- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dictator^
veterán
válasz
RockHaRD #3119 üzenetére
Ne hívd magyar guildnek, csak a baráti társaság (illetve két német srác van ben, az egyik az előfizető bankosunk) van beinvelve, közös chat céljából.
Meg persze, együtt flashpointozunk.
Persze nincs baj, ha pár PH-s bekerül, de nagy dologra nem kell számítani..Mellesleg engem is idegesít, amikor valaki még alap szinten se beszél angolul.
Szerencsére a nagyobb FP-knél nincs gond, de még a 40-esnél is kaptunk olyan orosz formát, aki a "hi, bye, thanks"-en kivül egy angol szót nem tudott lökni.
Google traslatorral kellett megkérnem, hogyha már healerként jött, healeljen is./Ettől függetlenül, ha van kedvetek jöhettek ide, senki nem fog megsértődni. Jelen állás szerint csak 4-5 LVL50-es karakter van bent, illetve 40-50 között 3-4 karakter, és sokan még csak szinteznek 20-30ig.
Túl fiatalokat meg szerintem érthető miért nem akar senki hívni, a társaságunk nagyrésze már majdnem a 30-at ütögetni (évben!)/Ja és a mai pozitív, 2m-ért sikerült megvennem az Artifact Authoriztation (Account) változatát
Öröm és bodottá.
-
spanyoll
addikt
válasz
RockHaRD #3088 üzenetére
Elvileg gyűlik az, aztán ha sub leszel akkor megkapod.
@(#3087) mrsoul: Nem akarom rontani az üzletet, de kétlem, hogy bárki is ilyet venne, főleg ha az embereknek előfizura sincs pénze, akkor nem fognak olyanra költeni amiből olyan cuccok hullanak, amiket megvehetnek creditért a gtm-en ingyé'
-
maybecomp
csendes tag
válasz
RockHaRD #2948 üzenetére
Köszi a választ!
Pink-purple crystalom már volt,de egyszerűen nem tudtam vele játszani,mert ha ránéztem akkor a hányinger fogott el,szóval inkább eladtam...Most én a Cyan-blue-val tolom, de a "klasszikus" lilát keresem, és gtm-be is elég drágán mozog. (Előfizető vagyok egyébként, szóval nem gond az authorization). Hát nem tudom, vagy gyüjtök a 600k-s sima lilára, vagy nem lesz semmi
Legalábbis jelen állás szerint. Gondolom ilyen színűt craftolni meg nem lehet, hiába vagyok artifice-os.
-
Wolverine
félisten
-
Dictator^
veterán
válasz
RockHaRD #2920 üzenetére
Persze előnnyel jár a subscription, de jelenleg lvl28on nem érzem hiányát.. persze van pár quest ami adna itemet amit csak subscriptionnal tudsz használni, de szerintem felesleges.
Viszont a preferreddé vállás 2x szinten megéri, mert nem fog minden abilitid kiférni az action bárra. -
RockHaRD
addikt
-
PhilBrick
őstag
-
Dictator^
veterán
válasz
RockHaRD #2898 üzenetére
Ha játszottál volna már MMORPG-vel értenéd, bocs, hogy nem magyaráztam jobban el.
Szóval tegyül fel te Sith Warrior vagy, a fő stat ami a játékba kell neked az a Strenght és az Endurance.
(Igaz LVL10-nél specializálodhatsz Marauder vagy Juggernautra (tank-dps illetve medium és heavy armor.)
De maradjunk annál, hogy már mind Marauderre specializálodtok.
Ekkor mindegyikötöknek Medium Armor fog kelleni és mindegyik Medium Armor Strenghtet és Endurancet kell adjon.
Ergó négyötök közül csak egy fogja elvinni az adott tárgyat ami mondjuk kiesik (quest tárgyakat most tegyük félre) aki nagyobbat dob.
Nem kell mondanom, hogy mivel a random dönt [dobásnál (rollolásnál)] lesz olyan is, hogy aki már nyert, az viheti a következőt is ha nagyobbat dob (tegyük fel, hogy nem passzolgattok).. Igy kevesebb eséllyel lesztek jobban felöltözve, mintha egy Inquisitor és egy Warriorral nyomnátok.
Mert: Az Inquisitor csak Light Armor azon belül is Willpower és Endurances itemre fog dobni , a Warrior (Marauder) meg Medium Armor azon belül is Strenght és Endurances itemre, ergó könnyebben öltöztök fel.Persze meglehet oldani, hogy minden egyes loot után ha kiesett egy sapka neked, a következőt passzolod.. de így mire mind a 4en felöltöztök az nem kis idő lesz...
Plusz: Flashpointok, 4-es felállásba lehet menni általába (másszóval Dungeon , Instance), ahol x boss ("fő" ellenség is dobálgat elég jó tárgyakat, f2p-vel korlázotva vagytok 3-ra heti szinten.. ergó még kevesebb esélye, hogy mindegyikötök vigyen valamit.
A másik, hogy ezekre a Flashpointokra úgy lehet menni, hogy 1 Tank, 1 Healer, 2 DPS.Most ha mind a négyen Warriorok vagytok, együtt sosem fogjátok játszani a Flashpointokat (ami pedig eleinte kurv@ra élvezetes szerintem a játék vége fele járva már lehet csak farm szinten megy mint a WoW-ba de ezt nem tudom, mert még nem tartunk mi sem ott) mert max Tank és DPS-ek lesztek, nincs healer köztetek. Tehát legalább 1, de akár 2 ember is kieshet közületek.
Bocs a hülye megfogalmazásért, és a hibákért, remélem így érthető.
-
Dictator^
veterán
válasz
RockHaRD #2895 üzenetére
Ezt így pont nem tudom, hogy ugyanolyan classnál mi van.
Ha van egy Sith Warrior és Inquisitor, akkor egymás story módjába be tudtok menni, és segíthettek bent nekik illetve a beszélgetésekbe is befigyelhettek. Habár lesz olyan rész, ahol nem tudsz becsatlakoz (az külső részen lesz).Amugy mi értelme 4 Warriort indítani?
Mi előszőr két Inquisitorral kezdtük és hát, egymás itemjeire rollolni.. kicsit idegesítő, amikor tudod, hogy milyen fasza lenne ha különböző class lennétek, de nem barátokkal vagy mégis rolloltok (egymás ellen).. Emiatt egyikünk maradt az Inquisitornál a másik csinált egy Warriort és max relicecnél volt, hogy ugyanolyan itemre kellett rollolni.
-
Dictator^
veterán
válasz
RockHaRD #2787 üzenetére
Mi is nemrég kezdtük.
Igaz a Sith oldalon, annyit tudok, hogy Sith Warrior és Assassin egy helyen kezd, küldikbe segítünk egymásnak így a Warrior storyjába is bele tudok olvasni. Mellesleg a küldetéseik 90%-ban majdhogynem egymás mellett vannak.
10. szinten advanced classt tudsz fejleszteni.. (előtte meg kb a kardot kapod meg, mint írták olyan 9esen kb). -
spanyoll
addikt
válasz
RockHaRD #2787 üzenetére
MMO --> vannak szerverek, azon belül emberek. Ha egy areába elmentek mind a ketten, akkor ugyanazt a küldetést tudjátok csinálni. Viszont ha nem ugyanolyan class-t játszotok, akkor más küldetésekre küldenek majd titeket, máshova, tehát egymásnak segítgetni akkor éri meg ha nagyon ráértek.
A második kérdésre nem válaszolok, majd észreveszed magadtól
-
spanyoll
addikt
válasz
RockHaRD #2779 üzenetére
Írsz a supportnak, hogy mi a probléma, és pár napon belül felhívnak.
Nekem anno ugyanez volt, megadtam vagy száz választ, és persze nem emlékeztem, hogy mi a kedvenc időtöltésem (mi nem igazából ?).
Egy kedves hangú hölgyemény felhívott finom brit akcentussal, lebetűztem neki a válaszaim arra amire tudom + jelszavam, aztán ő lediktálta / átírta a nem ismert kérdések válaszait.
Elég amúgy hármat megadni, ha az ember letisztázza az ügyet, és abból is a legáltalánosabbat. Kedvenc barát, első iskola, akármi -
Wolverine
félisten
válasz
RockHaRD #824 üzenetére
Ezt például jelezhetnéd bugreportban a fejlesztőknek, hogy a hibaüzenet lehetne informatívabb
Amúgy a béta nem a játék kipróbálására van. Igen, sokan arra akarják használni, de ez más kérdés.
Amúgy ma megtapasztaltad, mi lesz a release napján
Isten hozott az MMO-k világában
-
fluidpwn
tag
válasz
RockHaRD #817 üzenetére
Nem gond az, ha nem tudod a szavak jelentését. Behívztak téged egy béta tesztre ahol a játékot kell tesztelni és visszajelzést küldeni a fejlesztőknek, hogy a hibákat javítsák. Ez a fejlesztőkért van nem a játékosokért.
A próbaverziós játékokat szokták trial verziónak hívni. Mint ami WoW-ban is van. Na az tényleg azért van, hogy kipróbáld a játékot.
Nekem még mindig nem megy a játék, mert még a launcher se indult el és újra kell tölteni a játékot.
(bár én már bétáztam eleget) -
FuRiONight
addikt
válasz
RockHaRD #817 üzenetére
Ne haragudj, de ne legyél már ennyire értetlen! Ez nem egy rendes béta, stress teszt, hányszor írjuk még le neked?
Elárulom nekem nem megy a játék, mert én a 2. hullámba kerültem bele, és akkor sem sírok itt a forumon mint te!
A lényeget kiemeltem, hátha így könnyebb!
a teszt célja nem az, hogy kipróbálhassátok a játékot, hanem az, hogy a BioWare tesztelhesse a megjelenéskor/early accessnél tervezett lépcsőzetes indulást és a nagy tömegek kezelését
a teszt sorokkal, szerverleállásokkal és minden egyébbel fog járni, hiszen pont az a célja, hogy megnézzék, milyen hibák jöhetnek elő, illetve mennyire bírja a rendszer a terhelést. Bármiféle, az előbbiek vagy egyéb kellemetlenségek miatt jogosnak érzett felháborodás sajnos teljesen alaptalan – ha kiakadsz, nem érted a teszt szó jelentését.
mindez vonatkozik a launcher/kliens letöltése körülötti problémákra is – tesztfázisban ezek teljesen normális jelenségek, örülnünk kell, hogy több millió emberrel tehetik próbára a dolgokat, hiszen ez – reményei(n)k szerint – simább, jobb éles indulást fog eredményezni. Tehát türelem!
a hivatalos oldalon több maintenance is tervben van, ha nem megy az oldal vagy nem tölt a kliens (server not responding), erről is szó lehet, megintcsak türelem
a saját érdekedben minden mailt alaposan olvass át, minden infó megtalálható bennükForrás: http://swtor.hu/
-
FuRiONight
addikt
válasz
RockHaRD #814 üzenetére
Elég gyorsan feladtad..
És már rengetegszer le lett írva: nem az a lényeg, h kipróbálhasd a játékot, ez alapján meg visszamondani az előrendelést..
Ez azért csinálják, hogy amikor elindul a tényleges játék, ne legyen lagg meg ilyenek, nem azért hogy téged szo...nak.. szóval érted remélem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest