- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
corlagon
senior tag
Nekem már attól is hullik a hajam, ha napjában 500x kell olvasnom a közösben, hogy
- Hogy tudok ps2 emu-val San Andreast játszani?
- Mikor jelenik meg a HL2?
- Miért nem tudok letölteni / miért nem megy a kereső?
- Hogy lehetek aktív router mögül?
- Mi a címe a Romeo&Juliet főcímének?
- Heló lenne egy kérdésem! (persze azt nem mondja, hogy mi!)
...stb.
Csupa olyan kérdés, amit 3 perc alatt bárki magától megválaszolhat, elég ha csak a körüziket elolvassa!
Ehh...
Azért szerencsére vannak értelmes userek is. Meg a sulinetes nemzedék által kevésbé frekventált kisebb hubok biztos szerencsésebbek.
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
Két választásom van vagy jatszom az agyam és teszem a hülyét vagy pedig őszintén bevallom ,hogy hibáztam és igazad van.
Én az utóbbit választom, szal a keresés megy passivban csak a letöltéssel van macera, mert aki passiv attol nem tudsz letölteni.
Elindítottam a dc-t és végigprobálgattam aktívan es passivan par dolgot, ekkor jöttem rá ,hogy roszzul emlékeztem/tudtam.
Remélem nincs harag.
Melyik hubon vagy op?
[Szerkesztve] -
Integra
titán
nekem a ZA soha nem ugatott be.
az új ZA 5.0 sajnos bugos, az hajlandó, ott manuálban megkell adni neki egy portot, a 4.5 viszont tökugyanaz tűzfal szempontból mint az 5.0 csak nincsen benne vírusírtó.
úgyhogy én vissza is álltam 4.5-re, nem hiszem hogy a ZA-nak olyan jó lenne a vírusírtója, arra TrendMicro kell -
tkesy
addikt
A hálókarit ki tudom cserélni, (azon jön ez is), a modemet már nem, mert jöttek laptoppal meg spéci felszereléssel, mikor rakták fel, + ha jól tudom ezek névre szolóan vannak kiadva, és mindegyiknek megvan a saját hw azonosítója amit folyamatosan(?) ellenőriznek...
Csere max amit ők hoznak...
És én nem tudom bármikor produkálni ezt a ''hibát''...
Most számolom: 9.20 ig (első hsz) kb 5x reseteltem le a modemet, utánna 11.15 körül 1x, azóta meg egyfolytában megy eddig minden hiba nélkül...
Hát majd reggel meglássuk, hogy megy-e vagy sem...
Vbuster figyel állandóan, de szerencsére engem kerülnek a vírusok...
[Szerkesztve] -
-
tkesy
addikt
0.401bx van most, de sokáig a 0.306-ot használtam...
Hogymondjam? Ilyenkor, nemcsak a bcdc áll le, hanem minden más is: Opera, Outlook, Reget, minden.... Egyszóval adatforgalom = 0-val. Főként akkor csinálja, ha sokat töltök fel bcdc-vel.... De a modem nem ''esik ki'' a központból...
Mert, ha ilyenkor kiesne, pár perc és visszatalálna, majd minden menne tovább...
Igy addig úgy marad, amíg én ki nem húzom a 220V-ból.... (=modemreset) Vagy újra nem inditom a gépet, bár ez nem mindig vállik be...
Először azt hittem, hogy a tűzfal kavar be,- azért tettem fel próbaként a ZoneAlarm-ot,- de nem úgy tünik... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- BestBuy topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest