- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Valamikor muszáj váltani, ha dinamikus IP, mert gondolj bele, mi lenne ha vlaki állandóan csatlakozva lenne, akkor sose változ(hat)na meg az IP-je.
Gondolom eldönti a rendszer, hogy ha (például) 24 órán belül nem szakad meg a kapcsolat, akkor megszakítja és akkor vált. Ha 24 órán belül megszakad, akkor természetesen vált. De amennyire én emlékszem folyamatos a váltás, és ha egy órán belül 20x csatlakozol, akkor mindannyiszor új IP-t kapsz. De javítsatok ha tévednék. -
BlacKSouL
addikt
válasz
littlemole #3452 üzenetére
Köszi
tényleg ott van
-
BlacKSouL
addikt
Amikor egy kevéssé elfogadott kliens úgy láttatja magát kifelé, mintha hagyományos kliens lenne. Például többszálút sok hub nem fogad el, de ha jól van beállítva, akkor normál kliensnek látják a botok, és nem raknak ki. Nekem kb most lett elegem abból, hogy ha csak egy konkrét dolog kéne, akkor is 3-4 kb-al jön a cucc, én meg 50-60-al maxon tolom kifelé az embereknek a cuccot, és már 3,5-4x annyi a feltöltésem, mint a le
Amúgy az emulálás szót más, általános kontextusban használjuk, de a jelentése gyakorlatilag hasonló: [link] -
BlacKSouL
addikt
Strong 2.3-ban hol a csudában tudom bekapcsolni az emulálást? mert nem találom. Mindenesetre nem ott van ahol a bcdc-nek, és már kezdek idegbajt kapni.
-
BlacKSouL
addikt
A [T] és/vagy [Z] mit jelentenek a Progress bar elején?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
[HUN]Zolee #3373 üzenetére
Köszi, sikerült végülis. Mindent átvett, kivéve a kedvenc usereket, meg a megosztást, de megoldottam nagyjából.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
[HUN]Zolee #3370 üzenetére
OK, köszi.
És az nem baj, hogy az újban mondjuk a beállításokban kicsit más dolgokat lehet találni, mint a régebbiben voltak? Mármint más/módosított fícsörökre gondolok. Vagy le tudja kezelni gond nélkül az újabb? -
BlacKSouL
addikt
Frissebb verzióra váltásnál át lehet menteni valahogy a beállításokat, kedvenceket, megosztásokat, meg efféléket?
-
BlacKSouL
addikt
Ott a pont, habár elég érdekes, hogy elvileg amennyiben eddig is változott az ip-m (chello classic) úgy a DC(bcdc) is követte azt, mivel én direkte nem is állítotam, és mégis működött. Márpedig így hogy most manuálisan átírtam az új IP-t, így most jó megint. Másrészt amikor a legelején telepítéskor aktívra állítom a kapcsolatot, és nem írok be semmit, úgy a progi magától felismeri az IP-t, és kitölti automatikusan. Vagy, eddig sosem változott az IP-m?
Mindenesetre
Ja, ZA nem zavarja
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR #3117 üzenetére
Minden pontosan ugyanúgy van beállítva mint eddig, semmin nem változtattam, és elvileg magától nem is változott. Eddig is nyafogott minden 5. indításnál, hogy nem szereti a ZoneAlarmot, de annak ellenére tökéletesen ment vele is, tehát ezt sem hiszem hogy gond lenne. Minden port továbbra is nyitva, amit a legelején a Zonealarm jelzett, hogy igényli a progi.
-
BlacKSouL
addikt
Pár napja nem tudok se keresni, se letölteni, még fájl-listát sem. Annyit ír ki hogy Kapcsolódás,majd időtúllépés és így tovább. Tőlem töltenek. Semmilyen változás nem volt szoftveresen, mindig is aktív voltam. Megoldások???
-
BlacKSouL
addikt
Bocsi ha már volt, de ilyenkor mi a fütyi van? (Fagy az egész, semmit nem tudok csinálni) :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- 8300 mAh, maradhat?
- 3D nyomtatás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Delta Force (2024)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest