- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
De nekem volt olyan is, mire visszaértem gép elé már egy "you have lost connection to the server" leokézható hibaüzenet fogadott.
Akkor ezek szerint elérted a Legacy-t? Én már nagyon várom, most fejezem be Nar Shadaa-n az utolsó class küldetésemet, még visszaküldtek a kezdő bolygóra gondolom lassan én is elérek arra a pontra! Az Act 1 végére írja a Legacy kezdetét legalább is...
-
Drenadar
veterán
köszi majd megnézem, csak melós beosztással nem tudom melyikhez tudok odamenni úgy hogy nyitva legyen...
mondjuk én abban reménykedtem hogy belépek a swtor accomba és lehet upgradelni. megkérdezi a bankkártyám számát aztán felajánlja hogy PLAY! sztem így kellene működnie
-
dilipok
veterán
Haaat, mar megbocsass, de azok alapjan amit leirtal, neked ez nem valo... bar ha jobban elolvasom, azt sem tudom mit ajanlanek... ha ezek mind igy vannak, egyaltalan miert varod h mi itt meggyozzunk valamirol
(a diabloban is at fogod ugrani a questet es nem fogod tudni mirol szol a jatek?
)
-
Jander
senior tag
Nézd ez elég szubjektív, más véleménye alapján nem fogsz tudni dönteni egy esetlegesen hónapokig tartó játékról. De ha mégis érdekel, én a WoW-t nagyon utáltam, főleg a kinézete miatt, nem a grafikai mélységre gondolok, hanem a stílusra 2 hónapot játszottam vele talán, főként azért mert mindenki azzal játszott. Amúgy is semmi újat nem mutatott, ahogyan az SW:TOR is mindent máshonnan lopkod össze, kivéve a cutscene-es párbeszédeket (egy az egyben a KOTOR-ból ismert) illetve minden questhez írtak valami minimális sztorit ami nagyon ötletes, sosincs ölj meg 5 farkas-t (max bonus objective-ként van néha, de az opcionális).
Az általad említett AION-t 2 hónapig játszottam a LotR
-t 6-7 hónapig, Age of Conan 2-3 hónap, Warhammer: Online 3-4 hónap (pvp miatt). Ezek számomra nyújtottak újdonságot, volt egyedi benne amit ők találtak fel, vagy csináltak a legjobban. Ja igen legutóbb a Rift-tel játszottam 2 hónapot, az jó játék lett, bár ők tényleg mindent máshonnan loptak össze, de azt baromi jól, és még a kinézete is nagyon szép volt, jól futott a motor rendben volt az egész.
A TOR szerintem baromi jó lett, visszahozott egy kis RPG feelinget az mmo piacra, mert eddig egyik játékban sem éreztem át a karakterem fejlődését, mindenhol szinte grind volt (kivéve talán a Lotro-t). Személyessé teszi a játékot a párbeszéd rendszer, az egész olyan mintha KOTOR-t játszanál mmo módban.
Amit ennél jobban várok az csak egy játék a Guild Wars második része. Annak az első részével játszottam a legtöbbet az összes közül, de azt ugye nem mondják igazi mmorpg-nek.
-
Healbacsi
őstag
Ha kozel 6 evig wowoztal, akkor erdemes kiprobalni. A pvp porgosebb, az instak noha beszelgetesekkel szabdaltak neha, de a harcok jok, eleinte eleg konnyu bossharcokkal (nem is baj amig az ember nem szokik hozza a jatekhoz). Szamomra picit vanilia wow feelingje van a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest