- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
Aktív témák
-
Relisys
senior tag
Nekem van egy ilyen eladó karim. Tiszata új, garival mindennel együtt.
Akit érdekel privi! -
Relisys
senior tag
válasz
El_Diablo_ #4235 üzenetére
Nekem van egy de mivel nem a kábelemmel volt gond ezért feleslegesen vettem meg. Ha kell egy akkor eladom szivesen.
-
Relisys
senior tag
Na csináltam egy felvételt a képemről, remélem igy már lesz valakinek valami jó ötlete:
[link] -
Relisys
senior tag
[link] DirectX vagy codec problémém nem lehet ha iylen a kép?
-
Relisys
senior tag
Esetleg kodekhibám nem leeht? Mondjuk nem raktam fel semmi kodek csomagot.
-
Relisys
senior tag
Milyen dolog lehet az ami bezavarhatja ennek a tunernek a müködését, ami miatt ugrál a kép?
-
Relisys
senior tag
Nah srácok! Felhoztam a lenti gépet és beleraktam a tuneremet és rákötöttem az upc-s kábelemet és ugy franko volt a kép, tehát a gépemböl zavar be vmi a tuner müködésébe. Nincs vmi ötletetek? Nagyon sok videokártya illetve tuner drivert kiprobáltam szovla nem hiszem h az a gond. Légyszi segitsetek mert téleg muszály lesz vmi informatiukst hivnom
-
Relisys
senior tag
válasz
El_Diablo_ #4196 üzenetére
Nálatok legalább megnzéték a jelet...Nálunk annyival elintézték hogy ha jo a kép a tv-be akkor nincs gond a jellel...
-
-
Relisys
senior tag
Kiprobálam haveromnál az ö gépébe a tunert és ott faszán volt kép. Itthon meg sz@r. Felhivtam JuPíSzit hogy mit lehetne csinálni mert gyenge a jel. Azt mondják ök nem foglalkoznak számitogépes dolgokkal és ha a tv jo akkor nincs gond a jellel és köszik szépen a hivást. Most akkor mit csináljak?
-
Relisys
senior tag
Ezzel a karival megtudom oldani azt hogy a tv-be lássam azt amit a monitoron? Ha igen hogy?
-
Relisys
senior tag
Az egyik hosszabító nem volt földelt és ezért volt fázis a gépbe. De ez meglett oldva de a kép ugyanolyan rossz. Itthon másik gépbe másik antenával se jo. Akkor lehet a tuner hibás?
-
Relisys
senior tag
Fázisceruza fázist jelez a gépházban. Ez baj nem? Mert ezért szikrázik a kábel ha hozzáérintem és szerintem ezért szar a kép.
-
Relisys
senior tag
Azt vettem észre hogyha bedugom a kábel tévé kábelét a tunerbe akkor ráz a gépem, meg ha hozzáérnitem a gépházhoz a kábelt akkor kicsit szikrázik. Ez mér van? Nem lehet hogy ezért rossz a kép a DTV-be??
-
Relisys
senior tag
Bzoley! nincs valami ötleted hogy mit tudnék csinálni a tuneremmel hogy ne legyen oylan sz@r a kép?
-
Relisys
senior tag
Hát valami ilyesmi a kép nálam:
[link] -
Relisys
senior tag
A lenti gépen meg mükszik rendesen a tuner kártya. Simán felraktam a cdről a drivert és jo. Pedig az egy régebbi gép is. ( ECS K7s6a, amd 2000+, geforce 4 ) Ugyanaz a windows volt rajta mint az enyémen.
[Szerkesztve] -
Relisys
senior tag
Melyik windowst érdemes használni inkább? Sp1 vagy sp2? Illetve mik azok a kodekek amiknek fent kell lennie a müködéséhez?
-
Relisys
senior tag
Már ujbol raktam a windowst is...
-
Relisys
senior tag
Dxdiagba pedig semmi hiba
-
Relisys
senior tag
PVR vagy DTV inkább?
-
Relisys
senior tag
kiprobáltam minden megjelenitési modot de semmi
-
Relisys
senior tag
na hello!
ma megvettem ezt a karit. rá is kerestettem a csatornákra. talált is jo párat de csak hang van mindenhol. hogy tudnék képet varázsolni? -
Relisys
senior tag
hali!
teletextet leeht nézni vele? Illetve lehet előre programozni vele hogy mikor vegye fel a müsort?
Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Synology routerek
- Tőzsde és gazdaság
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest