- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
delta9
senior tag
válasz
VladimirR #402 üzenetére
hát álszentség, az igaz. hogy részemről? nem hiszem, mert tudtommal nem én osztottam, hogy mit és hogyan csinál, mert nálam is van nem boltban vásárolt játék pl, így ha anyáznám, na az lenne álszentség. de én sem és te sem vagyunk jobbak nála (konkrétan ebből a szempontból), mert alapvetően illegális a dolog.
tudod, ez olyan történet, hogy pölö én lopok és segítek mást a lopásban, ő pedig lop, de nem segít hozzá másokat, ha úgy tetszik nincs benne betyárbecsület. na és? milyen jogon ugathatnám én le őt, mikor mindketten lopunk?
vagyis leugathatom, de az - mint mondottad - álszentség. -
delta9
senior tag
figyelj. nincs miért mentegetőznöd, mert azért nálam is vannak másolt cd-k, meg dvd-k, játékok, nálad is vannak, meg a (nagyon)nagytöbbségnek. csak én amennyire csak tudok, vigyázok arra, hogy ne cinkeljek már olyanért mást, aminél én sem vagyok jobb. remélem jobbára sikerül is...
-
delta9
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest