- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latyakos
aktív tag
-
rii
nagyúr
válasz
chicken #1306 üzenetére
a kérdéses gépre a 0,4-es DC-t tettem fel.
De egy másik gépre szintén feltettem a 0,6-os DC-t, és teljesen jól működik.
Az XP tűzfala sem zavarhat be, hoszen az én gépen még így is működik.
Amúgy azért cserélgettem a hálókábelt, mert más fali aljzatba csatlakoznak...
Tehát a Linux-al nem lehet gond... -
rii
nagyúr
válasz
chicken #1299 üzenetére
PING megy ...
azért gyanakodtam a kábelre, mert más fali aljzatokban csatlakozik, és vakon tapohatóztam.
Számomra teljesen mgfofhatatlan, hogy a DC 0.6 1 gépen megy, másikon meg nem ........
próbálom a többit is amit írtál.
0.4-est en szeretnék feltenni, mert némelyik HUB 0.6 igényel. -
chicken
senior tag
válasz
chicken #1299 üzenetére
Ja, és a lényeg, hogy a dc anélkül is működik, hogy letöltenéd a publikus hublistát - én a helyedben feltennék egy sima 401-es klienst, és a manual connectbe ismert hubcímekhez próbálnék kapcsolódni, a hublista nélkül - ha ez megy, akkor müx a dc, csak a hublista nem jön le, de az egy másik probléma.
-
rii
nagyúr
válasz
chicken #1296 üzenetére
a verzio (sajna) jelene esetbe 0,6 ....
ezt a cimet próbálom beirni (manual connection-ba), de semi hatása, hiába REFRESH-elek:
http://dcinfo.dynu.com/publichublist.config
ZA van az én gépemen is, de megy a DC 0,4, a 2. gépen is van és megy a dc 0.6 a 3. gépen nincs ZA, és nem megy a DC 0.6 ... viszont kiemelném a Windows XP tűzfalát, bár ha le volt tiltva, akkor sem ment.... -
rii
nagyúr
-
Viktor77
titán
És akkor most félnem kéne?
Megsúgom, egy korábbi esetnél volt nálam a gazdasági rendőrség (én épp nem voltam itthon), de mikor beszéltem a nyomozóval, azt mondta, látta, hogy jó sok írott cd-m van, de azt is mondta ez egy bizonyos mennyiség alatt egyáltalán nem érdekli, szerinte ez belefér, Ő is magasnak tartja a magyar szoftverárakat. -
Mag
senior tag
Azért bannolnak ki ha megtalálják a megosztásodban,azt télleg meg lehet találni.
De ha fel van telepitve és használod akkor nem tudnak rájöni hogy használod (persze csak akkor ha megjelölsz LAN T3-as kapolcsot ,és 5 k val töltesz csak fel)
Kevés a feltöltés: azt mondod ha esetleg vki megkérdi ( engem a több órányi NetLimiterezés alatt 1x se kértek számon,és nem 5k ra, korlátoztam hanem 1k-ra ,és töltöttek rolam 5 en akkor 1/5 k/sec jutott egy embernek,és igy se reklamált senki) hogy FTP-n töltesz fel és az a 6k-bol elvisz 4-5 öt. Persze 64k a max uploadod : )))
még akkor is ha esetleg 512/512 a kapcsolatod -
crab
senior tag
hali, próbáldd meg a netlimitert, minden szálat külön lehet szabályozni!
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest