Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
Veriakilis #1843 üzenetére
Szerintem az lehet a magyarázata, hogy a ph!-nak semmi köze a dc++-hoz, viszont van köze a fórumhoz. Bár erre egyedül is rá lehet jönni, szóval nem értem, hogy mit nem értesz.
-
Gambit
őstag
válasz
corlagon #1686 üzenetére
Én már a public chatet nem is olvasom, mert csak felhúzom magam. Vagy a kérdező tök hülye, vagy a válaszolók szemetek. Azt vettem észre, hogy mindig az válaszol legszemetebbül, aki nem tudja a kérdésre a választ, mert ő is láma, de végre belerughat valakibe. Szánalom az egész szerintem. Mondjuk tényleg vannak azért jó fejek. (Pl. FleetCommand)
-
Gambit
őstag
válasz
corlagon #1681 üzenetére
Szerencsére csak egy kisebb hubon. (max. 300 ember), de elég volt. Nem is tudom, hogy a balhézók, vagy a lámák voltak idegesítőbbek. Mondjuk volt azért sok kellemes csalódás is. Pl. volt egy 40 év feletti ügyvéd csávó, az mondta, hogy ő láma, sokszor elnézést kért, és igyekezett. Az ilyennek szívesen segítettem, pedig szegény tényleg elég sík volt a számtech-hez. Cserébe jogi tanácsokat adott.
Illetve több hubon is op voltam, de azok még kisebbek voltak.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Ja, és mivel magyar a dc++, ezért nem érted meg amit angolul ír, de egyébként megy az angol...
Szóval te most ezt direkt csinálod velünk?
Szerk: A válasz és a mod gombok továbbra is javallottak. Én kiszálltam, hozzád nincs elég türelmem. Az ilyenek miatt adtam vissza az op-jogot.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Pont azt mondom, hogy amelyik meg T3-as, az többségében passzív. És lehet azért ott helyet találni. Mindegy, én már a saját hubunkon annyiszor elmagyaráztam ezt az aktív-passzív dolgot, hogy itt nem akarok rendszert csinálni belőle. Mindenki úgy állítja be, ahogy jól esik.
-
Gambit
őstag
Ha aktív vagy, nem kell semmilyen ip-t beállítani. Routeren keresztül akarsz dc-zni? Mert ha nem, akkor rakd aktívra, és kész.
Szerk: A passzív beállítás hátrányait már rég megbeszéltük vele, ne zavarjátok össze!(Bővebben: link)
Szerk2: Nem kell ennyit kavarni ezzel az aktív-passzív témával. Ha teheted, legyél aktív, ha routered van, és nem akarsz trükközni, akkor úgyis csak passzívban fog menni.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Nem tudom, milyen előfizetésed van, de axeleró adsl-nél van egy tesztoldal, ami leteszteleli a modemet, és a végén kidob egy hibakódot, ha gáz van. Szerintem hívd fel a szolgáltatód ügyfélszolgálatát, és sírd nekik el a panaszodat. Adsl-nél nem szoktak sokat tökölni a modemcserével tudtommal. Nekem is volt hasonló problémám, de a modem kikapcsolása + bekapcsolása segített eddig mindig.
-
Gambit
őstag
Ha a központban lenne gáz, akkor nem egy idő után halna be a neted szerintem, hanem el sem indulna. Új ötletem: szerezz valahonnan kölcsönbe egy másik modemet, és próbáld azzal. Ha így sem müxik, akkor nem a modem a hibás. Kábelnetben nagyon nem vagyok otthon, az is hálókarin keresztül jön? Mert akkor még az is lehet hibás.
Amúgy vírusellenőrzéssel hogy állsz? Mert szerintem egy vírus is csinálhat hasonlót. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest