a kártya,ezt a funkciót kipróbáltam,utána vissza is tudta játszani,részletekre viszont nem emlékszem.
Ezért próbáltam meg megint,felemás eredménnyel.. -
somé
őstag
Nálam a tv nézéskor 18-20% a terhelés.Én is azt mondom,várjunk,talán vki okosabb ez ügyben...Az overlay-hoz nem tudok hozzászólni,valóban a vga-nak kell támogatni,az ATI-k tudják.
A csatornalista elmentéséről annyit,hogy valamelyik topikban olvastam erről,valamelyik DLL-t kell elmenteni.Én már kipróbáltam,a WinFast mappa egész tartalmát mentettem,majd friss telepítés után bemásoltam.A lista valóban visszajött,csak nem az elmentett sorrendben.Még a színbeállítások is maradtak. -
somé
őstag
Ha az újra az van írva,el kell hinnünk..Akkor ez nagy átb@szás,mert eleve jobb kártyát lehet kapni,azonos áron.Én 16-ért vettem úgy 2 hónapja.A 2fajta Expert között nincs semmi megkülönböztetés?
Nálam mpegII-optimal quality-ban max 82% a terhelés (ált.:70-75%)
DVD-ben max 75% (60-65%)
Bocsi hogy erősködtem,de ez az újabb kártya nem volt az eszemben...Egyébként is nem sok info van róla...
-
somé
őstag
Azért került ide a másik kártya,mert annyit írtál,hogy WinFast Leadtek 2000-es kártya.Szóval ezt értettem a Deluxe előtti verzióra,vagy a Winfast DV2000-es kártyára.De secko jedno,mindegyik szoftveresen digizik. Bár lássuk:
Nekem ilyen van:''régi''Expert
És az ''új''Expert:
Erre valóban rá van írva,hogy hardveres MPEGII kódolás...
Ezt a képet már vki korábban linkelte,ugyanezen okból,de nem volt rá válasz.Ilyen van neked? -
somé
őstag
Ezen nem veszünk össze,de egy 16k-s kártya nem hardveresen digizik...
Nekem Expertem van,ami jobb a Deluxe-nál,ez pedig jobb a te sima 2000-ednél...(Vagy DV!! 2000-ed van?Az csak a FireWire porttal több,az is szoftveres)
Tudod mi a különbség hardveres és szoftveres digitalizálás között?Real-Time-ban mindegyik tud digizni,ha olvastad a spec.-t elég neki egy 300megás PII.Más kérdés,hogy a valóság mit mutat.Szóval az,hogy te Real-ban digizel,annak semmi köze a szoftos,ill hardv.-es digizéshez).Pusztán processzorfüggő.
Idevágó rész: Bővebben: linkajánlom a #17,és #26-os hozzászólást...
[Szerkesztve] -
somé
őstag
-
Balinov
titán
köszi a reagálás! nos lehet,pongyolán fogalmaztam.
winfastPVR-ben hasonló opció csak az időzített felvételnél van,többször átnyálaztam,valszeg nem tévedtem.én is az energiagarázdálkodásra tippelek,csak a rendelkezésre álló szabadidőmhöz képest sok a beállítási lehetőség.
egyébként én is az energiagazdálkodása tippeltem. bios-nál sztem nem lehet gond, korábban is volt már bios reset (már mikor még működött a sleep),de utána nem volt gond.
üdv
Bali
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest