- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Aktív témák
-
Balázs33
csendes tag
válasz
Sunsetjoy #3556 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!
Sunsetjoy: azért a #3556 hsz-ra válaszolok, mert a problémám kísértetiesen hasonlít a tiédhez.
Na szóval:
persze reggel nem bírtam ki, hogy ne toljam ki a DTV-t hangszórókra!
És nagyon elkeseredtem. Olyan halk mint a pics@.
Nekem is az van, hogy amit máskor 5-ösön hallgatok azt most 23-ason kell, és még így is halk egy kicsit. (30-ig van skálázva!)
Bzoley: ha jól láttam neked is audigy 4 oem-ed van. Most hogy úgymond sikerült beállítanom mindent a hangerőszabályzó konzolon az aux úgy 57%-nál van és 0.00db-t ír mellé. Ezt ha megemelem azonnal elkezd sisteregni! Ha a mastert húzom fel akkor meg nem hangosodik annyit hogy az élvezhető legyen.
Nekem a felvétel is halk, bár a beállításoknál a felvétel hangereje már majdnem csutkán van.
Tudom, hogy már mindenki nagyon unja és azt fogjátok mondani, hogy minek problémázok, ha úgy tudok tévézni, hogy szép a kép csak egy kicsit fülelni kellde nem hiszem el, hogy nincs erre megoldás!
Ti fel tudjátok úgy hangosítani a TV hangját, hogy úgy üvöltsön a DTV vagy a PVR, hogy azt a szomszéd is hallja???
Mert nekem ugye ez nem megy! Pedig egy Audigy 4 és egy logitec x-530-nak azért csak át kellene hallatszania.
Valami 5let???
Peace -
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest