Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Semennyire. Szintezni igaz nehezebb egy tankkal / healerrel (leginkább azzal a macerább), de nem nagyon, alig észrevehető. Semmilyen hátrányt nem szenvedsz, neked kell tudnod, hogy mit akarsz. DPS-elsz és pakolod a durva sebzést az ellenbe, tankolsz és minden sebzést benyelsz úgy, hogy túléled, vagy healelsz és kb halhatatlan vagy kevés damagevel.
Ha nem tudod melyik role mit takar nézz utána, nem árt tudni@(#3156) Dictator^: Ne tanácsolj ilyet, hogy mindenféle fals speccel álljon sorba. Az ilyenek miatt van az, hogy valami hülye bekerül FP-re veled, mert bent hagyta a heal spect, aztán nincs is arra van specelve és nem is ért hozzá. Azt pipálja csak be amit tényleg tud szépen.
Tankként és healerként kb instagroup amúgy, dpsként meg nem tudom, nem szoktam arra várni,de úgy is pár perc, persze napszaktól függően (de utálok délelőtt pvpzni, sejj)Amúgy meg izé. Mondanám, hogy csinálok egy karaktert azon a szerveren, hogy segítsek ilyenben, amúgy is akartam egy pvp szerveres karaktert, de nem ígérném, hogy mindig tudok segíteni. Meg aztán nagy szemét vagyok, százalékot kérnék
(jk)
-
spanyoll
addikt
Ezzel nem szabad foglalkozni. Lvl50ig bárki bármit mond igenis olvasd el a FP-k szövegét ha érdekel. Akit meg ez frusztrál az pukkadjon meg. Idegesítő igen, mivel aki a 8. 50es karakterét húzza pl az már párszor látta, de hát attól még nem kell elrontani más játékélményét. Ne csüggedj, hülyékre ne adj!
-
Dictator^
veterán
Ha nem állítottál át semmit a preferencesbe, akkor egérráhuzással látod, hogy Light vagy Dark Side pontot kapsz az adott döntésért (világos, hogy Dark Side pontnál általába szemét dolgot csinálsz, gyilkolás stb).
Ez a Relic itemekre lesz kihatással. Általába Dark és Light sidehoz lesz kötve, illetve annak egy szintjére, hogy tudd viselni.Dark Side-al egy kicsit a megjelenésed is változik, kifehéredik a karaktered bőre, majd egy kicsit elezd bomlani, világítani a szemed stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest