Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
válasz
joshua7 #3284 üzenetére
a 192.168.2.3 a privat ip-d, gondolom nat (router) mogott vagy
amit a hub ir, az a publikus ip-d, azt kell megadnod a dc-ben
ezt a publikus ip-t megtudhatod meg pl a Bovebben: [link] oldalrol is, vagy pl.: innen:
ezt megeshet idonkent, hogy idonkent at kell irnod, mert egyes szolgaltatok (foleg dsl eseteben) nem engedik a fix ip-t (ennek megvan a maga oka) - pl axelero 24 orankent megszakitja a kapcolatot, hogy az ujracsatlakozasnal uj ip-t kapj
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Cyber_Bird #3182 üzenetére
linux elvileg tud magatol is traffic shaping-et
legalabbis tudhat -
VladimirR
nagyúr
legtobb dc kliens ad ra lehetoseget, de nemelyik ezzel egyidoben a letoltesi sebesseget is korlatozza, s ez ellen nem tudsz tenni (pl czdc a feltoltes 7-szeresere allitotta a letoltest, ha korlatoztal, s csak lefele tudtad allitani, feljebb nem)
strongdc 2.01-nbel van egy limit pont a beallitasoknal, ott meg egy olyan, hogy ''enable transfer rate limiting'' - ha ezt bepipalod, akkor lehet allitani le- es feltoltesi sebesseget (most nezem, hogy itt is van 7-es szorzo, illetve megkotes meg, hogy a minimalis feltoltesi limit 5*(slotok szama + 1 ) )
nezz szet a konfigban, mert ez is kliensfuggo
es igen, fel lehet tenni melle akarmit, akar szavszelessegkoraltozo programo(ka)t is
tovabba lehet, hogy a sygate megfogja - pontosan nem tudom, de nekem valamelyik tuzfalam (azt hiszem pont a sygate (egy ideje mas hibaja miatt mar nem hasznalom)) hibas icmp csomagnak velte, hogy a cfosspeed haza akar kuldeni egy-egy ping-et es tiltotta
ugy remlik, csak a cfos.de cimre meno teljes icmp forgalom kiengedesevel tudtam megoldani (kerio 2.1.5 icmp type 0-nak latta, amilyen meg nem letezik - meg neha ossze is akasztotta a bajszat a cfosspeed-del, aminek bsod lett a vege)
a cfos(speed)-et egyebkent nem art kalibralni, maskulonben az inbeallitas ajkar hetekig is eltarthat, a halozati forgalmadtol fuggoen - most lusta vagyok megkeresni, de a cfos topicban mar leirtam parszor
Cathfaern: nalam, adsl melle a cfos semmit nem ert, cfosspeed viszont tokeletesen mukodik - ne kerdezd, en sem ertem, miert nem volt jo a sima cfos
SanyixXx:
netlimiter meg mindig egetb*szo valaszidoket csinal?
1.37-ben (asszem), mikor legutobb hasznaltam, ellehetetlenitette az online jatekot (pedig a starcraft meg modemmel is jatszhato - netlimiterrel nem)
mellesleg egy jol beallitott cfos(speed) melle szuksegtelen korlatozni, nalam (mint irtam) dc, torrent, max feltoltes mellet max letoltes, webradio, webszerver, neha online jatek es soha semmi nem akad meg (persze a jatek, webszerver es webradio elsobbseget elvez a p2p programokkal szemben, igy azok letoltese neha lassul, de a dumeter-ben gyonyoruen latni, hogy az osszes letoltes nem csokken, s a feltoltesem is megvan rendesen)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
mint corlagon irta, az adsl 1:8-as up/down korlatja miatt ha nagy sebesseggel toltesz fel, leesik a letoltesi sebesseged
ennek oka, hogy az ack (acknowledge) csomagok, amik azt jelzik a hozzad felttoltonek, hogy a csomagot rendben megkaptad, nem tudnak kimenni, igy a kuldo csokkenti a frame-size-t, ami nalad a letoltes lassulasat jelenti
a cfos(speed) ezt kuszoboli ki, megpedig ugy, hogy ezeknke az ack csomagoknak elsobbseget ad, s igy azok minden mas elott mennek ki a gepedrol
netlimiterrel szemben igen nagy elonye, hogy mig te csak korlatozott feltoltes mellet tudsz teljes sebesseggel letolteni, addig en tokeletesen ki tudom hasznalni az 1024/128 kbps netemet, akar dc-vel, akar massal
tudom, teged ez nem erint, de en egy futo dc es egy futo torrent kliens (mindketto tolt le is, fel is) es egy webszerver mellett lag nelkul tudok jatszani neten, s mindekozben a webradio, amit hallgatok sem, akad meg
ezt netlimiterrel kvazi lehetetlen megoldani (m,arcsak azert is, mert mikor legutobb hasznaltam, eleg rendesen megnovelte a latency-t es ha csak a jatek ment, akkor is lag-zott
ha alaposabban utana akarsz jarni, latogass el ide => Bovebben: [link] (jobbfent nagyon szepen, animaciokkal mutatjak, amit entebb leirtam), vagy keresesnel hasznald a ''traffic shaping'' kulcsszavakat -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
tegyuk hozza, hogy ez (marmint hogy ket kereses kozott 30mp-t kelljen varnod) kikapcsolhato a kliensben*, csakugy, mint az alternativ forrasok automatikus keresese
*: bar magyar hub-okon nincs ertelme, tobbnyire 80-150 masodpercenkent kereshetsz csak, mert a hub visszadobja a keresesi keresedet (sok kulfoldi hub-on nem talalkozni ekkora limittel)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
tud valaki olyan tobbszalas klienst mondani, ami nem zabal fel tul sok ramot?
strong is lds is 10-150MB memoriat es 150-200 MB vm-et eszik meg -
VladimirR
nagyúr
válasz
DeSanto #2556 üzenetére
persze, hogy nem erted az ilyen irigy embereket, mer nem voltal meg ugy, hogy a ket idiota lakotarsad miatt, akiknel megy 1-1 azureus (bittorent kliens) es egyiknel meg emelle egy dc is, szoval miattuk nem tudsz szart sem csinalni, mert a google is tobb, mint egy perc alatt tolt be (pedig van vagy 2k az egesz oldal kodja, ami ugye elhanyagolhato mondjuk egy lenyegi tartalommal biro oldalhoz kepest)
azt kellene felfogni az embereknek, hogy ha valamit kozosen hasznalnak, akkor legyenek mar tekintettel a masikra is
es ha mar kerdezted, ha lefoglalja a savszelesseget, akkor a koveytkezok valamelyike lehet:
-ellehetetleniti masok internetezeset
-ellehetetleniti masok internetezeset, ezert azok kihuzzak a kabelt (jo, en nem a kabelt szoktam lehuzni, en a royuterben letiltom nekik a netet)
-ellehetetleniti masok internetezeset, ezert azok pofanvagjak egy szivlapattal
es bar gondolom nehez tullatni azon, hogy horoszkop, meg tutitinipunci.com, de az en agyam pl akkor tudott elborulni, mikor ftp kapcsolaton keresztul egy 300 byte-os file azalatt nem masott fel a szerverre, amig en a negyedikrol lesetaltam, elszivtam egy cigit, es visszaertem - szoval igen, van, akinek nagy problema, foleg, hogy az eppen fizetos munkam volt, es nem tudtam feltolteni
neked is csak annyit tudok javasolni, hogy probalj meg nemi empatiat mutatni, mert konnyeden megeshet, hogy egyszer majd te kerulsz a fasz masik vegere, s van egy olyan erzesem, hogy mind kozul a te hangod lesz a legnagyobb, mikor sirni kell, hogy nem jut savszel
p.s.: elnezest az off-ert
G@ben: a savszeleseghasznalat tisztazasa erdekeben imho dobj fel egy dumeter-t (Bovebben: [link]), abbol egyertelmuen kiderul, hogy mennyit is hasznalsz - a dc sebessegmeroje enyhen szolva is pontatlan (bar inkabb neveznem hulladeknak), ezenkivul akar meg az is megeshet, hogy beszedtel valami spyware-t, epp frissitest tolt egy program, vagy akar a rendszer, es valoban lefoglalod a netet -
VladimirR
nagyúr
lehetseges, mert megosztaskor a hash-eles mind a procit, mind a hdd-(ke)t nagy mertekben igenybe veszi (mig jateknal a hdd csak a toltes alatt van igazi terhelesnek kiteve, a proci pedig csak utana)
hibakereses:
ha van totalcommandered (ha nincs, akkor kerits egyet), az tud md5, es sh1 checksum-ot csinalni (olyasmi, mint a dc tth hash-je) - kijelolesz jo sok nagy file-t (pl amiket meg akartal osztani), es csinalsz roluk egy md5 checksum-ot (egy 700MB-os film ugy 20-25 mp alatt keszul el a 2500+ bartonommal (ez ugye 28-35MBps lemezolvasas, ami soknak mondhato, szoval a hdd is izzad))
ha itt is fagyas van, akkor egyertelmuen nem a dc a hibas, lehet keregetni kolcsontapot, kolcsonvinyot, levenni a haz oldalat a jobb hutesert, meg hasonlok
tuneti kezeles (nem megoldas):
a dc-ben a beallitasoknal az advanced reszen van egy olyan beallitasi lehetoseg, hogy max hash speed, ezt allitsd be, mondjuk 5MBps-re (alapbol 0, ami azt jelenti, hogy csinalja, ahogy birja), ekkor nem fogja leterhelni annyira sem a procit, sem a lemez(ek)et
viszont mint irtam, ez csak tuneti kezeles, a hiba ettol meg ott van a geopedben, csakeppen megkerulod - de a hibas alkatresz tovabb gyengulhet, s barmikor magaval viheti a geped
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Calogero #1908 üzenetére
na, akkor ugorj neki meg egyszer
#12530:
''az szamomra nem vilagos, hogy mi kesztette az asvat cselekvesre.
''A feljelentés tárgya kb annyi, hogy az interneten keresztül lehetővé tettem mások számára, fileok letöltését, megosztását, cseréjét, tovább másolását.''''
#12531:
''Vélhetően NEM, de ez a jelenlegi szakaszban nem tisztázott.
Ezt csak a késöbbiekben tudom meg ,mi inditotta el a folyamatot.''
szoval valoszinuleg nem a hub-ra szalltak ra -
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow #1778 üzenetére
ez imho igy nem oldhato meg, inkabb nezz szet a router-ben, mert eleg sok kozuluk kezely a dyndns-t, s van bennuk olyan lehetoseg, hogy frissitik is
-
VladimirR
nagyúr
válasz
corlagon #1621 üzenetére
az fura, most kaptam egy skrinsat-ot 668-as dc-rol es ott a jobbklikkes menuben nem volt benne --- lehet, hogy a magyarositasnal veszett el? mert azt ketlem, hogy kikapcsolhato lenne
szerk.: aaaabazz, hulye vagyok - egeszen kiment a felyembol, hogy - bar nagyon eroltetik - meg vannak olyan file-ok, amikhez nincs hash (osregi kliens miatt) es ezekhez ez a maenupont nem jelenik meg es lehet, hogy a srac, aki a kepet kuldte, pont egy ilyen file-ba futott bele...
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
668-as dc++-ban (sima, nem czdc/bcdc/...) nem lehet alternativat keresni tth hash alapjan?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Mr.Skyline #1531 üzenetére
1: hajnal van, ilyenkor jo, ha olvasgat itt valaki, ne vard, hogy azonnal valaszolnak
2: valszoinuleg nem megy a hub, mert pingre sincs valasz -
VladimirR
nagyúr
válasz
!player! #1510 üzenetére
pl.: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
#00809728 #1462 üzenetére
1: caps off
2: ez egy tomoritett file, amiben egy textfile-ban fel vannak sorolva a magyar hub-ok
dc-t elinditod, settings, downloads lap es ott a public hubs list url-hez bemasolod ezt a cimet, majd ok, majd raboksz a view menu public hubs pontjara (vagy ctrl+p) --- ott lesznek magyar hubok, ahol talalsz dc-s sracokat -
VladimirR
nagyúr
nekem 401 is csinalt ilyet, hogyha a kereso eredmenyei kozul akartam full konyvtarat letolteni
ilyenkor elvileg letolti a file-listat az illetotol, aztan egyesevel berak mindent a te letoltesi listadba - csakhogy neha nem tolti le a file-listat
en ezt ugy oldottam meg, hogy akitol teljes konyvtarat akarok lehuzni, annak letoltom a file-listajat es onnan jelolom ki letoltesre a cuccot -
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR #914 üzenetére
a masodikra meg van a valasz: valamiert nem hajlando a 411-es porton mukodni, de hogy miert? nem tuzfal, a tuzfalon ki volt engedve a 411
lehet, hogy szolgaltato? ugyanis most uj a netszolgaltatom (tvnetwork - szeged - lannet), eddig axelero adsl volt
le leheyt ezt valahogy ellenorizni? -
VladimirR
nagyúr
válasz
pyrannha #800 üzenetére
ez nem feltetlen segitseg:
nekem 384/64-es dsl-em van, es nem lehet 8k ala korlatozni a feltoltest, akkor viszont a max feltolteis kihasznaltsag miatt nem megy a letoltes, meg a bongeszes is lehetetlen
ha valakinel a fenti probl;ema van, akkor cfos, cfosspeed (nalam csak ez megy), vagy marad a netlimiter... -
VladimirR
nagyúr
ott a link a #713-ban
de tessek:
Bővebben: link
ftp://cyla.homeftp.net/dclog4mag.txt
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
I_am: neked atment?
...
...
akkor ok
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
ne halgass ra, azt akarja, hogy igy szakitsd meg a letolteseidet (
)
mag: kevesebb smiley-t
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ha ilyen stilusban irsz, itt is elerheted, hogy kivagjanak
- egyebkent ha jol sejtem, ott is a stilusoddal lehetett a gond, mert eddig nem lattam olyat, hogy valakit azert vagtak ki, mert kulturaltan elmondta a velemenyet (gy.k.: a ''szar a 2k, meg az xp is fos'' nem epp kulturalt velemennyilvanitas)
btw op mem tudja megszkitni a letoltesed, azt csak az tudja akitol toltesz, illetve Te tudod
viszont uj letoltest nehez lesz elinditanod -
VladimirR
nagyúr
a hiba oka az, hogy gondolom tobb forrast adtal meg, s mikor megszakadt a toltes, masik helyrol probalta tolteni, ahol azonban nem 100% ugyanaz a file van meg, ezert kicsit mindig visszateker, hatha ott mar ugyanaz lesz
erre valo a tth (hash), mivel ez alapjameg lehet allapitani, hogy ket (tobb) file byte-ra pontosan ugyanaz-e
ha alternativak utan kutatsz, mindig tth alapjan keress
hogy folytatni tudd, az eredetin kivul minden egyeb forrast tavoliits el az adott file-rol -
VladimirR
nagyúr
ahalyett, hogy felhaborodnal, mondjuk olvass vissza
mit tolts le: ezt neked kellene tudni
honnan: a topic elejen volt maar, de:
---------------------> Nemzetközi publikus hublisták:
http://dcgui.berlios.de/PublicHubList.config.bz2 http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2
http://www.1stleg.com/PublicHubList.config http://free.x3.hu/bflash/PublicHubList.config
http://www.dcinfo.org/publichublist.config.bz2 http://www.imperialnet.org/PublicHubList.config.bz2
---------------------> Magyar publikus hublisták:
http://www.dcinfo.org/hungaryhublist.config.bz2 http://dcinfohublista.dyn.hu/hungaryhublist.config
http://free.x3.hu/bflash/HungaryHubList.config http://vnet.hu/csonti1/hublist.config
http://b-team.tx.hu/publichublist.config
innen valaszd ki a neked tetszot (pl. matrix, koli, indep)
korlatozas: azt nem szabad, de ha elmondod milyen neted van (azon felul, hogy dsl), akkor lehet javaslatokat is kapsz
tuzfalbol minek 2?
a tobbit kesobb, ha eazekre valaszolsz -
VladimirR
nagyúr
azt mondja meg valaki, hogy miert van az, hogy miutan kileptem a dc-bol, a futo processek kozt meg ott van, es a feltolteseim is mennek tovabb par percig...
-
VladimirR
nagyúr
te ezt kienk irtad? folad a ps-t? (sejtem mit akartal irni es nem sikerult
)
ah, es hogy tudd, van a ph-n egy nagyon jo ficsor: ha az uzenet fejleceben a valasz feliratra boksz, akkor latni majd, hogy kihez beszelsz
mas: minek uppolsz folyton? alapelveket nem olvastad? napi ket (2) up... -
VladimirR
nagyúr
mikor letoltesz, minden csomag utan kuld a geped egy visszajelzest
dsl nagy hibaja viszont, hogy full feltoltes mellett ezek a csomagok nem tudnak elmenni (sajnos nem megfelelo a prioritasuk), ezert a kuldo ugy gondolja, hogy Te ezeket meg sem kaptad, igy ujrakuldi
ha a kliensegd engedi probald meg az upload-ot limitalni 8k-ra (dsl-nel ezt engedik)
amennyiben nem szeretnel limitalni, ugy probald ki a cfos(speed) (Bővebben: link) nevu programot, amely halozati forgalomiranyitassal a fent emlitett visszajelzeseket kiemelten kezeli, s igy full feltoltes mellett is tudsz teljes sebesseggel letolteni -
VladimirR
nagyúr
egyreszt ez csak egy bajomat oldana meg (azt is csak egy programnal), masreszt nekem egyszerubb egy progiban 1 pipat berakni a foablakban, mint a beallitasok kozt turkalni, es mindig beirni az erteket
jah, es igertel egy levelet
mellesleg azt is irtad, hogy az 512-es dl-hoz 8k az up limit
na de mi van a 384-es dl-dal? mert ott 8k az osszes up -
VladimirR
nagyúr
ez nem a netlimiter, hanem a dsl meghajto egy igen negy hinyossaga
nekem tobbek kozt ezert lenne szuksegem a netlimiterre, mivel itthon tobb gep van a neten, es ha en epp dc-zek, akkor mas nem tud kezdeni semmit
ha viszont korlatozom a letoltest mondjuk 30k-ra, az a csalad tobbi tagjanak eleg bongeszni
masreszt nem tudok mas olyan programrol, ami programonkent tudna merni es naplozni az adatforgalmat orankenti bontasban (allitolag van ilyen, mer' independenc-en azt mondta egy op, hogy: ''van ilyen'' aztan bannolt, nem volt tul segitokesz)
-
VladimirR
nagyúr
komolyan erdekelne, hogy hogyan, mikent, mit latnak a gepembol
azert izgat leginkabb, mert az illeto OP azt mondta csak azt latja, aminek koze van a dc-hez, es szvsz ebbe tobbek kozt a tuzfal is beletartozik, amit nem szeretnek, ha mindenki tudna milyen tuzfalam van
netlimitert masra is hasznalnam, dc sebesseget mar nem fogok limitalni vele, max a download-ot, hogy masik gepet is lehessen hasznalni a halon, de kellene pl adatforgalom meresre is
ha elarulod milyen neven vagy dc-n, es melyik hubon, megkereslek privatban, ha esetleg nem akarod a nagykozonseg ele tarni, hogyan kemkedik a dc
Mag.: ne beszelj mar hulyesegeket kerlek
1. nekem valos megosztasom van, amibol atlag 6 juzer tolt (6 slotom van), tehat abbol biztos nem tudja
2. nem a dc, hanem az ossz kimeno sebesseget korlatozom, igy a dc nem fog fix 7k-val menni, mevel nem csak az hasznalja a feltoltesi savot
3. nem valtoaram, tobb progival szoktam nezni halozati sebesseget, de valahogy egy sem hasonlit az altalad linkelt kepre, akkor lenne igy, ha a dc byte-ra pontosan (hibajavitassal egyutt) 7k-s csomagokat kuldene, mert akkor dobna el minden masodik csomagot
4. .!.[o_o].!. -
VladimirR
nagyúr
nemtom, egy op mondta, miutan ramszolt, hogy ne netlimiterezzek, pedig sebessegbol nem szamolhatta ki, mivel 384/64-es adsl volt 7k-ra korlatozva, ami csak 1k veszteseg, az meg lehet szar net miatt is
tobbet nem igazan akart elarulni, pedig nekem szuksegem lenne a netlimiterre mas okok miatt is -
VladimirR
nagyúr
valaki olyat kerdeznek, aki dc hub(ok)on OP
mifele spy van a dc++-ban?
csak mert ujabban kilatszik a netlimiter
ez a problema megoldodott, egy op segitsegevel (ajanlotta a cfos speed progit), de engem azztol, hogy nem hasznalok limitert, meg zavar, hogy belatnak a gepemre
koszi -
VladimirR
nagyúr
inkabb itt folytassuk (Bővebben: link), ezt mar epp elegge szetoffoltuk
-
-
VladimirR
nagyúr
nem haragszom, foleg azert, mert Te nem latod at a helyzetet
van ugye par kategoria (a teljesseg igenye nelkul):
- p2p filecserelok: ingyenes(+), de lassu(-), viszont van jo sok szemet(+)
- ide tartozik a DirectConcect is
- warez (warez alatt azt ertem, ami ingyenes): ingyenes(+), viszonlag gyors(+), surun torlik(-), keresgelni kell, hogy hol van(-)
- privat ftp: fizetos(-), nagyon gyors(+), nagyon uj(+), par napod van letolteni, mert utana torlik az ujonnan erkezo cucc miatt(-)
Te ezt a harmat probalod meg osszehozni (majdnem ingyenes, gyors, friss), ami szerintem eleg megterhelo, idoigenyes, es draga, sot kockazatos is, mivel ez mar orvgazdasag, meghozza nagyuzemben
ne erts felre, nem akarok az utadba allni es annak ellenere, hogy en nem lennek tagja egy ilyennek (ha mar fizetek valamiert, az legyen eredeti), megkovetlek ha sikerul osszehoznod, mert biztosan sokan orulnenek egy ilyen kezdemenyezesnek (csak az ilyen hirtelen felindulasbol elkovetett vilagmegvalto terveket az ember 99%-ban masnapra kialussza)
-
VladimirR
nagyúr
elnezest, de nem azert huzom(huzzuk), mert illegalis tartalmat huz le, hanem mert, a letoltesert cserebe nem ad semmit, sot erofesziteseket tesz azert, hogy ez igy is legyen
en is toltok dc-n, nem is keveset, de ha epp nincs mas feltoltesem, akkor hagyom, hogy a megosztasombol (~50GB), barki azt huzzon, amit akar, es ugy ahogy bir (7k, mert 8-tol behulyul a dsl-em)
baratunk viszont egyreszt fake megosztast csinal, es meg a kimeno savszelesseget is korlatozza
nekem ezzel van a problemam
es a legfontosabb, en nem itelkezem Mag felett, csak megkerdeztem miert jo ez neki, majd elmondtam neki a velemenyem
Mag: velemenyem a hozzaalasodrol: az a gond, hogy Te fizetosse akarsz tenni, egy egyebkent ingyenes szolgaltatast (marmint mas ingyenes szolgaltatasaert Te akarsz penzt szedni), ami szerintem tulmegy a pofatlansag minden hataran
mint Viharhozo is irta, az elkepzelesed letezo, mukodo dolog: privat, fizetos ftp-nek hivjak
mellesleg a szethuzast Te szitod, azzal, hogy a DC-t bomlasztani akarod, abban egy elit csapatot letrehozva, akik ellenertekert cserebe kivaltsagokat kapnak (mi lenne, ha befizetnek egy 500-ast, es fel orat moderatorkodhatnek a PH!-n- csak apro valtoztatas: nem csak a sajat mod gombjaimat latom
)
-
VladimirR
nagyúr
amit viharhozo felvazolt, az tenyleg igaz, es azt jelenti, hogy eloskodo vagy, nem pedig azt, hogy a dc eletkeptelen
miert kell az, hogy egy film azonnal lent legyen? en hajlando vagyok kivarni azt az egy hetet, amig egy adott film lejon nekem, ha epp csak 1k-val jon (pl a no ketszer), mert emllette jon 40 masik is 1k-val
meg megy ki tolem 6db, szinten ~1k-val
ez igy miert nem jo? neteztel mar modemmel?
#354: hogy jon ide a szolgaltato? mit erdekli ot az adatforgalom? letilt, vagy atrak masik arsavba, de nem kerdezoskodik
attol, hogy nem vagy tudataban annak, hogy amit elkovetsz az buncselekmeny, attol meg lesittelnek (pl lelovok valakit es azt mondom: ''aszittem, mar halott volt...'')
tudom mennyit tudna feltolteni, de kerlek ezt fejezzuk be, mert a hozzaallasod:
- elitelendo
- komolytalan
- torvenytelen
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
1.
a) oda is adnad ennyiert? (150*500-18000+afa)
b) kellene valakinek? fizetos ftp-n elvarjak, hogy a legujabb cuccok legyenek fenn (pl kill bill 4, lotr 6, windows longhorn 2006 edition, office 2007, meg hasonlok)
2. gondolom azert, mert a bsa:
a) veges kapacitasokkal rendelkezik
b) maguktol nem mennek, csak gyanu eseten (pl feljelentes)
c) homejuzer nincs akkora falat, mint egy ftp-s warez-garda
3.
a) megerdemled, en megszerzem ugyanezeket ingyen (DC++)
b) es meg van keped ingyenes programot hasznalni? (DC++)
chicken: gooool
vicces: par ora
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
az ugye meg sem fordult a fejedben, hogy:
- honnan lenne cucc a serverre (ennyi zs-ert nem toltik fel neked, ha meg fizetsz, majd arra fogod, hogy azert nincs feltoltesed)
- a bsa mar masnap ott lenne a szerverert, ugyais valoszinuleg illegalis tartalom lenne letoltheto
- befizess egy ftp szerverre? ott tolthetnel amennyit akarsz; nem lep ki kozben a juzer, akitol toltesz; normalis minoseguc cuccok vannak fent, a pontos nevukon; legfrissebb cuccok is fent vannak; es a legfontosabb: nekunk, tobbieknek nem emelkedne a vernyomasa a hozzad hasonlo ''kapjabeasoksoherkocsog'' hozzaallasu embertol (aki nem kevesbe soher, mert ha nem lenne az, ftp-re fizetne be, es nem szorulna ra a dc-re) -
VladimirR
nagyúr
a miert-re legy szives valaszolj, azaz:
-miert nincs megosztasod?
-miert nincs upload sebesseged?
-miert jo ez neked? (elarulom, ezt legtobben lenezik, sot en szemely szerint meg is vetem)
en ugy vagyok vele, hogy ha mar egyszer 7/24 megy a gepem, es van is savszelesseg, meg van egy rakat filmem/zenem, akkor miert ne toltsenek le tolem? eleg akkor lekorlatozni, mikor ftp-zek, vagy megy a webserver -
VladimirR
nagyúr
es neked miert jo, hogy 1k az upload? a tobbit mire hasznalod? vagy semmire, csak a tobbiek kapjak be? nekem 384/64-es adsl-em van, de hat nap alatt majdnem 2g ment felfele, es nem sjanalom senkitol (amit sajnalok azt nem osztom meg)
meg szerencse, hogy a tobbseg nem osztja a nezeted
jah: ezt egyebkent miert nekem irtad? en nem parazok... -
VladimirR
nagyúr
nem jo: valamelyik hub kivagott, mondvan 8kB a minimum - de ekrem nekem max annyit tud az adsl (384/64), ha arra teszem, a letoltes behal
a smiley nem sejtet valamit? - jo ez igy nekem
dilipok: honnan tudom, hogy ki van fenn egy hubon, en ha nem vagyok fenn az adott hubon?
30 perc:, nekem volt egyszer vagy 5 ora is, pedig ne is reg ota hasznalom; egyebkent a koli-n rendszeresen elofordul
btw: miert van disconnect?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
netlimiterhez:
azt nem tudom(), hogy eszre veszi-e, viszont megosztasban nem lehet
figyelmetlenul megosztottam a teljes install konyvtarat, ugyhogy most 12-orara nelkuloznom kell az egyik hub-ot (bar ez is kijatszhato, de nem mondom el hogyan)
egyebkent nekem meg muszaly hasznalnom valami savszelkorlatozast, mert ha kiengedem a feltoltest, akkor max 5-6k val tudok letolteni, ami egy 384/64-es adsl-nel kicsit gaz
masik: az miert van, hogy neha ledob egy hub, es utana azert nem tudok visszamenni mert en mar bent vagyok? hisz nem vagyok benn az elobb dobott le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztalos klub
- Háztartási gépek
- Bittorrent topik
- Friss modell érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Napirajz könyv
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest