- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
delta9
senior tag
válasz
VladimirR #402 üzenetére
hát álszentség, az igaz. hogy részemről? nem hiszem, mert tudtommal nem én osztottam, hogy mit és hogyan csinál, mert nálam is van nem boltban vásárolt játék pl, így ha anyáznám, na az lenne álszentség. de én sem és te sem vagyunk jobbak nála (konkrétan ebből a szempontból), mert alapvetően illegális a dolog.
tudod, ez olyan történet, hogy pölö én lopok és segítek mást a lopásban, ő pedig lop, de nem segít hozzá másokat, ha úgy tetszik nincs benne betyárbecsület. na és? milyen jogon ugathatnám én le őt, mikor mindketten lopunk?
vagyis leugathatom, de az - mint mondottad - álszentség. -
delta9
senior tag
figyelj. nincs miért mentegetőznöd, mert azért nálam is vannak másolt cd-k, meg dvd-k, játékok, nálad is vannak, meg a (nagyon)nagytöbbségnek. csak én amennyire csak tudok, vigyázok arra, hogy ne cinkeljek már olyanért mást, aminél én sem vagyok jobb. remélem jobbára sikerül is...
-
delta9
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest