- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- VoLTE/VoWiFi
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
VladimirR #3549 üzenetére
lófaszt. Tőlem pl lehet tölteni, amig megosztok, nem limitálom a sávot, és 85ös uploadom van. Sőt, amig op voltam 1-2 nagyobb hubon, vagdaltam is kifelé a sok buzi faszt. De elegem lett belőle 1 idő után. Szal most tévedtél
Isacariah ez szép és jó, csak ne egy hét alatt jőjjön már le egy cd basszameg, ha lassan a fél országnak 512 vagy nagyobb feltöltése van.
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
válasz
VladimirR #3275 üzenetére
nagyjából értem... és még annyit hogy azt nem lhet beállítani hogy a file listeket alapértelmezés szerint hova mentse? mert nekem csak a download mappát meg temporary cuccokat engedi kiválasztani hogy melyik mappába tegyem... viszont én a fájl listákat is máshová akarom
-
rii
nagyúr
válasz
VladimirR #3136 üzenetére
1. akkor ez ilyen szerencsétlen nap, majd csak lesz ... :-/
2. használok NetLimiter-t, 11 UPLOADom van, kb mindig is ennyi volt. 12 van engedélyezve .. :-/ persze, lehet DC-s ''körökben'' a NL-ért segberugás jár .. :-/
1 hónapja tettem be a Download Queue-ba azt a tetemes mennyiséget, amit szeretnék egy hónap múlva napi 5 gigánként letöltöttként viszont látni. Az 1 hónapban eddig minden rendesen működött. Semmin nem változtattam. Persze ahogy kezd kifogyni a Download Queue, úgy fog csökkenni a DC sávszélkihasználtásga is. De ez még odébb van. Szeptember 2 hetétől számoltam csak a letöltött byte-ok számában visszaeséssel.
''persze'' a netlimiter ''csak'' kbyteban korlátoz, nem csomagban.
a frame size-t kerestem, de nem találtam
a qos, azt se tudom eszik-e-vagy-isszák, de írtad win alatt nem teljesen jó, nem is keresem,
cfos(speed), szintén értetlenül állok előtte, mi is lenne. Egy .EXE? valahol egy távoli szerveren? (-:
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR #3117 üzenetére
Minden pontosan ugyanúgy van beállítva mint eddig, semmin nem változtattam, és elvileg magától nem is változott. Eddig is nyafogott minden 5. indításnál, hogy nem szereti a ZoneAlarmot, de annak ellenére tökéletesen ment vele is, tehát ezt sem hiszem hogy gond lenne. Minden port továbbra is nyitva, amit a legelején a Zonealarm jelzett, hogy igényli a progi.
-
G@ben
addikt
válasz
VladimirR #2560 üzenetére
DUmetert felteszem, spyware-em nem volt (több progival is ellenőrzöm elég gyakran), frissítést lehet, hogy a Norton éppen akkor szedett le, de az kb 10 másodperc, haver meg észrevette a szobatársa gépén (ott akartak megnézni valamit), hogy lassú a net, felment a szolgáltató oldalára a saját gépén, bejelentkezett és elvégezte a sebességmérést. Ez nem 10 másodperc.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR #914 üzenetére
a masodikra meg van a valasz: valamiert nem hajlando a 411-es porton mukodni, de hogy miert? nem tuzfal, a tuzfalon ki volt engedve a 411
lehet, hogy szolgaltato? ugyanis most uj a netszolgaltatom (tvnetwork - szeged - lannet), eddig axelero adsl volt
le leheyt ezt valahogy ellenorizni? -
pyrannha
senior tag
válasz
VladimirR #803 üzenetére
Ez igaz, de a netlimitert rögtön kiszúrják, a cfos és a cfosspeed viszont nagyon sokmindenkinek nem működik. De abban egyetértek veled, hogy a 384/64-es kapcsolattal rendelkezőknek tényleg csak a cfos és a cfosspeed marad. Viszont aki 512/128-as kapcsolattal rendelkezik annak ez a legjobb választás!
-
Trak
addikt
válasz
VladimirR #689 üzenetére
Ez nem feltétlenül igaz. Áramszünetnél fagyásnál csinálhat ilyet akkor is, ha csak egy embertől szedte (tapasztalat). Ilyenkor le kell vágni vlamennyit a file végéből, és elvileg jó lesz (néha nekem így sem ment, de sokszor igen). Van egy pár kb-os program erre, csak most ne mjut eszembe a neve (kicsit késő van). Holnap megírom. Ja igen, a progi csak filmnél működik.
-
Club
őstag
válasz
VladimirR #680 üzenetére
Először is:
Nem háborodtam fel, csak azhittem valaki válaszol, és látod most kaptam választ
A 6** hozzászólásos topicot meg valahogy ninsc ekdvem végigbányászni.
Én értem hogy ezek a hub-listák.
De pl magát a kliens progit honnan tudom letölteni?
2 tűz fal azért, mert kell
Nagyjából ennyi. -
-
-
Mag
senior tag
válasz
VladimirR #481 üzenetére
Ugy lehet látni hogy ha csak ö egyedül tölt rolad és paraszthajszálra pontosan 7-kval jön. Akkor az tuti hogy ''mesterségesen'' lett elöidézve.
Tehát ha ingadozna akor nem venné észre.
Illetve a Net.Statics-ban is olyan a letöltési görbe mint amikor váltakozofeszt egyenárambol állitod elő,és oszciloszkoppal megnézed.
vmi ilyesmi : -
delta9
senior tag
válasz
VladimirR #402 üzenetére
hát álszentség, az igaz. hogy részemről? nem hiszem, mert tudtommal nem én osztottam, hogy mit és hogyan csinál, mert nálam is van nem boltban vásárolt játék pl, így ha anyáznám, na az lenne álszentség. de én sem és te sem vagyunk jobbak nála (konkrétan ebből a szempontból), mert alapvetően illegális a dolog.
tudod, ez olyan történet, hogy pölö én lopok és segítek mást a lopásban, ő pedig lop, de nem segít hozzá másokat, ha úgy tetszik nincs benne betyárbecsület. na és? milyen jogon ugathatnám én le őt, mikor mindketten lopunk?
vagyis leugathatom, de az - mint mondottad - álszentség. -
Mag
senior tag
válasz
VladimirR #398 üzenetére
Nekem már jó pár napja ez jár a fejemben....de lehet nem fogom sajálni azt a 25k-t és egy honapra befizetek, és látva a feltöltött adatmennyiséget, mások is meglátják hogy ez az ötlet valoban életképes.
Mert viszonylag ''kevés'' ráforditással elég sok user-nek sporolhatunk meg idöt,de erről persze nem kap sehogy se visszajelzést az ember. -
viharhozo
addikt
válasz
VladimirR #398 üzenetére
- privat ftp: fizetos(-), nagyon gyors(+), nagyon uj(+), par napod van letolteni, mert utana torlik az ujonnan erkezo cucc miatt(-)
A klasszikusok azert mindig elerhetok, es nalunk pl a games szekcio torlese 04-02-nel jar, azaz a ket es fel honapos cuccok meg fenn vannak. -
chicken
senior tag
válasz
VladimirR #358 üzenetére
miert kell az, hogy egy film azonnal lent legyen?
Én is ezt akartam kérdezni Mag kollegától. Pláne ingyen. Ha három óra múlva nincs ott az a film, már nem bírod addig elfoglalni magad? Akkor mikor nézed meg azt a meglevő 500 giga filmedet? Vagy a gyűjtés a lényeg, minél többet DE MOST AZONNAL!!!
Szép új világszomorú
-
Mag
senior tag
válasz
VladimirR #352 üzenetére
A szolgáltato szerzödésében meg kell nézni van-e kikötés az adatforgalomra vonatkozoan.Ha sokallják az adatforgalmat,és lebukik az ember azt mondja hogy trojannal feltettek egy DC++ klienst a gépemre : )))
filmek eredete: már lehet azzal takarozni hogy ha netröl töltöd nincs biztositék rá hogy nem másot,és mivel te fizettél érte nem tudtad hogy másolt.
Egy ilyen 100Mbit es szerver tudod mennyit tudna egy nap feltölteni?
Ha egész nap huznának rola, akkor több mint 0,5 (!!!) TerraByte-ot naponta !
[Szerkesztve] -
Mag
senior tag
válasz
VladimirR #352 üzenetére
Amit viharhozo felvázolt az telljesen valos, és igaz !
De sztem akkor se várhato el hogy a kis fos otthoni nettel éltessen vmi egy ilyen nagy hubot.(max akkor a lakossági netszolgáltatások többsége szimmetrikus lenne,tehát upload egyenlö lenne a downloaddal,de ez sajonos nem igy van)
A mostani állapot valoban elborzaszto,és vmi radikálisra lenne szükség a talpra állitáshoz. -
Mag
senior tag
válasz
VladimirR #346 üzenetére
1:''A''Én ezt nem azért csinálnám hogy keressek rajta...ilyen embereken akik DC++ oznak nem lehet keresni...örülnék ha a kiadások visszajönnének.
1:''B''Az ftp-m amire elöfizettem nagyon nagy, több terra,és arrol éjjel lehetne a közös szerverre tölteni.
2:-miért jelentenének fel egy DC++ user-t akinek 150 slotja és 100Mbit -el küldi fel a cuccot? (látod az esetleges besugok miatt nem menne pár hétnél tovább egy ilyen kezdeményezés)
3:- DC++ egy szenvedés, pár percenként kell nézni:Na vajon megszakitotta-e?..stb
LASSÚ, föleg az uj dolgokkal.
-Ezért kéne létrehozni néhány ilyen kifejezettem DC++-os szervert, a közösségért.Mert ugye a mostani LAN T3 -asok nem erre specializálodtak,és néha azok is ki vannak kapcsolva.De egy ilyen szerver mindig a közösség rendelkezésére állna.
Fizetés : sztem ugy kéne hogy meg kéne nyerni néhány önkéntest aki hajlandoak lennének kockáztatni azt a hatalmas és irreálisan magas 500Ft-ot.
És mivel DC++ ,igy azok is tölthetnének akik nem fizettek.
Tehát egy DC++ klienssel felmenni a Koli, vagy vmelyik nagy hubra és kész.
Ha nyernék a lotton, vagy lenne felesleges 20k/hónap akkor kajakra megcsinálnám.
És hogy miért?
-Mert végre vmi olyat csináltam volna amit eddig senki se a közösségért.
Mert az hogy feltöltök 8k-val a kis otthon szutyok netemmel, az olyan mintha egy kannállal kezdeném kimerni a vizet a Balatonbol.....
[Szerkesztve] -
Mag
senior tag
válasz
VladimirR #340 üzenetére
1: Nekem otthon annyi cuccom van hogy a 150 slot egyböl elfogyna.(tehát csak gépet kéne venni:ami 50k+vinyok lenne az ára.Tehát nem kell Dual Xenon-okat venni szervernek.)
2:A bsa miért nem jön a több ezer magyar DC++ userhez? most hogy nem lakossági neten van ,hanem egy céges szerver szolgáltatáson,sztem olyan mind1.
3:pont ma fizettem elö -
Mag
senior tag
válasz
VladimirR #323 üzenetére
Hát nemtom mit paráztok : ))
Én rendszeresen fék-elek , tehát átnevezem a megosztott könyvtárt még a hub-ra lépés előtt,és igy nem áll fent a veszélye annak hogy töltsön rolad vki : ))
Általában több órát is kibirom mielött bannolnak,és nabumm akkor is még ott a másik 2 nagy hub ,azokon fent maradok.
Ezt csak a nagy gépemmel fék-elek, arra nem teszem fel a NetLimiter-t mert Online játékoknál elrontja a ''netkód''-ot,és nő a ping. PL.: netlimiter használhatatlanná tette az Insane játékot: 2000-8000 ping 100Mbit-es lanon 2 gép között CrossLink kábellel.
tipp: ha Fék-elsz szedd ki a megosztásodbol a 16Kbyte nál kissebb fájlokat, mert azzal lebuX.
Másik gépemmel meg (amit csak letöltésre használok ) NetLimiterezek. Feltöltési limit-et 1K ra teszen a dc++.exe -nek : )) ha jo napom van és rendes vagyok akkor 2kés ebbe az a poén hogy még SOHA nem bannoltak a 2k-s uplimitelésért,söt,még csak nem is kick-eltek egyszer sem !
Szoval ne fossatok, fék-és-NetLimiterezzetek nyugodtan : ))
Remélem segitettem egy-két ADSL -el embernek.
Sok tufa töltsön a koleszos LAN T3-asokrol,ne az ADSL-esekröl.
És ADSL-röl max felirat fájlokat huzok.Filmet vagy ISO-t soha !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest