- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!A következő a problémám:
Eddig CZDC-t használtam,most váltottam RMDC-re,mert jobban tetszik.A queuq.xml-t átmásoltam.Viszont az a gáz,hogy a letöltéseimet nem folytatja,hanem elölről kezdi.Gondolom az miatt,mert a czdc antifrag kiterjesztést ad az incomplete fileoknak,az rmdc pedig .dctmp-t.Mit tudok tenni,hogy ne elölről kezdje? -
Hellas
senior tag
válasz
#54715584 #1089 üzenetére
Értem köszi!
Közben már megoldódott.Ugyanaz a júzer újra megosztotta,csak átnevezte(illetve hozzáírt pár betűt a file végéhez).Mondjuk,hogy ez mire volt jó neki,azt nem tudom.
Ja és láttalak egy töredezettségmentesítéssel foglalkozó topicban.Nézz már be oda légyszíves! -
Hellas
senior tag
Na ez f@asza!Hogy menne a francba,9,5 %-ot nem tudott volna várni.......
Köszi a segítséget azért. -
Hellas
senior tag
Sziasztok!Miért írja ki néha a dc egy-egy file-ra,hogy ''no user to download from''?
Nagyon idegesítő tud lenni,hogy kb. 10 perce még töltöd,aztán meg semmi.Tudja valaki mitől van ez? -
Hellas
senior tag
Valaki légyszi segítsen!
Ez,hogy lehet?
Nem hiszem,hogy egy programtól több mint a duplája lenne a speed.
Ennyi nem is lehetne. -
Hellas
senior tag
Ilyen nincs!Felraktam a cfos-t.Megy a DC és mellette mérem DU Meterrel.
A 384-es netem ''állítólag'' 660 kbps-val tölt le.Úgyhogy mellette van egy 105-ös
feltöltés.
Ez ugye nem lehet igaz?Nem hiszem,hogy egy prohram ennyit érne. -
Hellas
senior tag
UP
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy mitől lehet,hogy csak olyan 3-4 kb/s-el jönnek a cuccok a DC++-ról.Amúgy 384-es kábelem van.
Előre is köszi.
Ja és mi az az aktív és passzív?(persze csak a DC-n belül)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest