- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
slayer006
addikt
válasz
FuRiONight #3731 üzenetére
Level 10es szinten már lehet választani
-
br.rak
őstag
válasz
FuRiONight #3731 üzenetére
A flottánál (mindegy hogy im vagy rep) lesz egy trainer akinél majd tudsz advanced class-t választani, az hogy most 15-ös vagy az csak azért van mert dupla XP-s hétvége van.
Br
-
br.rak
őstag
válasz
FuRiONight #3729 üzenetére
Szia!
Nekem eddig csak pár kasztról van tapasztalatom (jedi knight, smugler és most kezdtem el egy Bounty Huntert). Európai szerverről nem tudok nyilatkozni, de pl US-west PVE szerveren (Harbringer) mindig sokan vannak Heroic, flashpoint és egyéb dolgokra szinte mindig lehet embereket találni. Ha van kérdésed, csak tedd fel nyugodtan, igyekszünk válaszolni.
Br
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
FuRiONight #2219 üzenetére
Ez a "sok rosszat olvasok a játékról" nagyon könnyen megfogható:
A hardcore arcoktól hangos a net, mert ebben a játékban még nincs benne az a sok év tapasztalat amivel a Blizz rendelkezik a WoW kapcsán.
Aki casual játékosokkal beszéltem, pl a guildemben (akinek pl ez az első mmo-ja) azok teljesen elégedettek, imádják a hangulatot és az egész atmoszféráját. A többiek, akik belefásultak a WoW "újításaiba" azok kivétel nélkül azt mondták, hogy az SW:ToR olyan mint a régi vanilla WoW: Mászkálós, felfedezős, (bugos).
A kritikákat illetően, amiben a hardcore hangoskodóknak igaza van:
- Az engine elég pocsék állapotban van. Nincs rossz gépem, de a játék sokszor belassul, leesik az fps. A probléma: A játék motorja egyszerűen nem használja ki az erőforrásokat. CPU-m kihasználtsága 30-60% között ingázik, VGA-mon fel sem pörög a hűtés, magyarán az sincs nagyon terhelve.
- A craftoláson még sokat kell csiszolniuk, főleg az endgame részén.
(Szintezés közbeni kraftolás sokkal jobb, mert megéri felöltözni a saját cuccaidba, nem úgy mint WoW-ban ahol csak az endgame dolgok számítottak.)Amiért a WoW-ot elhagyók nagyon szeretik:
- Jó történetvezetés (főleg a nem Sith/Jedi kasztoknál.
- Hangulatos helyszínek, visszaadják a filmek atmoszféráját.Nem tudom ez segített-e, remélem igen
Szerk.: Szóismétlés, typo.
-
fluidpwn
tag
válasz
FuRiONight #884 üzenetére
Hát igen. Nagy pénzekről van itt szó!
-
Wolverine
félisten
válasz
FuRiONight #929 üzenetére
Kb. minden havidíjas MMO a 15 dollár/13 euro alapárat használja, és gyakorlatilag sosem lehet Európából dollárban fizetni.
#933: ha nem jelented, mint hibát/zavaró megoldást, akkor honnan tudják, hogy javítani kéne?
-
válasz
FuRiONight #929 üzenetére
nem tudom. a játék billing részét még nem adta ki a bioware. azt sem tudom, hogy saját rendszert fognak használni, vagy az ea originjét.
ha a rendszer elfogadja, hogy a fizetéshez használt kártyához és az account tulajdonosához eltérő név/lakcím tartozzon, akkor elvileg igen (pl. bemondasz egy usa lakcímet, de a kártyán lévő névhez tartozó lakcím magyarországi, és a rendszer az accounthoz tartozó lakcím alapján számláz). de ha mégse, ne rajtam kérd számon.
az alternatív lehetőség, hogy gamecardot veszel, forintért. -
válasz
FuRiONight #926 üzenetére
az eltérés és a félreértés abból adódik, hogy sok helyen a dodót 1:1 váltják az euróhoz. de legalább az egyébként szokásos VATot (17,5%) ők fizetik.
alapban itt is 15$ a havidíj.
Will I need to purchase a monthly subscription in order to play Star Wars: The Old Republic?
Yes, a monthly subscription is required to play Star Wars: The Old Republic. Players will be able to select one of three different subscription options:1 Month Subscription: $14.99 (£8.99/€12.99)
-
válasz
FuRiONight #919 üzenetére
a legutolsó dolog, ami érdekli őket az előfizetési díj megállapításánál, hogy magyarisztánban mennyiért tudsz eurót venni. egyébként a cd-galaxisnál van 60napos gamecard előjegyzés nyócezeré'.
-
kexksz
addikt
válasz
Pre-older nincs, max Preorder, az pedig az összes változathoz elérhető. DD = Digital Deluxe
Lehet dollárban is fizetni.
-
Kartács
aktív tag
válasz
Jah 15€ az mocskos drága lenne, bár megtehetik...
De nekünk mocskos drága lesz még ha ennyi sem lesz... árfolyamokat nézve
4-5.000.- között is ingadozhat akár! Azért az nem kóser aki játszani akar majd. -
kexksz
addikt
válasz
FuRiONight #914 üzenetére
11k standard, 20k DD, 33k CE
15 juró havidíj
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
FuRiONight #914 üzenetére
Szerintem nagyon nem üthet el a WoW áraitól. Főleg ha gyorsan szeretnének nagy felhasználói bázist építeni, s nem csak a SW fanatikusokat kiszolgálni.
-
Gergello
addikt
válasz
FuRiONight #897 üzenetére
Csináltam.
Szerintem rendben volt a kezdő bolygó. Ott legalább nem akadt annyira, mint Korribanon. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
FuRiONight #893 üzenetére
jaja nekem is a smuggler kezdő olyan felemás érzés volt, mióta eljöttem onnan azóta viszont nagyon bejött.
-
Healbacsi
őstag
válasz
FuRiONight #888 üzenetére
Ez nem kozepkori rpg, itt nincs poti,, medpac van. Ha kevesebben vannak egy instaban, akkor be lehet idezni a companionokat, szoval siman lehet akar duozni a flaspointot.. mi 3-an toltuk, siman vegigment.
-
kexksz
addikt
válasz
FuRiONight #888 üzenetére
Akkor mi csalók vagyunk.
-
kexksz
addikt
válasz
FuRiONight #886 üzenetére
Végülis mi 10esen duoban vittük.
-
Healbacsi
őstag
válasz
FuRiONight #884 üzenetére
Az gaz, ha 12-es szint korul full partyval nem megy vegig a flashpoint.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FuRiONight #876 üzenetére
SG fórumról olvastam ezt, ott is írta valaki hogy nem indult a játék.
"passz, várjuk meg, amíg "hivatalosan" berakják, hátha akkor megjavul
gondolom tesztelték, és az ilyesmi esetek miatt nincs még bent normálisan"
Ergó vagy működik vagy nem. Én nem próbáltam.
-
BlackTreff
tag
válasz
FuRiONight #851 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Nagyon remélem, hogy igazad van és nem én szúrtam el valamit!
Én benne vagyok a bandázásban, legalább így még izgalmasabb lesz!
Te egyébként melyik oldalt választod? -
RockHaRD
addikt
válasz
FuRiONight #818 üzenetére
nem értetlen vagyok, hanem egyszerüen nem fogadom el ezt a hülyeséget. Linkelhetsz nekem magyar rajongói oldalt, azzal nem leszünk beljebb... Az nem stressz teszt, hogy a kezdőképernyőt bámulod. Ha kiírná, hogy túl van terhelve, akkor egy szót sem szólnék, de így...
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
FuRiONight #783 üzenetére
Jaja, szervert választok épp...
Melyiket válasszam, remélem swtor.hu n van valami info
-
L_ajos
őstag
válasz
FuRiONight #649 üzenetére
Ha nem tudsz angolul, akkor minek akarsz ilyen játékkal játszani?
Egy féle kulcs van, és egy féle is volt. A pre order kulcsot ne keverd ide.
Várj türelemmel. A fanok, illetve türelmetlenek ugy is postolják amint lehet.
-
kexksz
addikt
válasz
FuRiONight #649 üzenetére
Csak egyféle bétakulcs van, az is csak ~1 hete, mert addig semmiféle bétakulcs sem volt.
-
kexksz
addikt
válasz
FuRiONight #646 üzenetére
Az az ironikus, hogy pár hsz-el ezelőtt szintén te kérdezted meg, hogy mikor lehet játszani, és akkor is válaszoltak neked.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FuRiONight #646 üzenetére
Még sehonnan, majd ha elküldik hogy melyik hétvégén tolhatod velünk együtt akkor kapsz egy linket majd. Valszeg SWTOR.com-on.
-
kexksz
addikt
válasz
FuRiONight #643 üzenetére
Lássuk csak... Mondjuk várni a beta hétvégére?
@oric: Nem, ezek is csak egy hétvégére szólnak. Azoknak jó, akik nem jelentkeztek időben a betára, viszont ha jelentkeztél felesleges beaktiválni, mert automatikusan bentleszel a betában anélkül is.
-
-conrad-
addikt
válasz
FuRiONight #623 üzenetére
"Kipróbálás nélkül nem veszem meg a játékot!" - meg tudom érteni, fél éve úgy gondoltam, hogy valszeg váltani fogok a wow-ról erre, de ahogy egyre több infó jön egyre valószínűtlenebb.
Valahogy van egy olyan érzésem, hogy egy SW hype-ot meglovagoló nagyon átlagos game lesz.
-
kexksz
addikt
válasz
FuRiONight #621 üzenetére
Könyörgöm, olvass vissza 10 hszt...
-
Kartács
aktív tag
válasz
Dettó,
hát várunk türelmesen. -
Wolverine
félisten
válasz
FuRiONight #623 üzenetére
Majd szólnak, olvass emailt szorgalmasan.
-
Gergello
addikt
válasz
Nem.
Google translate ezt a részt:
Additional details for this upcoming test will be announced soon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Nyaralás topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- LG LCD és LED TV-k
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Kés topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest