- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
czazsoo
csendes tag
Szóval...
A TV-tunerre csatlakoztattam, mert nem tudom, hogyan kell kinézzen egy IEEE 1394-es csatlakozó (oldalszám stimmel a PDF-fel!; ha leírnád daa-raa, hogyan néz ki, szívesen utánanéznék a gép hátulján, mert csábítóak a lehetőségek, amit írtál ezzel kapcsolatban). A tunerhez nem a ''jack-dugós'' változattal (igy se kép, se hang nem volt), hanem a ''tüskés''-bemenettel csatlakoztattam. Eredmény: kép van, hang nincs. A kamera egyébként kazettás és kártyás is, most sajnos a kazettára rögzítettek, mert kártya még nincs benne. Lenne ötletetek a hanggal kapcsolatban? Az Audio-Out Control Line és a Recording Line is ''Külső''-re van állítva (ez a TV-nél jó volt), de sem így, sem más - itt történő - beállítással nem változik a helyzet. -
czazsoo
csendes tag
Sziasztok! Tud vki segíteni, h Expert kártyával hogyan tudok videókameráról (Samsung Digital-Cam VP-D354i) rögzíteni. Vmit rosszl csinálhatok, mert magán a gépen sem jelzi az új hardver jelenlétét. Pedig összekábeleztem, ahogy a csatlakozókból adódott rá a lehetőség. Külön meg kell jelenjen hardveresen (pl. cserélhető lemezként?), vagy esetleg csak a PVR-ben/DTV-ben? Ha csak ez utóbbi, akkor hol? Szóval abszolút semmit nem tudok a témáról. Eddig csak TV-ről rögzítettem. Az o.k. volt. Köszi.
-
czazsoo
csendes tag
Sziasztok.
Tudom, h nem idevágó, de sajnos sehol nem lelek nyomára egy magyar nyelvű Ulead Video Studio leírásnak. Gondoltam, hátha vki használja közületek a progit és talán rendelkezésére áll egy ilyen haszn ut is.
Előre is köszi
czazsoo
[Szerkesztve] -
czazsoo
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Megy a DTV, meg a PVR is.
A Leadtek oldalám most letölthető szoftver már nem felejti el az adaptivos csatikat sem, szerkeszteni és hozzáadni is tudok, sőt tudja az import-exportot is (vagy legalábbis gomb van ez utóbbikhoz, nem próbáltam ki).
Szóval:
[Szerkesztve] -
czazsoo
csendes tag
Leírnád ezt az analógra átállás dolgot nekem step by step. Uis tegnap én is feltelepítettem a DTV-t (ArGab javaslatára), de azt üzente, h ''Elérhető BDA eszköz nem található'', azután nem engedett csatornákat keresni.
ArGab! Hol van ilyen ''legújabb PVR''? -
czazsoo
csendes tag
Sziasztok!
Ebből a WinFast PVR-ből csak egy létezik? Úgy értem 1.0, vagy vmi hasonló sehol sincs jelölve. Honnan tudjam, h az enyém mikori?! Nem fejlesztik?
Azt meg tudja vki mondani, h mire valók az Add meg az Edit gombok? Merthogy nekem semmit sem csinálnak! Néha az az érzésem, hogy még röhögnek is rajtam, amikor egy pillanatra nem oda figyelek! Olyan PVR kellene, ami engedi a fent említett két gombot is dolgozni!
Vagy valamit rosszul csinálok, h nem működnek?
Segíccsetek légyszí ha tuttok! -
-
czazsoo
csendes tag
Sziasztok!
Új az expert kártyám, kezdő vagyok a TV tuner területen is.
Mit tegyek, ha az összes beállított csatorna a progi kikapcsolása után eltűnik, a legközelebbi bekapcsoláskor újra kell szkenneltetnem az egészet?
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest