- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
cadgers
aktív tag
Most lehet hülyeséget kérdezek, de lenne valami előnyöm abból ha Windows Media Centert telepítenék a gépemre? Kezeli a tunert?
-
cadgers
aktív tag
Az normális ennél a kártyánál hogy a futó feliratok szaggatnak?
-
cadgers
aktív tag
Ezt mitől csinálja? Emiatt pattog a hang csatornaváltáskor, meg emiatt nem tudok távirányítóval hangerőt szabályozni, bár a csúszka mozog, a hangerő nem változik, és az OSD se jelenik meg.
-
cadgers
aktív tag
válasz
HorvBalint #4201 üzenetére
13-at simán megér.
Felvétel meg a szerkesztés menni fog, bár elég nehéz egyrészt normális codecet találni hozzá, másrészt azt a normális codecet normálisan beállítani
Én még azóta is azzal görcsölök, igaz gyengébb procival.
Ja közben megvan a DVD kártya típusszáma is: EM 9010 (ha erre gondolt az illető) -
cadgers
aktív tag
válasz
HorvBalint #4198 üzenetére
Teletextet természetesen tudja
Képminősége kiváló (Expertnek 10 bites chipje van)
Van MPEG2 felvételi lehetőség, de csak szoftveresen, tehát a procit terheli.
Teljes méretnél is szép képet kell hogy adjon, azon lehetne vitatkozni hogy a TV-n szebb vagy a monitoron, attól függ milyen TV-ről és milyen monitorról van szó -
cadgers
aktív tag
Nos, szóval mégegyszer, DVD digitalizáló kártyával lehet hardveres MPEG-gel felvenni TV műsort TV tunerről?
-
cadgers
aktív tag
válasz
El_Diablo_ #4158 üzenetére
Ha ACE Mega Codec Pack van fennt, akkor azért!
-
cadgers
aktív tag
Valaki?
-
cadgers
aktív tag
Azt meg lehet oldani hogy a Leadtek kártyám mellé beteszek egy DVD kártyát (Realmagic Hollywood Plus), és azzal valahogy összehoznám hogy hardveres MPEG-gel lehessen rögzíteni az adást? Ha igen, hogy lehet?
-
cadgers
aktív tag
Meg van mégegy komolyabb problémám. Előszőr egy Proview, most meg ennél a Leadteknél csinálja azt a vinyóm, hogy egyszercsak leáll, felpörög újra, utána kezdi előről, és lefagy a rendszer, lehet hogy kevés a táp neki, mennyit eszik egy tuner? Vagy lehet hogy a koaxon lévő feszültség hülyíti meg?
-
cadgers
aktív tag
Sikerült olyan állóképet csinálnom, amelyen jól láthatóak a csíkozódások, ez mitől lehet? Minden adónál ez van minden progiban -
cadgers
aktív tag
Tényleg, azt hogy lehet beállítani hogy ne a PVR hanem a DTV legyen az alapértelmezett?
-
cadgers
aktív tag
Melyik codeccel tudom a legjobb kép/hangminőséget elérni úgy hogy ne egye meg se a 2100-as Athlon XP-met, se a maradék 1 giga szabad helyemet? Azt szeretném ha egy másfél órás film max kb 1,3 giga lenne
-
cadgers
aktív tag
DTV-ben milyen országot állítsak be, hogy minden UPC-s csatornát megtaláljon? És antenna, vagy kábel? Hungary, kábel >>csomó csatornát nem találta meg, Germany,antenna>>szintén.
Adaptív meg már 20 perce dolgozik, és eddig 23 csatornát talált -
cadgers
aktív tag
válasz
#65675776 #4109 üzenetére
Ez a szikrázásos effekt nálam is van, viszont maga a gépház nem ráz, nekem is szükség van leválasztóra?
Amúgy MSI KT3 Ultra alaplapom van 1800-as Athlon XP-vel, ATi Radeon 9600 kártyával, van egy CT4620-as SB Live!, meg van 2 hálókártya, egy Realtek meg egy SMC EZ card, a hang AUX IN-en megy a hangkártyába.
A UPC-s kábelen van egy toldó (F toldó vagy mi a neve), megvan hosszabbítva egy 10 méteres koax-szal (75 Ft volt méterje, nem tudom milyen minőség), és a végén van egy dugó ami megy a kártyába.
Ezek alapján valami ötlet? HW ütközést nem jelez a gép
Mégvalami: VMR9 az mi? Függ tőle a képminőség? -
cadgers
aktív tag
Bocsi meg még lenne még 3 kérdésem, amit kifelejtettem:
- Amióta fölraktam az újabb verzióját a Winfast PVR-nek, azóta az OSD csak addig jelenik meg amíg a gombot megnyomom, hol lehet beállítani hogy mennyi ideig jelenjen meg?
- Annyira hirdetik hogy automatikus csatornaelnevezés, de eddig csak a Dscalerben sikerült, a gyári proginál miért nem?
- Rádióhoz van RDS, és ha igen hol lehet beállítani? -
cadgers
aktív tag
Ma vettem egy Leadtek Winfast TV2000 XP Expert kártyát. Szerintem a legújabb, 05-ös revízió az Everest szerint. Eleinte volt olyan problémám a gyári CD-ről feltett cuccokkal hogy kifagyott.
Most a következő problémáim vannak, nem tudom van-e rá megoldás:
- Az összes adón sok halvány fekete csík szaladgál (képet hiába mutatok, állóképen nemigen venni észre)
- Felvétel után elmegy a hang, csatornát kell váltanom, hogy visszajöjjön
- TimeShift felvétel közben ha megnyomom a lejátszás gombot, kifagy az egész, a hang megy tovább, de egy 2 percig nem tudom bezárni a programot CTRL+ALT+DEL-lel sem.
Most a legújabb driver van fennt, meg a legújabb WinFast PVR progi, más lejátszót nem nagyon akarok használni, mert a távirányító csak ezzel műxik.
Amit még próbáltam: Germany+antenna
Köszönöm előre is a segítséget, amúgy jó kis kártya ;-)
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Nintendo Switch 2
- LG LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1250P 16GB 256GB ujjlolv IR kam gar
- Next level racing gt liter szimulátor állvány
- Asus Rog Strix RTX 4090 Evangelion 2.0
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest